Forum » Loža » Disposable razmerja_kako naj človek dandanes vzame 30 letni stanovanjski kredit
Disposable razmerja_kako naj človek dandanes vzame 30 letni stanovanjski kredit
delavec44 ::
Je normalno. Zadnjič sem se pogovarjal na plaži z enim očetom katerega otrok se je hotel igrati z mojim. Pred 2 dnevi pa v čakalnici pri zdravniku z eno punco, ki je imela podoben problem mojemu. Kaj točno pa ne bi bilo normalno?
V trgovini pa res redko v vrsti, grem raje na samopostrežne blagajne. Bolj med nakupom, če kaj ne najdem.
Tist oče je bil tvoje starosti, torej 50+ therefore je ok, sem ti že prej omenil da to za starejše od 50+ ne velja. Plus nek razlog je za pogovor, to da se je tvoj otrok hotel z njegovim igrat, ni bil pogovor kar tako na random.
Tista punca če je bila 50+ ok, če ne sk bil za njo po vsej verjetnosti čudak /creep. Vpraši mal svoje otroke kaj bi si mislili, če bi se nek neznanec začel z njimi ppgovarjat v vrsti v trgovini /banki, pa boš videl da bodo potrdili kar sem ti povedal.
Pod 40 sem drugače. Koliko si pa ti star?
primorcVD ::
Ne drži
Kako ne drži? A nasprotuješ samo zato da nasprotuješ, pa ne glede na resnico al kaj? Trdiš, da je v Sloveniji popolnoma normalno da se začneš pogovarjat z neznancem, ko stojiš v vrsti pred banko? Prijatelj pravi da je to v Ameriki norma /vsakodnevni pojav, pri nas pa razen izjemoma z kakšnim starejsim človekom tega ni videti. Vsaj v Ljubljani, morda je pri vas na vasi drugače.
Da, točno to trdim. Ker sem bolj gobčne sorte in to prakticiram tudi sam.
In glej ga, hudiča, nikoli me nihče ni čudno gledal.
Tako, da ne vem na katerem planetu pa živiš ti.
Če si nek upokojenec ali blizu in si se pogovaejal tam z enim dedatom ti verjamem, taki kar sami dostikrat začejo pogovor. Če si pa generacija Z ti pa ne verjamem, oziroma lahko da ti misliš da te ni čudno gledal, ampak verjemi da te je imel za cudaka. Po vsej verjetnosti, ker ljudje so različni, ene 10 % bi se z veseljem malo pomenil da čas hitreje mine.
Ampak nenapisana družbena norma je tocno to, rezultat tega kako na situacijo gleda večina.
Je normalno. Zadnjič sem se pogovarjal na plaži z enim očetom katerega otrok se je hotel igrati z mojim. Pred 2 dnevi pa v čakalnici pri zdravniku z eno punco, ki je imela podoben problem mojemu. Kaj točno pa ne bi bilo normalno?
V trgovini pa res redko v vrsti, grem raje na samopostrežne blagajne. Bolj med nakupom, če kaj ne najdem.
Tist oče je bil tvoje starosti, torej 50+ therefore je ok, sem ti že prej omenil da to za starejše od 50+ ne velja. Plus nek razlog je za pogovor, to da se je tvoj otrok hotel z njegovim igrat, ni bil pogovor kar tako na random.
Tista punca če je bila 50+ ok, če ne sk bil za njo po vsej verjetnosti čudak /creep. Vpraši mal svoje otroke kaj bi si mislili, če bi se nek neznanec začel z njimi ppgovarjat v vrsti v trgovini /banki, pa boš videl da bodo potrdili kar sem ti povedal.
Pod 40 sem drugače. Koliko si pa ti star?
potem nisi niti blizu generacije Z, ja med takimi je pa stvar mal drugačna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: primorcVD ()
Kot pravim, v Ameriki in še nekaterih drzavah so naključni pogovori z neznanci sprejemljivi, celo zaželjeni, v Sloveniji, skandinavskih državah in še kod pač niso. Niso in se zato tudi ne dogajajo. Ne vem zakaj je to nekaterim tako težko razumet? Ja med upokojenci so stvari drugačne, seveda.
