» »

Ljubljančani ali boste podpisali za referendum glede parkirišč?

Ljubljančani ali boste podpisali za referendum glede parkirišč?

««
2 / 13
»»

c23po ::

krepelce je izjavil:

... He he, no vidiš, v tem je težava, če imaš avto za penis. Sam nimam teh problemov. :)

Seveda, dokler gre za avtomobile drugih in sta tvoja varno pospravljena v garaži. Kojci, ko jih pripelješ na cesto, postaneta penis, ki si ga prav ti pripeljal v debato. Ne jaz.
Računalniki nimajo spominov.

tony1 ::

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

Kdor ima stalo preb. v Lj mora pobudo podpisati.

Japajade, zato, da boste Mariborčani lahko zastonj parkirali. Slikaj se :))

Živim v Lj že desetletje in pol.

In, če še nisi slišal: nova moda v najemnih pogodbah v Lj je, da ti že vnaprej prepovejo prijavo stalnega prebivališča. Najbrž v dogovoru z Zokijem 8-)

krepelce ::

c23po je izjavil:

krepelce je izjavil:

... He he, no vidiš, v tem je težava, če imaš avto za penis. Sam nimam teh problemov. :)

Seveda, dokler gre za avtomobile drugih in sta tvoja varno pospravljena v garaži. Kojci, ko jih pripelješ na cesto, postaneta penis, ki si ga prav ti pripeljal v debato. Ne jaz.

To bo to, neverjetna prodornost logike in duha. Te zanima tudi koliko imam novoletnih jelk in koliko jih uporabljam?

Aja, s temi se ne samoidentificiraš in nisi vezal svojega krhkega ega nanje, pa te ne bolijo toliko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

krepelce je izjavil:

c23po je izjavil:

krepelce je izjavil:

To bo to, neverjetna prodornost logike in duha. Te zanima tudi koliko imam novoletnih jelk in koliko jih uporabljam?

Aja, s temi se ne samoidentificiraš in nisi vezalo svojega ega nanje, pa te ne bolijo toliko.

Ahj, dej no ... Nisva midva tko nizka, da bi se spustila na ta nivo.

tony1 je izjavil:

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

Kdor ima stalo preb. v Lj mora pobudo podpisati.

Japajade, zato, da boste Mariborčani lahko zastonj parkirali. Slikaj se :))

Živim v Lj že desetletje in pol.

In, če še nisi slišal: nova moda v najemnih pogodbah v Lj je, da ti že vnaprej prepovejo prijavo stalnega prebivališča. Najbrž v dogovoru z Zokijem 8-)

Verjetno gre za to, da bi oddal stanovanje, ne bi se pa odpovedal parkirišču. Veliko lastnikov nepremičnin, živi izven Ljubljane, nepremičnino oddaja, še vedno pa
se vozijo v Ljubljano delati, zato parkirišče potrebujejo zase.

c23po je izjavil:

Ahj, dej no ... Nisva midva tko nizka, da bi se spustila na ta nivo.

Ti zagotovo si. Zato pa te avto boli, ker si pač nizek. In kratek. Pač malo je zapeklo, ker sem balkansko mentaliteto slovenceljnov imenoval balkanska, zdaj pa butthurtaš,
ker veš, da imam prav.

Zgodovina sprememb…

RedDrake ::

V glavnem, podpisal sem prvi dan.
Javna infrastruktura je last občanov in sem mnenja da občani ne bi rabili nič plačevati za rabo javne infrastrukture.
Podpiram pa "congestion tax", ki bi spodbudil dnevne migrante k uporabi javnega prevoza. Recimo za primer, če bi vsak dnevni migrant z avtom moral plačati 15 eur / mesec za vstop v LJ, bi se nabralo dovolj denarja za financiranje ene novih 40 busov skupaj s šoferji, amortizacijo, ipd ... Ta znesek bi bil enak za mesečni zakup parkirnega prostora na P+R ali pa pač za vstop v LJ. 40 busov ekstra, malce preureditve trenutnih linij (ki so relikt zasnove mesta iz 60-ih in 70-ih in so totalno neprimerne za trenutne migrantske tokove) in bi bilo vse tipi topi. Še javni prevoz bi se lahko pocenil.
Ampak hej, bo Jurče sedaj ugotovil kako je resnica diametralno nasprotna.

