Forum » Problemi človeštva » Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo?
Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo?
enavlaka ::
Saj se mi je zdelo, da ti protiargument ne bo uspel. Žaljivke so zadnji vzklik zagrizenega desničarja.
Daniel ::
Nimam VIP (veze in poznanstva), da bi pred vsakimi volitvami dobil drugega, niti ne poznam nikogar v DC Limited.

gruntfürmich ::
Bom nehal odgovarjat, ker počasi mislim da trolaš. Kot harmonkar.
Nihče ne more bit tako neumen.
ne trola, ker levaki so res tako zarukani. 100%.
Vodstveni kader bi samo moral sprejeti minimalca, namesto šestmestnih cifer in nagrad. So preveč pohlepni in želijo žreti vsak dan avokadov toast in kavico, kar pa v naši ekonomiji ne gre.
če misliš da to (najboljšim) v naši ekonomiji ne gre, potem vem da si res umsko zaostal...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

ChirkKarlle ::
Za vse osebne finančne težave so krivi drugi - vlade, firme, Janša, Trump, židi,...
Niste pa krivi sami, ker živite prek svojih zmožnosti in se zapufate za 30let, finančno nepismeni bedaki, ki so zabredli.
In vi mislite, da bomo to krili sposobni?
Fuck off.
Meni nič ne manjka, ker sem finančno pismen in ne delam bedarij, država pa mi jemlje, da da nesposobnim.
Kje piše da mora vsak imeti lastniško stanovanje ali pa hišo? Po liniji najmanšega odpora in odrekanja seveda. Nope.
Niste pa krivi sami, ker živite prek svojih zmožnosti in se zapufate za 30let, finančno nepismeni bedaki, ki so zabredli.
In vi mislite, da bomo to krili sposobni?
Fuck off.
Meni nič ne manjka, ker sem finančno pismen in ne delam bedarij, država pa mi jemlje, da da nesposobnim.
Kje piše da mora vsak imeti lastniško stanovanje ali pa hišo? Po liniji najmanšega odpora in odrekanja seveda. Nope.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlle ()
Za vse osebne finančne težave so krivi drugi - vlade, firme, Janša, Trump, židi,...
država pa mi jemlje, da da nesposobnim.
Saj se ti človek lahko samo smeje, ko sam sebe negiraš.
če misliš da to (najboljšim) v naši ekonomiji ne gre, potem vem da si res umsko zaostal...
Naj gredo za trak, če so res najboljši. Gospodarstvo jih krvavo rabi.

To da si ti sam nesposoben in denar trošiš za Labubuje in Pikachu tatooje ni moj problem.
Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::
Za Pikachu sem že nekje slišal (vem sicer ne točno kaj naj bi to bilo), ampak Labubu? Kva je pa to spet za ena bedarija?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Utk ::
Če nima za božičnico in minimalno plačo, naj zapre firmo, pravite.
Lastnik to lahko naredi, v večini primerov ne bo postal revež.
Kaj bi po isti logiki rekli tistim, ki jim nihče noče dat božičnice in minimalca? Po analogiji bi jim treba rečt "naj crknejo". Vaše besede, ne moje.
Lastnik to lahko naredi, v večini primerov ne bo postal revež.
Kaj bi po isti logiki rekli tistim, ki jim nihče noče dat božičnice in minimalca? Po analogiji bi jim treba rečt "naj crknejo". Vaše besede, ne moje.

WizzardOfOZ je izjavil:
Za Pikachu sem že nekje slišal (vem sicer ne točno kaj naj bi to bilo), ampak Labubu? Kva je pa to spet za ena bedarija?
Nedavni viral trend za katerega so finančno nepismeni bedaki jemali kredite.
Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::
Sem si pogledal na netu. Ja, folk je pač butast.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
WhiteAngel ::
Zagotovo bolj pošteni kot politiki, ki vsako leto spreminjajo pravila dela.
Sicer pogumno dejanje na podlagi par linkov delati zaključek na celo državo ampak od tebe ni bilo pričakovati nič drugega.
Pregovarjanje s butli je potrata časa. Si dal kakšen link od sebe v tem času?
Če mislijo, da so podjetniki preveč obdavčeni tu, lahko gredo v katerokoli sosednjo državo.
Trg dela je prost.
Saj so šli. Sošolec s faksa na Cisco v Anglijo. Drugi je freelancer, na Kanarcih. Tretji je na Googlu v Švici. Še eden dela na Geminiju v Googlu v San Franciscu. Eden iz OŠ v avtomobilski industriji na Dunaju. Sposobnejši in brez otrok so se pač odselili in jih ne bo nazaj, ker tu nimajo kaj za početi - računovodski softver in oglaševanje jih ne zanima. Manj ambiciozni smo ostali doma in plačujemo tlako, nekateri so na faksu v JS za jurja...
Šli so, ker je tam urejena država, dobro varstvo delavskih pravic in obilne plače. Ne zato, ker želijo bežat pred davčno zakonodajo.
Nobeden od teh ni zbežal v Srbijo ali ostale davčno-balkanske-oaze, ki so navadne luknje.
Nobeden od teh ni zbežal v Srbijo ali ostale davčno-balkanske-oaze, ki so navadne luknje.
c3p0 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Sem si pogledal na netu. Ja, folk je pač butast.
Yup, nekateri so celo za zelo velik denar kupovali PNG slikice.
Daniel ::
Z obilno plačo lažje plačaš vse nove davke, ki si jih "voditelji" izmislijo...
Pri nas se je ustavilo samo pri novih davkih, obilne plače pa s takšnimi obremenitvami plač preprosto nikoli ne bo, ker naša država ni še nikoli slišala za optimizacijo. Kaj šele za skrajšanje postopkov.
Pri nas se je ustavilo samo pri novih davkih, obilne plače pa s takšnimi obremenitvami plač preprosto nikoli ne bo, ker naša država ni še nikoli slišala za optimizacijo. Kaj šele za skrajšanje postopkov.
bm1973 ::
Šli so, ker je tam urejena država, dobro varstvo delavskih pravic in obilne plače.
Zaradi delavskih pravic niso šli, šli so zaradi dela in plače...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vedno več ljudi na pragu revščine (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 29325 (7945) | harmonkar9 |
| » | Ali še v Slovenij kdo dela za manj kot minimalca? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 17770 (15116) | Invictus |