Zgodovina sprememb…
Ker mešaš 2 stvari je to res težko razumeti. Enkrat je kriva lokacija, enkrat pa starost. Torej pred 20 leti je bilo to tudi v slo ok (oz. je za starejše še sedaj ok), sedaj se je pa nekaj spremenilo kar se v USA ni?
FireSnake ::
nekaj na silo pogovarjat.
Še ena blodnja, ki si jo moraš zbiti iz glave.
Ne, to je dejstvo.
To ni nobeno dejstvo ampak blodnja, ki si jo moraš zbiti iz glave.
Mimogrede, še vedno čakamo:
Obrniva drugače: kaj iz te teme si se že naučil? Kaj bi moral spremeniti?
Naštej vsaj dve stvari!
Tist oče je bil tvoje starosti, torej 50+ therefore je ok
Še ena blodnja!
Ker 50 letna ženska in 25 letni fant se pa ne smeta pogovarjati
Glava polna blokad. Fant: ti rabiš psihiatra.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Ker mešaš 2 stvari je to res težko razumeti. Enkrat je kriva lokacija, enkrat pa starost. Torej pred 20 leti je bilo to tudi v slo ok (oz. je za starejše še sedaj ok), sedaj se je pa nekaj spremenilo kar se v USA ni?
Ja, marsikaj se je spremenilo. Med drugim to da ima vsak pametmi telefon. Dandanes vsak visi na njem ko čaka v vrsti. Včas, še ne tako zelo dolgo nazaj ljudji niso imeli pametnih telefonov in bi res umrli od dolgčasa, če bi čakali v tišini. No to je samo ena izmed mnogih stvari, ki se je spremenila v primerjavi z 20 let nazaj.
V Sloveniji se random pogovori v vrstah pred bankami /trgovinami ne dogajo
Smo že dokazali, da je tole laž.
Pa še kar trobiš eno in isto.
Če si nek upokojenec ali blizu in si se pogovaejal tam z enim dedatom ti verjamem
Ne drži! Spet blodnja!
Pogovarjam se z vsemi:
- mlajšimi
- starejšimi
kar pač naleti. Izbirati tako ne moreš.
In nihče me nikoli ni gledal čudno.
Ja, marsikaj se je spremenilo. Med drugim to da ima vsak pametmi telefon. Dandanes vsak visi na njem ko čaka v vrsti. Včas, še ne tako zelo dolgo nazaj ljudji niso imeli pametnih telefonov in bi res umrli od dolgčasa, če bi čakali v tišini. No to je samo ena izmed mnogih stvari, ki se je spremenila v primerjavi z 20 let nazaj.
Ampak praviš da v Ameriki in še kje se pa še danes pogovarjajo. Pa ima isto vsak iPhone.
johnnyyy ::
Kot pravim, v Ameriki in še nekaterih drzavah so naključni pogovori z neznanci sprejemljivi, celo zaželjeni, v Sloveniji, skandinavskih državah in še kod pač niso. Niso in se zato tudi ne dogajajo. Ne vem zakaj je to nekaterim tako težko razumet? Ja med upokojenci so stvari drugačne, seveda.
Ah kje, tudi pri nas se ljudje precej odprejo, samo pogovor moraš začet. Pač težko nam je razumet, ker živimo v tem okolju in tega kar praviš ne doživljamo.
Sicer se sam z nekimi rosno mladimi ne družim veliko a imam kolege, ki imajo otroke stare okrog 20 let in ogromno te mladine je poparčkane. Tako po občutku bi rekel, da jim gre bolje kot nam.
Ker lažeš. Ker to, kar trdiš ni res.
Če ti tega ne prakticiraš ne ne pomeni, da to ne počnemo drugi.
Prav tako lažeš, da te folk čudno gleda.
Čemu mene nikoli ni nihče čudno gledal?
