Forum » Loža » Najvarnejše države sveta 2026
Najvarnejše države sveta 2026
Temo vidijo: vsi
p1nky ::
Tadesni bi slovenijo itak takoj prodali tujcem, jih je ze vec povedalo tukaj, npr avstrijcem ali pa hrvatom, ki so ful boljsi od nas
Oni so vsi ful bogati in hocejo samo dobro sloveniji
Oni so vsi ful bogati in hocejo samo dobro sloveniji
Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

krepelce ::
Definiraj oni, ker desničarki sekret bo narobe razumel.
ENSO will fuck you up... 1877, here we come.
Zgodovina sprememb…
Desnicarji seveda. Uni tadomoljubni.
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…

Desnicarji seveda. Uni tadomoljubni.
Stisni edit na svojem prejšnjem postu in popravi, sicer boš deležna napačnih citatov, saj sama veš kako pokvarjeni so.
Zgodovina sprememb…
Ni treba. Lažnivce citirajo samo lažnivci.
Ne, ti citiras samo kar ti pase.
Prvi laznivec
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…

Ni treba. Lažnivce citirajo samo lažnivci.
Problem je, da pa žal te lažnjivce berejo ljudje, ki so čisti predstavniki idiokracije, berejo in si ne vzamejo časa, da bi razumeli.
Desnica na ta račun thriva na internetu. Besedila morajo biti jasna tudi idiotu, ki ga po enem stavku začne boleti glava od miselnega napora.
Ker to so tisti, ki danes volijo desnico.
Bojim se tudi, da je to problem tudi s harmonkar9, ne glede na to, kako odličen je, tega dandanašnji idioti ne razumejo in ga vzamejo dobesedno.
Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::
Tudi Švedska je bila nekoč najbolj mirna in "oh in sploh" najboljša država 30 let nazaj. Potem so se pa njihovi politiki odločili, da bodo postali multi kulti družba, uvozili stotisoče Somalijcev in ostalih, danes so pa na robu državljanske vojne. Tudi Slovenija gre po tej poti.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Tudi Švedska je bila nekoč najbolj mirna in "oh in sploh" najboljša država 30 let nazaj. Potem so se pa njihovi politiki odločili, da bodo postali multi kulti družba, uvozili stotisoče Somalijcev in ostalih, danes so pa na robu državljanske vojne. Tudi Slovenija gre po tej poti.
Seveda, saj jih bomo tudi mi. Ker desničarji delajo pogoje za razmnoževanje nevzdržne (od cen stanovanj, do zadnjega fucking trgovca), hkrati pa rabijo poceni delovno
silo, da "optimizirajo poslovanje". Skratka, TI SAM HOČEŠ TUJCE V SLOVENIJI!
Zdaj se pa odloči, nizka plača na nivoju tretjega sveta, s katerim boš moral tekmovati ali levica. Pa veliko sreče želim pri izbiri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepelce ()
tikitoki ::
Kakšna bizarna lestvica. V resnici je najbolj varna država prav ZDA in bi morale biti na prvem mestu. Sem šel preveriti listo v članku in vse omenjene države imajo za seboj Ameriko in njihovo obrambo ker brez tega bi vse naštete države čez noč izginile vključno s Slovenijo. Še en dokaz več da večina držav v Evropi živi na račun ZDA tako finančno kot obrambno in potem dobimo takšne članke kot je zgornji kjer se lahko države hvalijo medtem ko se nobena ne zahvali ZDA.
Slovenija je varna samo dokler jo ne napade kakšna sosednja država, potem je pa klic na pomoč ZDA tako kot ponavadi. Enako velja za lestvice kjer ocenjujejo standard in kakovost življenja kjer so neprestano na vrhu, Švedska, Finska, Norveška, države ki brez Ameriške finančne in vojaške pomoči sploh nebi obstajale oziroma bi bile že zdavnaj pod Rusijo.
Daleč najbolj varna država so ZDA, ker jih dejansko nihče ne more ogroziti.
Idiot or troll?

Kakšna bizarna lestvica. V resnici je najbolj varna država prav ZDA in bi morale biti na prvem mestu. Sem šel preveriti listo v članku in vse omenjene države imajo za seboj Ameriko in njihovo obrambo ker brez tega bi vse naštete države čez noč izginile vključno s Slovenijo. Še en dokaz več da večina držav v Evropi živi na račun ZDA tako finančno kot obrambno in potem dobimo takšne članke kot je zgornji kjer se lahko države hvalijo medtem ko se nobena ne zahvali ZDA.
Slovenija je varna samo dokler jo ne napade kakšna sosednja država, potem je pa klic na pomoč ZDA tako kot ponavadi. Enako velja za lestvice kjer ocenjujejo standard in kakovost življenja kjer so neprestano na vrhu, Švedska, Finska, Norveška, države ki brez Ameriške finančne in vojaške pomoči sploh nebi obstajale oziroma bi bile že zdavnaj pod Rusijo.
Daleč najbolj varna država so ZDA, ker jih dejansko nihče ne more ogroziti.
Idiot or troll?
Idiot. Brez dvoma. Ker tudi, če trola, s tem samemu sebi serje na glavo. Ergo, ostane edina možnost - idiot.
Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::
Seveda, saj jih bomo tudi mi. Ker desničarji delajo pogoje za razmnoževanje nevzdržne (od cen stanovanj, do zadnjega fucking trgovca), hkrati pa rabijo poceni delovno
silo, da "optimizirajo poslovanje". Skratka, TI SAM HOČEŠ TUJCE V SLOVENIJI!
Zdaj se pa odloči, nizka plača na nivoju tretjega sveta, s katerim boš moral tekmovati ali levica. Pa veliko sreče želim pri izbiri.
Največja bedarija je da se narod deli na dva pola, ko pa VSI politiki, tako levi kot desni delajo enako.
Samo eni nočete dojet, da je treba vse te politike zamenjat, ker noben od niih za sam narod in državo ne bo nič naredil. Samo za svoje žepe delajo.
Ampak ni tema o politiki, ampak o varnosti v državah. In irska ima probleme. Velike.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
PacificBlue ::
Tako na Irskem kot pri nas ljudje niso pripravljeni priznat, da so v sebi precej rasistični.

