Slo-Tech - Anthropicov spor s Pentagonom in ameriškim predsednikom je podjetju za zdaj zaprl vrata do ameriške vojske in, če se uresniči grožnja ameriškega predsednika z uvrstitvijo na seznam entitet, ki predstavljajo tveganje za ameriško nacionalno varnost, tudi vseh pogodbenikov ameriške vojske. A podjetje v medijih prisotno kot še nikoli, kar je pozitivno vplivalo na njihovo vidnost. Aplikacija Claude je v zadnjih tednih postala izjemno prepoznavna.
Donald Trump je Anthropic označil kot poblaznelo levičarsko podjetje, ki da je naredilo katastrofalno napako z izsiljevanjem ameriškega ministrstva za vojno, kakor imenuje obrambno ministrstvo. Vse to povečuje popularnost podjetja in njegovega Clauda.
V ZDA se je na Applovem seznamu najpriljubljenejših brezplačnih aplikacij zavihtela na prvo mesto, od koder je izrinila ChatGPT, ki je sedaj drugi. Gemini je četrti. Še 30. januarja je bil Claude na iOS šele 131. najbolj priljubljena aplikacija, februarja pa se je že povzpel med prvo dvajseterico. Tudi število uporabnikov raste, in se je januarja povečalo za 60 odstotkov.
Novice » Ostale najave » Anthropic ugotavlja, da je vsaka reklama dobra reklama
anoq ::
Se že prestavljam na Claude, adijo spyGPT.
Samo stran od teh orodji, ki jih koristijo poblazneli skrajni desničarji za nadzor množice.
Samo stran od teh orodji, ki jih koristijo poblazneli skrajni desničarji za nadzor množice.
skumpl ::
Jaz bom tudi mogoče nehal uporabljat ChatGPT. Ne maram tistih, ki sodelujejo s trenutnim us government
vke4XC ::
ne se dodatno registrirat na claude, prosim, že itak so pro tako oklestili glede kapacitet izpred slabega leta, da si moraš vmes pomagati s codex in gemini... mislim, halo, sem že tudi jaz blizu tds zdaj prav zaradi tega...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vke4XC ()
Glugy ::
"Donald Trump je Anthropic označil kot poblaznelo levičarsko podjetje"
S to izjavo je sam še bolj pomagal Anthropicu ahaha.
S to izjavo je sam še bolj pomagal Anthropicu ahaha.
Lanky2200 ::
Jaz kar obožujem Grok od "fašistov". Vsaj cenzure nima in propagande. Ve da sta 2 spola
Nikonja ::
Jaz kar obožujem Grok od "fašistov". Vsaj cenzure nima in propagande. Ve da sta 2 spola
Elon je pa res oseba za zgled... skupaj v paketu z rumenoglavim in Epsteinom, čudovita ena družbica - pa seveda nobene propagande ni slišat od njih.... neeee, oni so čisto nepristrani... sej to večkrat na dan povejo ane....
Ampak ej, itak si samo eden od množice anonimnih internet bojevnikov, v resnici pa ti mamica še plenice menja....
KG-348 ::
ZigaZiga ::
Anthropic ugotavlja, da je vsaka reklama dobra reklama
Pomemben je razlog za Donijevo reakcijo - namreč niso mu hoteli dati polnega dostopa. Kar je zelo dobra poteza, saj uporabnikom sporoča, da imajo vsaj malo več morale kot vsi ostali, ki so Doniju tako globoko v riti, da bodo kmalu videli njegov slepič.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Anthropic ugotavlja, da je vsaka reklama dobra reklamaOddelek: Novice / Ostale najave | 1333 (93) | ZigaZiga |
| » | Anthropic pristal v nemilosti ameriškega predsednikaOddelek: Novice / Tožbe | 2703 (259) | Mr.B |
| » | ZDA na Kitajsko ne pustijo niti kvantni tehnologijiOddelek: Novice / NWO | 4692 (3349) | Markoff |
| » | Tokrat so na nogah Microsoftovi zaposleni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17482 (13411) | louser |
| » | Marjetica Rupel in "zapleti" ob Bushevem obisku (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9290 (7412) | Ted |