Si poštudiral, da si problem, mogoče, ti sam? Ne vem, ugibam.
nekaj na silo pogovarjat.
Še ena blodnja, ki si jo moraš zbiti iz glave.
Ne, to je dejstvo.
To ni nobeno dejstvo ampak blodnja, ki si jo moraš zbiti iz glave.
Mimogrede, še vedno čakamo:
Naštej vsaj dve stvari!
Tist oče je bil tvoje starosti, torej 50+ therefore je ok
Še ena blodnja!
Ker 50 letna ženska in 25 letni fant se pa ne smeta pogovarjati
Glava polna blokad. Fant: ti rabiš psihiatra.
Ne, ti ga rabiš. Ti si ena velika blodja, te so samo v tvoji glavi. 50 letna ženska in 25 letni fant, to še nekako gre, obratno bo pa very weid: predstavljej si da se 50 letni starec začne pogovarjat z 25 letno žensko.
Še ena blodnja.
Vsi kar visijo na telefonih. Ja, pa ja. V vzporednem vesolju mogoče res.
V Sloveniji se random pogovori v vrstah pred bankami /trgovinami ne dogajo
Smo že dokazali, da je tole laž.
Pa še kar trobiš eno in isto.
Nič nisi dokazal. Boš najprej pojasnil razliko zakaj se neznan folk v Ameriki pogovarjaed sabo v vrstah, v Sloveniji pa ne?
Obnašanje večine je že samo po sebi po definiciji družbena norma.
Zgodovina sprememb…
Ne, ti ga rabiš. Ti si ena velika blodja, te so samo v tvoji glavi. 50 letna ženska in 25 letni fant, to še nekako gre, obratno bo pa very weid: predstavljej si da se 50 letni starec začne pogovarjat z 25 letno žensko.Ali dva iz generacije z med sabo.
Še vedno normalno.
Kje je težava?
Nič nisi dokazal. Boš najprej pojasnil razliko zakaj se neznan folk v Ameriki pogovarjaed sabo v vrstah, v Sloveniji pa ne?
Ni kaj dokazovati. Ker to ne drži.
Zgodovina sprememb…
O ne ne, lažes ti. Trol.Folk se na splošno ne pogovarja z neznanci v Sloveniji, oziroma se v vsaj 100 x manjši meri kot se v ameriki. Ker imaš slabo razvite socialne veščine ti nisi razbral da je folku neprijetno, ko jim ti razlagaš o vremenu.
Aha, sveži trol račun me kar naenkrat pozna.
Zanimivo. Še bolj zanimiv sem, kot sem si mislil :D
Čakamo na odgovor:
Zanimivo. Še bolj zanimiv sem, kot sem si mislil :D
Čakamo na odgovor:
Naštej vsaj dve stvari!
Zgodovina sprememb…
Dej trol odstrani se iz teme prosim. Hvala.
Večina.
Ja, telefon ni edini dejavnik seveda. Imam sicer eno logično teorijo, zakaj je v Ameriki v povprečju bolj družaben folk, ampak nima smisla razpravljat, mer bodo troli kot vedno temo spremenili v greznico.
Še ena blodnja.
Vsi kar visijo na telefonih. Ja, pa ja. V vzporednem vesolju mogoče res.
Večina.
Ampak praviš da v Ameriki in še kje se pa še danes pogovarjajo. Pa ima isto vsak iPhone.
Ja, telefon ni edini dejavnik seveda. Imam sicer eno logično teorijo, zakaj je v Ameriki v povprečju bolj družaben folk, ampak nima smisla razpravljat, mer bodo troli kot vedno temo spremenili v greznico.
Zgodovina sprememb…
Legon ::
O ne ne, lažes ti. Trol.Folk se na splošno ne pogovarja z neznanci v Sloveniji, oziroma se v vsaj 100 x manjši meri kot se v ameriki. Ker imaš slabo razvite socialne veščine ti nisi razbral da je folku neprijetno, ko jim ti razlagaš o vremenu.![]()
Mesas stvari, folk se kar lepo dalje pogovarja ko stoji v vrsti, pa se kje drugje. Verjamem pa da se s stabo nihce ne pogovarja, ker obakrat na leto, ko zlezes iz mamine kleti se zacnes slinit ze ko vidis karkoli toplokrvnega.