OutOfTheBox ::

krepelce je izjavil:

endelin je izjavil:

Koruptivnež Mr.10percent mora oditi ker je v posmeh Sloveniji. Smo kot neka banana država

Dokler je cena mojega stanovanja, v njegovih 16 letih vladavine, zrastla iz 2.200 eurov na m2, na 5.000 eurov na m2, si lahko zaradi
mene vzame 20%, pa ga bom vseeno volil. Pa boh mu daj zdravje.

Rast cene stanovanj v Ljubljani ima z Jankovićem veze ravno toliko kolikor ima vezo čevelj s podlago po kateri hodi. Povprečna letna rast cene stanovanj na območju Slovenije je bila od leta 2010 4.1%.

Iz 1756EUR/m2 leta 2010 na 3200EUR/m2 v letu 2025 (ker je to povprečje, pomeni da so številke v Ljubljani višje, v kakšni vukojebini pa nižje).

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

krepelce je izjavil:

Ali pa se voziš vsak dan po uro v službo in uro nazaj. Tudi priceless. Ko pa ugotoviš, da vržeš v smeti 2 leti življenja
v dnevnem premikanju v gužvi, je pa sploh priceless.

Projiciraš. Marsikomu ne pade na pamet, da bi se vozil v LJ v službo. Iskanje prostega parkinga je sicer še bolj duhamorno od cijazenja v gužvi.

c3p0 je izjavil:

krepelce je izjavil:

Ali pa se voziš vsak dan po uro v službo in uro nazaj. Tudi priceless. Ko pa ugotoviš, da vržeš v smeti 2 leti življenja

Projiciraš. Marsikomu ne pade na pamet, da bi se vozil v LJ v službo. Iskanje prostega parkinga je sicer še bolj duhamorno od cijazenja v gužvi.

Ali pa ti. No ampak saj na koncu si dojel, zato pač uporabljam za prevoze po mestu kolo/ekolo/lpp.

OutOfTheBox je izjavil:

krepelce je izjavil:

endelin je izjavil:

Koruptivnež Mr.10percent mora oditi ker je v posmeh Sloveniji. Smo kot neka banana država

Dokler je cena mojega stanovanja, v njegovih 16 letih vladavine, zrastla iz 2.200 eurov na m2, na 5.000 eurov na m2, si lahko zaradi

Rast cene stanovanj v Ljubljani ima z Jankovićem veze ravno toliko kolikor ima vezo čevelj s podlago po kateri hodi. Povprečna letna rast cene stanovanj na območju Slovenije je bila od leta 2010 4.1%.

Iz 1756EUR/m2 leta 2010 na 3200EUR/m2 v letu 2025 (ker je to povprečje, pomeni da so številke v Ljubljani višje, v kakšni vukojebini pa nižje).

Vse ima veze z županom, lepo skrbi za Ljubljano, in to se lepo odraža tudi na ceni stanovanj.

Zgodovina sprememb…

RedDrake je izjavil:

Javna infrastruktura je last občanov in sem mnenja da občani ne bi rabili nič plačevati za rabo javne infrastrukture.
Podpiram pa "congestion tax", ki bi spodbudil dnevne migrante k uporabi javnega prevoza. Recimo za primer, če bi vsak dnevni migrant z avtom moral plačati 15 eur / mesec za vstop v LJ, bi se nabralo dovolj denarja za financiranje ene novih 40 busov skupaj s šoferji, amortizacijo, ipd ... Ta znesek bi bil enak za mesečni zakup parkirnega prostora na P+R ali pa pač za vstop v LJ. 40 busov ekstra, malce preureditve trenutnih linij (ki so relikt zasnove mesta iz 60-ih in 70-ih in so totalno neprimerne za trenutne migrantske tokove) in bi bilo vse tipi topi. Še javni prevoz bi se lahko pocenil.