lynxslo5 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
In irska ima probleme. Velike.
Republika Irska hoče biti multi kulti tako kot Švedska. To prinaša posledice.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
Kockar ::
Nič ni narobe če si malo rasist, to nam je v genih, človek je plemensko bitje in pripadniki drugih tujih plemen so potencialni sovražniki. Narobe je to, da nam sistem od malih nog pere mozeg v stilu vsi smo enaki bla bla bla.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Kockar ()

WizzardOfOZ ::
Tudi v obmejnem delu se ljudje ne počutijo dost varno zvečer in ponoči.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!

mtosev ::
Jaz se v Mariboru počutim čisto varnega.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
harmonkar9 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Ne lažite, levaki. Gospod Janša je takoj poskrbel za varnost, nadzor ni več potreben.

Slovenija je varna, zagotovo pa to ne velja za Ljubljano.
Aja, se bojiš preveč ljudi? To se pa spomnim, kako je bil pes od kolega, ki je celo življenje živel
v vasi na nekem hribu, zbegan, ko je prvič prišel v mesto, je kar rikvercal pred nasproti hodečimi
pešci na trubarjevi.
Le pogumno, malo večkrat pojdi v mesto, pa bo strah pred novim izginil, samo navaditi se moraš.
Zgodovina sprememb…

bambam20 ::
Jaz se v Mariboru počutim čisto varnega.
Maribor ni Ljubljana. V Mariboru ti bodo ljudje priskočili na pomoč.
Slovenija je varna, zagotovo pa to ne velja za Ljubljano.
Aja, se bojiš preveč ljudi? To se pa spomnim, kako je bil pes od kolega, ki je celo življenje živel
v vasi na nekem hribu, zbegan, ko je prvič prišel v mesto, je kar rikvercal pred nasproti hodečimi
pešci na trubarjevi.
Le pogumno, malo večkrat pojdi v mesto, pa bo strah pred novim izginil, samo navaditi se moraš.
Jaz živim v mestu. Sem otrok umazanih betinskih ulic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Utk ::
harmonkar9 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Ne lažite, levaki. Gospod Janša je takoj poskrbel za varnost, nadzor ni več potreben.
Če bi šel kdaj iz Lj ven, bi videl da nadzora ni bilo. Tak nadzor je res brezvezen.
Jarno ::
Nič ni narobe če si malo rasist, to nam je v genih, človek je plemensko bitje in pripadniki drugih tujih plemen so potencialni sovražniki. Narobe je to, da nam sistem od malih nog pere mozeg v stilu vsi smo enaki bla bla bla.
Enim je to dovoljeno (biti zaveden pripadnik neke skupnosti, katero povezujejo podobni geni, kultura in tradicija), drugim ne. O tem pa presoja bela liberalna kasta.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

Miki N ::
Jaz živim poleg beguncev tukaj v Mariboru in še nisem imel težav z njimi.
Legendaren post iz 2005 pravi nekaj drugega
Bosanci in njihovo obnašanje
Ej, enkrat je nekdo z Ejajem naredil iz tega komad. Kao malo narodnjak, "sa naglaskom". Legendarno. Ne vem niti s katerim.
Ima kdo? Verjetno povezava sicer ne dela več ... internet je postal tako senilen...
"Neeeprestaaano boOoOsanski paartiji...."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Pithlit ::
Ej, enkrat je nekdo z Ejajem naredil iz tega komad. Kao malo narodnjak, "sa naglaskom". Legendarno. Ne vem niti s katerim.
Ima kdo? Verjetno povezava sicer ne dela več ... internet je postal tako senilen...
"Neeeprestaaano boOoOsanski paartiji...."![]()
POIŠČI! (fak kolk je to čudna beseda, sploh v all caps - ampak resno, naj nekdo najde)
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: velikBrokoli ()
harmonkar9 ::
harmonkar9 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Če bi šel kdaj iz Lj ven, bi videl da nadzora ni bilo. Tak nadzor je res brezvezen.
Če bi ti levak bil funkcionalno pismen, bi vedel, da pravi domoljubi nismo iz Ljubljane in da sem ravno to namignil. Gospod Janša je odpravil brezvezen nadzor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
_Denny_ ::
"Neeeprestaaano boOoOsanski paartiji...."![]()
Nekaj od tega bo
https://mega.nz/file/vkhkzICC#UnwwKLLn9...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Kršenje človekovih pravic na Poljsko Beloruski meji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32876 (26271) | Adder |
| ⊘ | I love Slovenia (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23009 (19455) | FrRoSt |
| ⊘ | Volitve v Nemčiji končane (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 87980 (73615) | AndrejO |
| ⊘ | Madžarska ukinja Soroševo univerzo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 50742 (46310) | Gandalfar |