Pol pa pride do frustracij in oravljic o tem, da ne mores kupit stanovanja, ker nimas jamstva da bos v zvezi 30 let. Probaj najorej prit do treh minut, pa na tem gradit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Mesas stvari folk se kar lepo dalje pogovarja ko stoji v vrsti, pa se kje drughe
Zelo redko. In še to ponavadi al upokojenci med sabo al pa upokojenec ogovori enega mladga pa se začneta med sabo pogovarjat.
Verjamem pa da se s stabo nihce ne pogovarja, ker obakrat na leto, ko zlezes iz mamine kleti se zacnes slinit ze ko vidis karkoli toplokrvnega.
Poln si bedarij prijatu. Neznan folk se pri nas ne pogovarja niti prbližn ne tko kot v Ameriki. Kdor trdi drugače očitno še ni bil v Ameriki, da bi lahko sploh primerjal.
karafeka ::
Veliko, če ne večina pod, nevem 50, se v vrstah bolj kot ne pogovarja preko telefona, s slušalko v uhi. Tudi na sprehodih oz. bilokje zunaj.
Pol pa pride do frustracij in oravljic o tem, da ne mores kupit stanovanja, ker nimas jamstva da bos v zvezi 30 let. Probaj najorej prit do treh minut, pa na tem gradit.
Streljaj bedarije kolikor hočeš, dejstvo pa obstaja, da je statistično v pocprečju zveza dolga nekaj let in sklepat 30 letne stanovanjske kredite v paru je dandanes finančna polomija.
Veliko, če ne večina pod, nevem 50, se v vrstah bolj kot ne pogovarja preko telefona, s slušalko v uhi. Tudi na sprehodih oz. bilokje zunaj.
Govorili smo o pogovarjanju random neznanega folka med sabo, ne o tem da se nekdo prek slušalke pogovarja s kom, ki ga pozna od prej.
Zgodovina sprememb…
Ja, ampak če se nekdo po telefonu pogovarja, se ne bo pogovarjal s tabo, pa če boš se take smešne vice razlagal. No, razen če si musk, samo potem verjetno ne stojiš v vrstah.
Lej jst ne vem kje živite, ampak da bi se folk kar naprej pogovarjal z neznanci v vrstah pred blagajno v trgovini tega pač ne vidim. Mogoče ste iz kakih vasi in povsem možno je da je tam drugače kot v glavmem mestu.
ok to že, ampak sej tud pogovarjanje prek slušalke ni ravno pogosto, da bi bil to glavni razlog, zakaj se folk ne pogovarja med sabo z neznanci. V Sloveniji je tko, v Ameriki pa pač drugač.
kdo je to?
Samo ti nisi zaznal da bi te gledal čudno v resnici te je.
Ja, ampak če se nekdo po telefonu pogovarja, se ne bo pogovarjal s tabo, pa če boš se take smešne vice razlagal. No, razen če si musk, samo potem verjetno ne stojiš v vrstah.
ok to že, ampak sej tud pogovarjanje prek slušalke ni ravno pogosto, da bi bil to glavni razlog, zakaj se folk ne pogovarja med sabo z neznanci. V Sloveniji je tko, v Ameriki pa pač drugač.
Nov troll account samooklicanega inzenircka
kdo je to?
Če si nek upokojenec ali blizu in si se pogovaejal tam z enim dedatom ti verjamem
Ne drži! Spet blodnja!
Pogovarjam se z vsemi:
- mlajšimi
- starejšimi
kar pač naleti. Izbirati tako ne moreš.
In nihče me nikoli ni gledal čudno.
Samo ti nisi zaznal da bi te gledal čudno v resnici te je.