Vse bo tipi-topi, ko Jurče ugotovi kako pospraviti 140.000 vozil na P+R, ki ima kapaciteto niti 3.000. Tudi, če natera grde migrante, da se vozijo po 5 v vozilu.

c23po je izjavil:

RedDrake je izjavil:

Vse bo tipi-topi, ko Jurče ugotovi kako pospraviti 140.000 vozil na P+R, ki ima kapaciteto niti 3.000. Tudi, če natera grde migrante, da se vozijo po 5 v vozilu.

Zanimivo, da mislite, da je komurkoli to treba ugotavaljati. Jankovič je pravzaprav na strani dnevnih migrantov, sicer bi samo zaprl ceste.

Sami ga pa pljuvate, ohjej, čakajte, da pride za županskega kandidata en desni populist, tipa Stevanovič, pa obljubi lokalni promet znotraj AC obroča.

Boste še jokali za Jankovičem.

Zgodovina sprememb…

Sedaj samo nadaljuj po tej miselni poti: zakaj Janković, ki ga sicer čislaš, podpira dnevne migrante. Namig: sledi denarju - ga dobi več od njih ali od tebe z dvemi avtomobili parkiranimi v garaži in Ljubljani zaprti za promet.

OutOfTheBox ::

krepelce je izjavil:

c3p0 je izjavil:

krepelce je izjavil:

Ali pa ti. No ampak saj na koncu si dojel, zato pač uporabljam za prevoze po mestu kolo/ekolo/lpp.

OutOfTheBox je izjavil:

krepelce je izjavil:

endelin je izjavil:

Vse ima veze z županom, lepo skrbi za Ljubljano, in to se lepo odraža tudi na ceni stanovanj.

Rang Območje 2010 mediana €/m² 2025 mediana €/m² Skupna rast Povp. letna rast
1 Maribor 1.200 2.580 +115 % 5,2 %/leto
2 Celje 1.250 2.660 +113 % 5,2 %/leto
3 Ljubljana 2.370 4.890 +106 % 5,0 %/leto
4 Slovenija skupaj 1.630 3.070 +88 % 4,3 %/leto
5 Obala / Slovenska Istra 2.540 4.760 +87 % 4,3 %/leto

Cene stanovanj v Mariboru in Celju hitreje rastejo kot v LJ.

fujtajksel ::

bm1973 je izjavil:

Seveda, brez dnevnih migrantov, ki zasedejo vse okoli blokov, bi bilo tudi bolje.

Ampak to se rešuje z tožbo do občine, ki si je zemljišča kar prepisala nase, kjer si stanovalci po ZVETL prepišejo funkcionalno zemljišče bloka nazaj nase.

To pa pomeni, da lahko postavijo rampo.

V osnovi je problem da je avtov vedno več. Ob osamosvojitvi registriranih 400.000, danes 1.200.000, rast zaenkrat praktično linearna! Parkirnega prostora pa ne oz celo ponekod manj, ker je MOL neka parkirišča "prenamenila" za nove projekte.
ZVETL ne omogoča vzpostavitve funkcionalnega lasništva soseskam kar tako, ampak zato ker je dobro znano, da je v socializmu gradbenik moral najprej odkupit parcele vklj s parkirišči po tedanjem (nizkem) standardu vred in bi jih moral prepisat na lastnike soseske. Zato mislim da je prav, da ta parkirišča (narejena za sosesko) dobijo in da ni prav da z njimi Mr 10% polni mestni proračun, absolutno podpiram referendum.
Bo treba nekaj plačevat za upravljanje parkirišča, ampak precej manj kot za mestne dovolilnice. Prostora seveda ne bo nič več kot prej in bo treba vseeno prit do tega, da ne moremo imet neomejeno avtov.
Seveda bi bilo fajn če bi MOL namesto tega pomagala najt prostor za dodatna parkirišča, kjer je največja kriza, konkretno tam kjer so prej obstoječa parkirišča izginila.
Še en velik problem s plehom v LJ je da MOL kar naprej odobrava nove stolpnice v ožjem centru, s polnimi kletmi parkirišč, pri čemer pa za povečani promet ni prostora na že itak zabasanih cestah. Ampak trenutni oblasti so prevelike stolpnice všeč, ker potem 10% več znese, pa če je zadeva res grdo prevelika mogoče ni samo 10%.

