Forum » Loža » Korupcija ni slaba
Korupcija ni slaba

endelin ::
Če si odrežejo 10% pomeni da je 10% denarja več v obtoku?
Je kaj narobe s to hipotezo?
S tem samo dviguješ gospodarsko rast. Genius!
Moram kot državljan biti zadovoljen s korupcijo, kot govorijo po MsM, da naj prezrem korupcijske novice?
Moram kot državljan biti zadovoljen s korupcijo, kot govorijo po MsM, da naj prezrem korupcijske novice?
- zaklenilo: Samael ()
c3p0 ::
V obtoku že, sčasoma se denar skozi davke vrne nazaj v mošnjo. Problem s to hipotezo nastane, če ga neseš nekam ven.

dronyx ::
Veliko tega denarja konča za razne vikende na Hrvaškem, kar gre potem čez mejo in ni v našem obtoku, pa tudi zlate palice v Švici so mrtev kapital, ki v BDP ne prispeva nič. Drugače pa jaz zagovarjam legalizacijo prostitucije (ups, mislil sem seveda korupcije), da vidimo, za kakšen obseg tu splog hre.
Slovenc29 ::
Problemov je več:
- 10 % pomen, da bo mogoč delavce manj plačal zarad tega, da bo levi politik mel več zase.
- 10% bi lahko ljudje dobil, ne pa en nepošten Z, tako je še več neenakosti.
- Sloves v poslovnem svetu ni ravno dober, će se govori da hoče en 10% tvojega. Mislim poštenje tud nekaj pomen, se nekaj resno zmeniš ter tega držiš. Pošten do vlagatelja, pošten on do tebe,.. Razn če se gremo banana državo.
- Da bo mogoče svoj denar investiral v drugo državo, kjer so bolj pošteni.
In še naprej in naprej,....
- 10 % pomen, da bo mogoč delavce manj plačal zarad tega, da bo levi politik mel več zase.
- 10% bi lahko ljudje dobil, ne pa en nepošten Z, tako je še več neenakosti.
- Sloves v poslovnem svetu ni ravno dober, će se govori da hoče en 10% tvojega. Mislim poštenje tud nekaj pomen, se nekaj resno zmeniš ter tega držiš. Pošten do vlagatelja, pošten on do tebe,.. Razn če se gremo banana državo.
- Da bo mogoče svoj denar investiral v drugo državo, kjer so bolj pošteni.
In še naprej in naprej,....

endelin ::
Samo če bi bila korupcija slaba ne bi potem mediji več poročali o korupciji?
Zato sem sklepal da je korupcija ok
Zato sem sklepal da je korupcija ok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
blink ::
Ce si vzamejo 100%, pa je 100% vec v obtoku. Pravi perpetuum mobile.
harmonkar9 ::
Levaki nakradenega nalašč ne dajo nazaj v obtok, da uspešni domoljubni podjetniki trpimo. Ob tem še pa inflacijo zvišujejo.
Utk ::
harmonkar9 je izjavil:
Levaki nakradenega nalašč ne dajo nazaj v obtok, da uspešni domoljubni podjetniki trpimo. Ob tem še pa inflacijo zvišujejo.
Vidite, to je logika Levice in javnosekretašev. Davek ni strošek, ker ga država itak zapravi. Ja, ona ga že zapravi, ampak neumno, ne pa mi po svoje, ravno v tem je problem.
Trol se je ujel, tolk iz svoje kože pač Levičar ne more.
fikus_ ::
Ponavadi tisti ki dobivajo podkupnine ta denar hrčkajo, ali pa gre za luksuz v tujino. Tako da nic ne doprinese k domači ekonomiji.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Jarno ::
Vse je relativno in podvrženo tolerancam in pragom. Poglejte samo mednarodno uveljavljene lestvice s stopnjami korupcije po posameznih državah in nato uvrstitev Slovenije in nato novice v medijih o razkritih primerih korupcije. Slednjega je dokaj malo, pa še to po zaslugi tuje sile.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
Squirrel ::
harmonkar9 je izjavil:
Vidite, to je logika Levice in javnosekretašev. Davek ni strošek, ker ga država itak zapravi. Ja, ona ga že zapravi, ampak neumno, ne pa mi po svoje, ravno v tem je problem.
Jaz lahko naštejem tri slo-techovce, ki so na tem forumu v različnem časovnem obdobju izjavili da ne izdajajo računov ali pa prikrivajo dobiček. Dva od teh (zadnji je bil enkar) še pred prihodom te vlade. Pa vsi trije zagovarjajo desne ideologije.
Tko da fuck off, vsi ste isti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()

karafeka ::
Če pa jankovič in golob na tak način milijone kradeta. Potem bom še pa jaz kakega jurja.
/s
/s
harmonkar9 je izjavil:
Jaz lahko naštejem tri slo-techovce, ki so na tem forumu v različnem časovnem obdobju izjavili da ne izdajajo računov ali pa prikrivajo dobiček. Dva od teh (zadnji je bil enkar) še pred prihodom te vlade. Pa vsi trije zagovarjajo desne ideologije.
Jaz tu ne vidim protislovja. Če si za nizke davke, imaš pravico tudi kak račun ne izdat in izjavit da so (taki) davki glupi.
Na drugi strani imamo ministra za finance, ki nabija davke, sam pa posluje z nekimi sicer slovenskimi podjetji iz Južne Amerike. Da ne naštevamo še vseh drugih obvodov, ki se jih grejo ti isti levičarji. Imamo tudi levičarje, ki so za državno zdravstvo in hodijo k privatnikom. Nekateri celo v Švico.
To je dvolično.
Squirrel ::
harmonkar9 je izjavil:
Jaz tu ne vidim protislovja. Če si za nizke davke, imaš pravico tudi kak račun ne izdat in izjavit da so (taki) davki glupi.
To je dvolično.
Ahem.

Pithlit ::
V obtoku že, sčasoma se denar skozi davke vrne nazaj v mošnjo. Problem s to hipotezo nastane, če ga neseš nekam ven.
Denar od raznih korupcij načeloma ni obdavčen. Razen če je človek dost glup.
Life is as complicated as we make it...
harmonkar9 je izjavil:
To je dvolično.
Ahem.
Pokvarjenec je še enkrat pokazal svojo pokvarjenost.
enavlaka ::
Tisti, ki ne plačujejo nič, koristijo pa vse (šola, vrtec, javna infrastruktura) bi radi še nižje davke ...
Jaz plačam vsaj 3 jurje davkov na mesec in 500 evrov vrtca in bi tudi rad nižje davke.
Predvsem je pa zadnje dni postalo še bolj očitno da bi rad pozaprl vse politike.
Predvsem je pa zadnje dni postalo še bolj očitno da bi rad pozaprl vse politike.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 14712 (3329) | bm1973 |
| » | Podjetje - RacunOddelek: Loža | 3269 (2254) | Furbo |
| » | V velikem vdoru v banke pokradli več stomilijonov dolarjevOddelek: Novice / Varnost | 13474 (11460) | gus5 |
| » | Najbolj stabilna banka v Sloveniji. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28855 (26304) | Rupa |