Zgodovina sprememb…
iKst_ ::
Čisto mimo. Greva po vrsti.V Sloveniji se random pogovori v vrstah pred bankami /trgovinami ne dogajo (razen zelo izjemoma ali s kakimi upokojenci). V Ameriki se dogajajo.
Torej vsi Slovenci /Slovenke nimajo nic sosial skilov al se mogoče ne dogajajo zato, ker nenapisana družbena norma pravi da taki random pogovori niso zaželjeni?
1. Sem ti že napisal. Opletaš s statistiko takrat, ko številke tebi pašejo. Daj še to trditev o številu pogovorov v vrsti pred banko podpri s številkami.
2. Če mogoče drži, da so pogovori v vrsti na banki v Ameriki pogosti, zakaj je potem tudi ločitev tam neprimerno več kot pri nas? Zanimivo :)
3. Kaj te brigajo nenapisane družbene norme. Saj smo ti že povedali kaj si mislimo o tem. Če želiš povprečen rezultat, se obnašaj kot povprečen človek. Če želiš drugačen rezultat, se obnašaj drugače kot povprečen človek.
Lej jst ne vem kje živite
Z vsemi nami je nekaj narobe samo ti imaš vse prav in vse veš.
Aja ne ...
Samo ti nisi zaznal da bi te gledal čudno v resnici te je.![]()
Kako veš? Si bil zraven?
Zgodovina sprememb…
Bo držalo!
Najprej išče nasvete kako naj zadevo reši in to se sprevrže v to, da smo vsi ostali čudni, samo on ne.
Išče nasvet ampak budale smo pa mi, hahaha.
Nasvete pa vse "ovrže".
Kot, da ne bi bilo dovolj, pa od nekod privleče še amerigose.
Najprej išče nasvete kako naj zadevo reši in to se sprevrže v to, da smo vsi ostali čudni, samo on ne.
Išče nasvet ampak budale smo pa mi, hahaha.
Nasvete pa vse "ovrže".
Kot, da ne bi bilo dovolj, pa od nekod privleče še amerigose.
Zgodovina sprememb…
Legon ::
Mesas stvari folk se kar lepo dalje pogovarja ko stoji v vrsti, pa se kje drughe
Zelo redko. In še to ponavadi al upokojenci med sabo al pa upokojenec ogovori enega mladga pa se začneta med sabo pogovarjat.
Verjamem pa da se s stabo nihce ne pogovarja, ker obakrat na leto, ko zlezes iz mamine kleti se zacnes slinit ze ko vidis karkoli toplokrvnega.
Poln si bedarij prijatu. Neznan folk se pri nas ne pogovarja niti prbližn ne tko kot v Ameriki. Kdor trdi drugače očitno še ni bil v Ameriki, da bi lahko sploh primerjal.
Gled ena to da imas izhod iz kleti odobren samo 2x letno, je bolece ocitno kdo pojma nima kaj se dogaja v resnicnem svetu.
1. Sem ti že napisal. Opletaš s statistiko takrat, ko številke tebi pašejo. Daj še to trditev o številu pogovorov v vrsti pred banko podpri s številkami.
Uradno ne poznam da bi to kdo meril, je pa to splošno znano.
2. Če mogoče drži, da so pogovori v vrsti na banki v Ameriki pogosti, zakaj je potem tudi ločitev tam neprimerno več kot pri nas? Zanimivo :)
Sej to sta 2 različni stvari. Več je takih random pogovorov, več je šanse za random zvezo in težje je zvezo ohranjat in obratno.
Kaj te brigajo nenapisane družbene norme. Saj smo ti že povedali kaj si mislimo o tem. Če želiš povprečen rezultat, se obnašaj kot povprečen človek. Če želiš drugačen rezultat, se obnašaj drugače kot povprečen človek.
Ženske še toliko bolj sledijo družbenim normam in se bojijo izstopati iz povprečja. To velja v splošnem, so pa seveda kot vedno tudi izjeme. Prej smo razpravljali o temi na Redditu, kjer ženske pravijo, da jim je weird, če neznan tip pristopi so njih, ker je to naredil samo na podlagi videza, kajti drugače jo sploh ne pozna da bi lahko na podlagi karakterja.