c23po je izjavil:

Sedaj samo nadaljuj po tej miselni poti: zakaj Janković, ki ga sicer čislaš, podpira dnevne migrante. Namig: sledi denarju - ga dobi več od njih ali od tebe z dvemi avtomobili parkiranimi v garaži in Ljubljani zaprti za promet.

In ta denar gre v občinski proračun iz katerega se financirajo druge stvari znotraj MOLa. Jaz ne vidim problema. Razen tega, ne vem v čem se te to sploh tiče.

Tebe se tiče tole in kolikor vidim, ti gre Jankovič zelo na roko, tako, da ne si v lastno hrano pljuvat, ker nočeš drugega župana:

OutOfTheBox je izjavil:

Cene stanovanj v Mariboru in Celju hitreje rastejo kot v LJ.

Seveda, ker ni več kupne moči, pa se ljudje selijo, kamor se še lahko. Lahko tudi kakšno pravo vukojebino ven potegneš, pa boš ugotovil, da je enako. Ampak tudi tega brez Jankoviča ne bi bilo.

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

... In ta denar gre v občinski proračun iz katerega se financirajo druge stvari znotraj MOLa. Jaz ne vidim problema. ...

v denarju, ki ga prinesejo grdi migranti. A bi jih rad odgnal.
Dodatek: Denar pa naj še naprej nakazujejo, ali kako?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c23po ()

c23po je izjavil:

krepelce je izjavil:

... In ta denar gre v občinski proračun iz katerega se financirajo druge stvari znotraj MOLa. Jaz ne vidim problema. ...

Ti bi jih rad odgnal in spravil na javni promet, saj se ti pritožuješ čez Jankoviča. Saj ne, da se ne strinjam s tabo in bi jih
bilo res treba nagnati na javni prevoz, ampak zaupam, da Jankovič ve kaj dela. Nisem pa prepričan, če ti veš kaj delaš, ko se čez
Jankoviča pritožuješ. Jaz, če bi bil dnevni migrant, se ne bi.

Zgodovina sprememb…

RedDrake ::

Točno tako. Jankoviću je cilj samo denar, ki se potem kanalizira v roke njega/družine/prijatleljev/donov iz Banjaluke/ipd ...
Saj sem napisal, moja ideja za congestion tax je, da obstaja mesečna tarifa, ki je tako poceni, da nobenega nebi res bolelo (15 EUR/mesec je zaokrožitvena napaka tudi za nekoga na novem minimalcu). Tako dobljena sredstva bi se uporabilo in razširilo P+R sistem na več 10 tisoč parkirnih mest (po možnosti v garažnih hišah), ki bi imel isto ceno kot congestion tax.
Dnevna tarifa bi recimo bila 2 EUR, kar je spet praktično manj kot je parkirnina v raznih garažnih hišah.
S tem se komot reši "večino" parkirnega problema v LJ. Ampak kot napisano, ne tam kjer je dejanskih mest premalo (kot npr Štepanjsko naselje). Tam bi potem lahko MOL zgradil parkirne hiše v bližini in _TAM_ prodajal dovolilnice za uporabo, s tem da bi bil strošek absolutno samo za ceno vzdrževanja. To bi bilo fer. Potem bi lahko ljudje imeli tudi 3 avtomobile, če bi želeli.

