Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
miko22 ::
Magic1 ::
Ali se je kdo kaj pogajal v zadnjem času za stalne stranke? Meni so ponujal zgolj 10% popusta na vezavo. Sem jih sam poslal nekam.
Magic
modelno1 ::
Mene so klicali 3 mesece pred potekom vezave in ponudili 60% popusta na King ob ponovni vezavi za celotno obdobje vezave.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: modelno1 ()
Magic1 ::
?!? A je to sploh možno? To je praktično ceneje od najcenejše njihove zadeve. Še novi uporabniki dobijo le 40% off.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

Bellator ::
Ali se je kdo kaj pogajal v zadnjem času za stalne stranke? Meni so ponujal zgolj 10% popusta na vezavo. Sem jih sam poslal nekam.
Tudi pri meni je bilo pred šestimi meseci podobno. Storitve sem seveda odjavil.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/

deepsick ::
Možno, da je odvisno od obdobja v letu - ko večina ponuja popuste ali prav nihče, ni tu neke druge milosti, po mojem. Sami smo sprijazneni, da menjamo Kinga (nekaterim neizpolnjenim bandwidth obljubam navkljub ni bil slab), ker poteče kmalu po Novem letu - odvisno od razpleta in zaračunanih penalov, ne bi bilo prvič, da drug operater ponudi dodatno motivacijo.
PINki ::
Torej je Telekom edini, ki omogoča 5 tv aplikacij?
saj t2 tudi, samo moraš plačat za vsako 3€
V King paketu sta vključeni 2x TV aplikaciji.
?!? A je to sploh možno? To je praktično ceneje od najcenejše njihove zadeve. Še novi uporabniki dobijo le 40% off.
Meni so Kinga dali za 40€/mesec/2leti. Obstoječ uporabnik. Prej imel paket Oranžni diamant HBO za cca 30€/mesec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PINki ()
miko22 ::
Torej je Telekom edini, ki omogoča 5 tv aplikacij?
saj t2 tudi, samo moraš plačat za vsako 3€
V King paketu sta vključeni 2x TV aplikaciji.
Meni so Kinga dali za 40€/mesec/2leti. Obstoječ uporabnik. Prej imel paket Oranžni diamant HBO za cca 30€/mesec.
Tale king pa ti je ratalo za 40€
Kaj ti je potekla vezava ali kar med vezavo si dobil tole? na T2 centru ali preko pomoči?
PINki ::
6 mesecev pred iztekom vezave sem sel v poslovalnico zamenjat STB box, pa je gospa opazila iztek vezave in ponudila opcije. Se sama je rekla da imam ze sedaj res dobro ceno in enak paket (oranzni diamant HBO) ne more ponuditi po isti ceni, lahko pa me upsella na Kinga za tolko in tolko. Ceprav mi je malo overkill paket, sem vseeno vzel, ker bi za isti denar dobil več. Podpisala papirje in si pomahala v slovo do naslednjic. Mislim pa da je bila franšizna poslovalnica.