In je pol nekdo rekel: " super, taka ženska se sama izloči". Kar se strinjam, ampak glede na tisto temo na forumu je bilo to prevladujoče mnenje, bi rekel ocenjeno nekih 90 % žensk se je strinjalo s tem.
Torej gre za neko neidealanost al kako bi to imenovali. In potem sledi fizozofsko vprašanje ali ima smisel eliminirati 90% žensk samo na podlagi tega ali je bolje da spoštuješ družbene norme in se greš online dating.
Pač filozofsko vprašanje je tle zdej do katetere mere si pripravljen sprejemat te "neidealnosti", manj kot jih sprejmeš bližje si idealu parnerja, ki ga iščeš, ampak hkrati manjša je možnost da ga najdeš in obratno.
Ampak že v začetku teme smo rekli, da je glavni problem da zveze par v splosnem v veliki večini dandanes ne trajajo 30 let in več, tako da je bolj bedno jemat neke 30 letne stanovanjske kredite. V povprečju, izjeme seveda potrjujejo pravilo.
Zgodovina sprememb…
Glede na napisano:
- težko, da ti komu praviš prijatu, ker iz napisanega izhaja, da še sebe nimaš rad
- na forumu je tudi dobro situiran folk in verjemi, da smo prepotovali več, kot ti v življenju ne boš (jaz sem prvi, ki te lahko vpraša, če si že bil v Severni Koreji, na primer)
- kako je pa pri nas pa tudi ne veš, ker si asocialen in se skrivaš pred ljudmi. Kako bi potem lahko primerjal?
dejstvo pa obstaja
No, no.
Naključna blodna iz tvoje glave še ni dejstvo.
Zgodovina sprememb…
Uradno ne poznam da bi to kdo meril, je pa to splošno znano.
Ne, ni splošno znano. Numbers or GTFO. Če si lahko pri ostalih trditvah tako pedanten, se tudi tukaj pričakuje isti standard.
Sej to sta 2 različni stvari. Več je takih random pogovorov, več je šanse za random zvezo in težje je zvezo ohranjat in obratno.
Torej, se strinjaš, da je "filtriranje" pred zvezo dobro? Ok, dobro, smo že korak bližje rešitvi :)
Torej gre za neko neidelanost al kako bi to imenovali. In potem sledi fizozofsko vprašanje, ali ima smisel eliminirati 90% žensk samo na podlagi tega ali je bolje da spoštuješ družbene norme in se greš online dating.
Saj jih ne rabiš 10%, rabiš eno primerno. Če veš, da tiste, ki sledijo družbenim normam niso dober fit zate, zakaj bi se potem trudil z njimi?
Glede na napisano:
- težko, da ti komu praviš prijatu, ker iz napisanega izhaja, da še sebe nimaš rad
- na forumu je tudi dobro situiran folk in verjemi, da smo prepotovali več, kot ti v življenju ne boš (jaz sem prvi, ki te lahko vpraša, če si že bil v Severni Koreji, na primer)
- kako je pa pri nas pa tudi ne veš, ker si asocialen in se skrivaš pred ljudmi. Kako bi potem lahko primerjal?
dejstvo pa obstaja
No, no.
Naključna blodna iz tvoje glave še ni dejstvo.
Hvalisav trol poln bedarij, še tega je manjkalo. V resnic pa nek mulo v mamini kleti.
Torej, se strinjaš, da je "filtriranje" pred zvezo dobro? Ok, dobro, smo že korak bližje rešitvi :)
Filtriranje je dobro, ampak ključno vprašanje je v kakšni meri? Več kot ga je, manjsa je šansa da najdeš ta ideal.
Ampak sej v bistvu je res, ti si k zenski pristopil samo na podlagi videza, ni tako? Kako boš na podlagi česa drugega, če je pa še ne poznaš?
Zgodovina sprememb…
Ampak sej v bistvu je res, ti si k zenski pristopil samo na podlagi videza, ni tako? Kako boš na podlagi česa drugega, če je pa še ne poznaš?