RedDrake je izjavil:

Točno tako. Jankoviću je cilj samo denar, ki se potem kanalizira v roke njega/družine/prijatleljev/donov iz Banjaluke/ipd ...

Butasto in nepomembno nacionalistično natolcevanje.

RedDrake je izjavil:

Saj sem napisal, moja ideja za congestion tax je, da obstaja mesečna tarifa, ki je tako poceni, da nobenega nebi res bolelo (15 EUR/mesec je zaokrožitvena napaka tudi za nekoga na novem minimalcu). Tako dobljena sredstva bi se uporabilo in razširilo P+R sistem na več 10 tisoč parkirnih mest (po možnosti v garažnih hišah), ki bi imel isto ceno kot congestion tax.

Ali pa če "congestion taxu" rečeš "parkirnine".

RedDrake je izjavil:

Tam bi potem lahko MOL zgradil parkirne hiše v bližini

Saj jih je že hotel, tam kjer je zdaj Špar, Pa prebivalci niso hoteli prispevati, bi imeli svoja parkirišča.

Zgodovina sprememb…

"Butasto in nepomembno nacionalistično natolcevanje."

Za rojenega Ljubljančana si precej nerazgledan. :D

Lačno omrežje, ki se je spletlo okrog Zokita ga ne bo spustilo iz kresije do smrti. Še nekaj kasneje ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

tony1 je izjavil:

"Butasto in nepomembno nacionalistično natolcevanje."

Za rojenega Ljubljančana si precej nerazgledan. :D

Lačno omrežje, ki se je spletlo okrog Zokita ga ne bo spustilo iz Kresije do smrti. Še nekaj kasneje ne.

Nič hudega, v koruptivni Sloveniji, je utopično pričakovati, da bo Ljubljana (ali Maribor), kadarkoli dobila poštenega in
brezmadežnega župana, je preveč interesov kapitala v igri.

Torej so kriteriji drugi. Recimo, kdo lepo skrbi za Ljubljano. Kot alternativo, pa se lahko ozremo proti temu, kako desnica
skrbi za Maribor in potem postane v trenutku vse jasno.

starfotr ::

Proti referendumu.

Jaz sem proti volji volji teh ljudi, ki mislijo da je vse njihovo in lahko delajo kar želijo. V mislih imam precej v glavi omejene prebivalce, ki bi imeli 1 ali več avtov. 0,7 avtov je na stanovanje. Bebci.

Sem pa vedno za demokratično stanje, to je za referendume. Naj se vidi in upošteva voljo ljudi, čeprav je neumna.

Narod si bo pisal sodbo sam; ne frak mu je ne bo in ne talar!
Ivan Cankar, Hlapci.

krepelce je izjavil:

c23po je izjavil:

krepelce je izjavil:

Ti bi jih rad odgnal in spravil na javni promet, saj se ti pritožuješ čez Jankoviča. Saj ne, da se ne strinjam s tabo in bi jih
bilo res treba nagnati na javni prevoz, ampak zaupam, da Jankovič ve kaj dela. Nisem pa prepričan, če ti veš kaj delaš, ko se čez

Jaz se čez Jankovića ne pritožujem. Pritožujem se nad tvojo tezo, da je promet v Ljubljani namenjen samo staroselcem, ki so otroke odgnali v Štepanjca in jim je vseeno koko bodo oni skupaj z grdimi migranti reševali svoje težave. Janković oz. župani-naslednkiki bodo našli rešitev, ki bo daleč od Ljubljane prometno odprte za promet le staroselcem ki so to postali v grdih komunističnih časih.

c23po je izjavil:

krepelce je izjavil:

c23po je izjavil:

krepelce je izjavil:

Jaz se čez Jankovića ne pritožujem. Pritožujem se nad tvojo tezo, da je promet v Ljubljani namenjen samo staroselcem, ki so otroke odgnali v Štepanjca in jim je vseeno koko bodo oni skupaj z grdimi migranti reševali svoje težave. Janković oz. župani-naslednkiki bodo našli rešitev, ki bo daleč od Ljubljane prometno odprte za promet le staroselcem ki so to postali v grdih komunističnih časih.

