Forum » Omrežja in internet » AI iskalnik?
AI iskalnik?
MrStein ::
(ne rabi biti AI)
Iščem neki iskalnik po internetu, ki se "malo bolj potrudi" kot klasični google in bing.
Torej je opis iskanega malo daljši (recimo 5-10 stavkov). In (po potrebi) opravi malo več iskanja.
Sem probal duck.ai in trdi, da bo preiskal take in take arhive, ampak nikoli nič ne producira. Naslenji dan vprašam "a si kaj našel?" in odgovori "ne, bom zdaj še tu in tu iskal".
Gre za en članek v reviji, ki ima spletno stran in PDF arhive starih številk.
Ker se točne vsebine ne spomnim, je opis ki ga lahko podam, zgolj okviren.
Iščem neki iskalnik po internetu, ki se "malo bolj potrudi" kot klasični google in bing.
Torej je opis iskanega malo daljši (recimo 5-10 stavkov). In (po potrebi) opravi malo več iskanja.
Sem probal duck.ai in trdi, da bo preiskal take in take arhive, ampak nikoli nič ne producira. Naslenji dan vprašam "a si kaj našel?" in odgovori "ne, bom zdaj še tu in tu iskal".
Gre za en članek v reviji, ki ima spletno stran in PDF arhive starih številk.
Ker se točne vsebine ne spomnim, je opis ki ga lahko podam, zgolj okviren.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
gen Maister ::
Kaj z google ai iskalnikom si sploh probal!??
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko
MrStein ::
Sem nekaj teh AI strani probal. Najdlje sem vztrajal na duck duck (no real reason).
Večina blodi bolj ali manj po istem kupitu.
Zato sprašujem, če obstaja kaj specializirano za iskanje.
Motiti se je človeško.

iloveboobz ::
če gigantsko podjetje kot je google tega nima, pol tut ena garazna varjanta nebo mela....
You're shit out of luck.
You're shit out of luck.
smoki
BmoQuh ::
Daj vprašaj gemini, meni na skopirano tvoje vprašanje da pravi odgovor na prvem mestu - ki sem ga že napisal in izbrisal včeraj 19:30. Zastonjski imajo omejitve, jasno.
gen Maister ::
Sem nekaj teh AI strani probal. Najdlje sem vztrajal na duck duck (no real reason).
Eno je probati in menjavati orodja, drugo pa je uporabiti pravo orodje za pravo stvar...
Si prepričan, da ti z ai googel ne more uspeti!?? Mu poatavljaš prava vprašanja in ali ga vodiš v pravo smer!??
Si to na kakšnem primeru v ai googlu že sploh poskusil?
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko
bm1973 ::
Kaj sploh pomeni A.I. iskalnik?!?!?!?!
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
BmoQuh ::
V poizvedbi napišeš prompt v obliki prostega besedila, brez uporabe nekih (ne)poznanih polj, ki jih sicer navadno ponuja Napredno iskanje. Če je prompt dovolj podroben, lahko še daš kakšne omejitve.
Recimo - zelo slikovito - "Najdi mi uporabnike na slo-tech.com forumu, ki so najbolj aktivni dnevno od-do, imajo takšen-ali-drugačen stil trolanja, delajo kaos v teh-ali-drugih temah, moderatorji jih ne cenzurirajo, niti jih niso pred 10 leti"...
:D
Recimo - zelo slikovito - "Najdi mi uporabnike na slo-tech.com forumu, ki so najbolj aktivni dnevno od-do, imajo takšen-ali-drugačen stil trolanja, delajo kaos v teh-ali-drugih temah, moderatorji jih ne cenzurirajo, niti jih niso pred 10 leti"...
:D
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Večina ne uporablja umetne inteligence (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 28445 (21435) | Mr.B |
| » | SOPA se veselo obrača v grobu: Google z Viso, MasterCardom in PayPalom razmišlja o blOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11439 (9017) | smash |
| » | Google v personalizirano iskanje vključuje elektronsko poštoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6232 (5432) | AlienRR |
| » | Google ureja cenzuro po državahOddelek: Novice / NWO | 10381 (8862) | CyberPunk |