Praviš, da maš dobre social skillse, potem te pa take osnove begajo :)
Prej smo razpravljali o temi na Redditu, kjer ženske pravijo, da jim je weird, če neznan tip pristopi so njih, ker je to naredil samo na podlagi videza, kajti drugače jo sploh ne pozna da bi lahko na podlagi karakterja.
To je čisto napačen pristop. Ti moraš vedno najprej ogovorit njeno kolegico in ji malo na dušo pihat, njo pa popolnoma ignorirat. In ker bo podzavestno hotela večjo pozornost od njene kolegice oz. bo želela biti boljša od nje oz. ji celo hodit v zelje, te bo sama začela osvajat. Brezplačen nasvet :)
Se pa priporočam za nasvet, kako jo potem prepričat da bo vzela kredit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Saj jih ne rabiš 10%, rabiš eno primerno. Če veš, da tiste, ki sledijo družbenim normam niso dober fit zate, zakaj bi se potem trudil z njimi?
V tem niso dober fit, lahko so pa v vsem ostalem fit. Rabiš eno, ampak več kot je tega filtriranja, manjše so šanse da ta ideal ideala dejansko najdeš. Če maš namest 100 % pool samo 10 % si si šanse znižal lih za 10 krat. Magar tudi spregledal kakšno, ki bi bila, vsaj teoretično čisti ideal zate v vsem ostale razen v tej neki specifični postavki.
Prej smo razpravljali o temi na Redditu, kjer ženske pravijo, da jim je weird, če neznan tip pristopi so njih, ker je to naredil samo na podlagi videza, kajti drugače jo sploh ne pozna da bi lahko na podlagi karakterja.
To je čisto napačen pristop. Ti moraš vedno najprej ogovorit njeno kolegico in ji malo na dušo pihat, njo pa popolnoma ignorirat. In ker bo podzavestno hotela večjo pozornost od njene kolegice oz. bo želela biti boljša od nje oz. ji celo hodit v zelje, te bo sama začela osvajat. Brezplačen nasvet :)
Se pa priporočam za nasvet, kako jo potem prepričat da bo vzela kredit.
Haha poznam te fore ja. Ampak je pa pol tudi nevarnost, da bo njena frendica, torej tista ki ti je dejansko všeč postala fovš, hotla "zaščitit snack" kot se danes to imenuje in bo odvlekla frendico stran.
Zgodovina sprememb…
Ps: ravno to je bila tema: družba kot edino, pa še vedno zelo težko vrjanto da prides do stanovanja ponuja "vzemi 30 letni stanovanjski kredit s punco", ja kako, če pa zveze z nekaj izjemami dandanes trajajo do max 5 let, največ 10 let?
Firesnake je čist zatrolal temo ja.
Tipo vas že 4 strani trola, vi pa kar še vedno nasedate? Dajmo no Slo-Teh...
Firesnake je čist zatrolal temo ja.
Zgodovina sprememb…
V tem niso dober fit, lahko so pa v vsem ostalem fit.
Ja, odločit se moraš, kaj ti je pomembno. A hočeš, da je v vsem ostalem fit pa se bo ločla al hočeš, da naslednjih 30 let plačuje kredit s tabo.
Rabiš eno, ampak več kot je tega filtriranja, manjše so šanse da ta ideal ideala dejansko najdeš. Če maš namest 100 % pool samo 10 % si si šanse znižal lih za 10 krat. Magar tudi spregledal kakšno, ki bi bila, vsaj teoretično čisti ideal zate v vsem ostale razen v tej neki specifični postavki.
Spet logična zmota.
Več filtriranja po definiciji pomeni večjo možnost, da najdeš tapravo. Ko sfiltriraš vse razen ene, ti je ratalo. Če tista ni taprava, si slabo filtriral.
Tipo vas že 4 strani trola, vi pa kar še vedno nasedate? Dajmo no Slo-Teh...