Potem pa tako povej. Jaz kot staroeselec se po ljubljani premikam s kolesom, ekolesom in LPPjem. Tako, da je celotna tvoja teza, neumnost.

Ker pa pritisk iz dnevno migracijskega naslova, ne popušča, bo treba nekaj urediti, ampak ne tako, da se bo štepansko naselje (in ostala), zaparkiralo z dnevnimi migranti.

Zgodovina sprememb…

Ker misliš, da si merilo. Pa nisi. To ti je razložila Pinky.

"Torej so kriteriji drugi. Recimo, kdo lepo skrbi za Ljubljano."

Neumnost. Pravdati se z MOLom okrog zelenic in parkirišč, ki nam jih ta hoče UKRASTI, ni skrb za Lj.

In še huje je, tožbo MOL izgubi, potem pa te čez 10 let spet toži in med tožbene zahtevke našteje parcele, ki so po sodbi izpred 10ih let že last stanovalcev.

tony1 je izjavil:

"Torej so kriteriji drugi. Recimo, kdo lepo skrbi za Ljubljano."

Neumnost. Pravdati se z MOLom okrog zelenic in parkirišč, ki nam jih ta hoče UKRASTI, ni skrb za Lj.

In še huje je, tožbo MOL izgubi, potem pa te čez 10 let spet toži in med tožbene zahtevke našteje parcele, ki so po sodbi izpred 10ih let že last stanovalcev.

Samo z pozelenitvijo mestnih vpadnic dobimo 850.000 m2 zelenih površin, tako, da ni nič hudega.

Prestopno obdobje, infrastrukturni projekti ne nastanejo iz danes na jutri.

Zgodovina sprememb…

Potem pa ni problema, če na SVOJI zelenici kdaj kakšen sosed parkira svoj avto, ne?

tony1 je izjavil:

Potem pa ni problema, če na SVOJI zelenici kdaj kakšen sosed parkira svoj avto, ne?

To že zdaj ni problem.

Ker, ko to vidi Zokitov birič, pokliče pajka in lažnivo navede, da zelenica ni last blokarjev.

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

Ker, ko to vidi Zokitov birič, pokliče pajka in lažnivo navede, da zelenica ni last blokarjev.

Za to imaš kataster, je jasno opredeljeno kaj je čigavo.

In še: če ne bi bil problem, referenduma sploh ne bi bilo.

tony1 je izjavil:

Niso vsi dovolj pametni, da bi pogledali v kataster.

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

Vse je bilo nekoč družbeno. Ker se pa v svobodi nič več ne ve, čigavo je kaj, se ugotovitev lastninske pravice še vedno vleče po sodišči, pa se je Zokitova prazna blagajna odločila, da ima dovolj čakanja ("zabava je že taka, da nerada čaka" 8-))

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

Niso vsi dovolj pametni, da bi pogledali v kataster.

Zoki je (menda) dovolj, pa ga ignorira. Najbrž zato, ker nima računalnika.

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

Vse je bilo nekoč družbeno. Ker se pa v svobodi nič več ne ve, čigavo je kaj, se ugotovitev lastninske pravice še vedno vleče po sodišči, pa se je Zokitova prazna blagajna odločila, da ima dovolj čakanja ("zabava je že taka, da nerada čaka" 8-))

No in zdaj so zelenice in parkirišča v lastnini MOL družbena lastnina, referendum pa pričakuje, da se bodo ostali prebivalci Ljubljane, odpovedali družbeni
lastnini, zato, ker njih tako paše. Ne samo, da ne bom podpisal referenduma, tudi šel bom glasovati proti, če jim ga že rata sprejeti.

Zoki je samo izvoljeni upravljalec družbenega premoženja MOL in svoje delo opravlja odlično. Tudi v tem primeru, kjer ščiti skupno lastnino pred zasebniki.