Ma ne, res? :) Saj je večini jasno, ampak kaj pa naj bi drugega delali na to toplo sobotno popoldne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iKst_ ()
Ja, odločit se moraš, kaj ti je pomembno. A hočeš, da je v vsem ostalem fit pa se bo ločla al hočeš, da naslednjih 30 let plačuje kredit s tabo.
Hotel sem povedat: kaj če je v vsem ostalem fit in bi s tabo plačevala tudi 30 letni stanovanjski kredit, njena edina pomanjkljivost je, da so ji frendice rekle, da je weird če tip pristopi do nje, pa jo ne pozna od prej, ona pa je nekritično vzela to mnenje za sveto? Hipotetično govorim.
johnnyyy ::
Ženske še toliko bolj sledijo družbenim normam in se bojijo izstopati iz povprečja. To velja v splošnem, so pa seveda kot vedno tudi izjeme. Prej smo razpravljali o temi na Redditu, kjer ženske pravijo, da jim je weird, če neznan tip pristopi so njih, ker je to naredil samo na podlagi videza, kajti drugače jo sploh ne pozna da bi lahko na podlagi karakterja.
Ženske iz reddita - to je pa res izjemno dober reprezentativni vzorec.
eč filtriranja po definiciji pomeni večjo možnost, da najdeš tapravo. Ko sfiltriraš vse razen ene, ti je ratalo. Če tista ni taprava, si slabo filtriral.
Ja ni lih tko. Ogromno je stvari po katerih se morata partnerja ujet. Če preveč filtriraš se ti hitro zgodi da je takih žensk, ki se skladajo v XYZ stvareh na celem svetu samo nekaj tisoč. In recimo če spoznaš xy žens letno, kaksna je zdej šansa da najdeš ravno eno izmed teh nekaj tisoč na celem svetu?
Ženske iz reddita - to je pa res izjemno dober reprezentativni vzorec.
Ni, ampak debatiramo pač, ker just cuz why not. Sicer pa to mantro "tip, ki ga ne poznam je pristopil samo na podlagi videza, ker na podlagi karakterja pač ni mogu", da je to red flag sem že nekjkrat slišal, od kolegic, pa tudi na socialnih medijih.
Je pa to neka nova mantra, pred 5 leti recimo te mantre nikjer ni bilo zaznat /prebrat.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe ::
Glej ce bos se po cesti in videl 100 zensk in vprasal vsako za telefonsko jih bos sigurno dobil 5.
Ce ponavljas to bos imel kar naenkrat vec kot dovolj izbire.
Ce ponavljas to bos imel kar naenkrat vec kot dovolj izbire.
Fonska še nič ne pomeni. Mam kolegice, marsikatera jih raztala precej (dvo mestna številka) na petkov žur, na dejt gre pa z enim ali še enim ne.
Zgodovina sprememb…
Si probal to kar sem napisal? Ko bos bos lahko potem res povedal kako je v praksi ne pa kaj tvoja kolegica dela
Hvalisav trol poln bedarij, še tega je manjkalo. V resnic pa nek mulo v mamini kleti.![]()
Nisem jaz tisti, ki cvili, kako se nihčeeeeeee
In, kako so vsi asocialni.
Mi ti govorimo ravno nasprotno.
Hvalisav trol poln bedarij, še tega je manjkalo. V resnic pa nek mulo v mamini kleti.![]()
Nisem jaz tisti, ki cvili, kako se nihčeeeeeeenoče pogovarjati z njim.
In, kako so vsi asocialni.
Mi ti govorimo ravno nasprotno.
Tud s staro mamo se lahko pogovarja pred banko zakaj pa ne. Sam more zacet pogovor. Ta mladina dons, se zgovarjat se nece
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nepremičnina, partnerska zveza in deleži (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3420 (1146) | delavec44 |
| » | Ločitev, delitev donosa iz posebnega premoženjaOddelek: Loža | 10504 (8745) | 111111111111 |
| ⊘ | Nejc Svete - izkušnje (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 58196 (49855) | nergac |
| ⊘ | Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33482 (27475) | AndrejO |