Zgodovina sprememb…

Silvo ::

Če se umakne samo kombije iz teh parkirišč,bi bilo pol rešenega.
https://ljubljanainfo.com/novica/lokaln...
Silvo

Silvo je izjavil:

Če se umakne samo kombije iz teh parkirišč,bi bilo pol rešenega.
https://ljubljanainfo.com/novica/lokaln...

Ja, to je del problema.

"No in zdaj so zelenice in parkirišča v lasnini MOL družbene, referendum pa pričakuje, da se bodo ostali prebivalci Ljubljane, odpovedali družbeni lastnini, zato,
ker njih tako paše."

Zelenice MOLa so v lasti Zokita in njegovih valptov in tako jih ta tudi tretira.

Referendum pričakuje predvsem to, da naj njegovi pajkovski č. (stanje duha) tace stegnejo stran od zemljišč, ki so v sodnih postopkih za ugotovitev dokončnega lastništva.

Vaših kolesarskih parkov in zelenic na srediskem pasu Celovške nihče ne zahteva. Tujega nočemo, svojega ne damo!

Sodnija je namreč na naši strani (tudi oni živijo v Lj), in pogosto obravnave prelagajo "za nedoločen čas". Tj., sodni mlini čakajo, da se Zoki stegne.

Molimo...

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

"No in zdaj so zelenice in parkirišča v lasnini MOL družbene, referendum pa pričakuje, da se bodo ostali prebivalci Ljubljane, odpovedali družbeni lastnini, zato,
ker njih tako paše."

Zelenice so v lasti Zokita in njegovih valptov.

To je neumnost, tvoje nerazumevanje ustroja države in občin, še vedno ne pravi, da imaš prav.

Ko so uvedli parkomate v Štepanjcu so se kombiji prmaknili na Fužine.Če jih tam naredijo bodo šli naprej v Šiško itd.
Silvo

Silvo je izjavil:

Ko so uvedli parkomate v Štepanjcu so se kombiji prmaknili na Fužine.Če jih tam naredijo bodo šli naprej v Šiško itd.

Točno tako, in ko jih ne bodo imeli več dati kam, bodo morali investirati denar v svoja parkirišča.

Zato pa se plačljive cone širijo po Ljubljani - ker jih neke barabe izkoriščajo za svoje namene.

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

ker njih tako paše."

To je neumnost, tvoje nerazumevanje ustroja države in občin, še vedno ne pravi, da imaš prav.

Nerazumevanje ni moje, nerazumevanje je Zokitovo. On je v službi meščanov, nismo mi njegovi podložniki. Še malo, pa bo kriterij preferenčne obravnave to, da si z njim v žlahti...

LeQuack ::

johnnyyy je izjavil:

krepelce je izjavil:

Imam hišo v Ljubljani in garažo za dva avtomobila. Imam dva avtomobila in niti pod razno mi ne pade na pamet, da bi kupoval tretjega.

Zakaj? Ker ga ne bom imel kam parkirati. Ne vem, zakaj je nekaj tako preprostega, ljudem težko razumeti.

Ja, saj razumem, da oni "rabijo" n avtomobilov ampak, če nimaš kam dati, pač nimaš in se znajdeš drugače (od koles, ekoles, eskirojev,...)
za po Ljubljani in avtomobili samo za tam, kjer je res nujno. 1x na teden trgovina, kjer moraš iti izven mesta, mularijo pa čimprej narediš
za samostojne gre premikanja po mestu, interesne dejavnosti prilagodiš zmogljivostim okolice, itd.

Hja, to je neka Ljubljanska mentaliteta, ki je ne razumem najbolje. Moraš živeti v LJ, mora biti vse blizu, da lahko greš peš, samo še vedno boš pa kupil avto ker ga "rabiš"?!

krepelce je primer izraza "s polno ritjo je lahko srat". V smislu da ostalim pametuje, zakaj nimajo parkirišč, ker on ga ima. Najbrž ko sliši mlade da ne morejo do stanovanj jim predlaga, da raje kar hišo v Ljubljani nabavijo.
Quack !

(Kdo se z njim fukari je kriterij že od prej. Pa nima veze če odplačno, nagravžno je tako ali tako.)

tony1 je izjavil:

krepelce je izjavil:

tony1 je izjavil:

ker njih tako paše."

Nerazumevanje ni moje, nerazumevanje je Zokitovo. On je v službi meščanov, nismo mi njegovi podložniki. Še malo, pa bo kriterij preferenčne obravnave to, da si z njim v žlahti...

Kandidraj, mogoče te izvolimo. Verjetno imaš dovolj dobro preteklost, vodenja občin, da ti bomo verjeli in te ne bomo videli, kot
grožnjo, da bo vse samo slabše.

Recimo kot prvo točko volilnega programa bi dal uvedbo cestnine na uvoz v Ljubljano znotraj kroga.

Samo s tem boš zagotovo dobil 25% glasov.

Zgodovina sprememb…

Mene kot Ljubljančana trenutno najbolj moti računanje parkiranja tudi ponoči v conah 3,kjer je edini moto pobiranje denarja prebivalcem.
Silvo

Silvo je izjavil:

Mene kot Ljubljančana trenutno najbolj moti računanje parkiranja tudi ponoči v conah 3,kjer je edini moto pobiranje denarja prebivalcem.

Japonska je to odlično uredila, pogooglaj za: Shako Shomeisho

BuDi79 ::

Silvo je izjavil:

Tega referendum ne naslavlja.

Nisem dovolj bogat. To je služba za miljonarje, ki imajo za take zgodbe dovolj frej časa. Recimo za Boscarola, ki je razložil, da služba predsednika vlade za en popoldanski s.p.

Povprečen Ljubljančan se ima v miru čas usrati šele v soboto dopoldne, kje se bo še bodel z vsemi ljudmi in kot oče skrbelTM za vseh 5 Lj občin...

" Recimo kot prvo točko volilnega programa bi dal uvedbo cestnine na uvoz v Ljubljano znotraj kroga."

Podprem, če bo del parkirnine. To plačujem že tako ali tako.

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

Nisem dovolj bogat. To je služba za miljonarje, ki imajo za take zgodbe dovolj frej časa. Recimo za Boscarola, ki je razložil, da služba predsednika vlade za en popoldanski s.p.

Povprečen Ljubljančan se ima v miru čas usrati šele v soboto dopoldne, kje se bo še bodel z vsemi ljudmi in kot oče skrbelTM za vseh 5 Lj občin...

Ja, in recimo veliko več časa bi imel, če pustimo dnevne migracije in poslovna vozila na periferiji. Ali pa če se usedeš na recimo kolo in si prihraniš čas vožnje z avtomobilom,
iskanje parkirišča, obiska fitnesa,...

tony1 je izjavil:

" Recimo kot prvo točko volilnega programa bi dal uvedbo cestnine na uvoz v Ljubljano znotraj kroga."

Podprem, če bo del parkirnine. To plačujem že tako ali tako.

Dokler bo cestnina dovolj visoka, da ne bo imelo smisla z avtom riniti v mesto sam, zlahka.

Recimo, 20 eurov / na dan. Če je v avtu 5 oseb, pride na vsakega 4 eure, promet pa si zmanjšal na 37.000 vozil.

Pa še parkirišč bo dovolj za vse, LPP pa veliko bolj učinkovit, ker ne bo ujet v pločevino.

Za vse ostale pa še cenejša opcija, P+R, 1.50 eura na dan, v ceno pa všteti dve 90 minutni vožnji z LPP. Drobiž.

Zgodovina sprememb…

««
2 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cona 30 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
3429405 (3055) blay44
»

Parkiranje v Štepanjcu (ljubljansko naselje) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
545157 (2366) starfotr
»

Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13230457 (26860) Gregor P

Več podobnih tem