» »

Izkušnje z gizzmo.si?

Izkušnje z gizzmo.si?

Alex93 ::

Zdravo!

Ima mogoče kdo izkušnje z Gizzmo.si?

Zasledil sem sprejemljivo ceno za Google Pixel 9 Pro XL (cena okoli 460€), pa me samo zanima če ima kdo izkušnje z nakupom pri njih?

Ohranjenost telefona je sicer C, ampak če bi šel razred višje je cena že 560€ in še višje je okoli 630€. Na spletni strani imajo objavljeno "garancijo zadovoljstva" in da lahko v roku 30 dni vrneš brez vprašanj. Ampak ali je to res? Če bo telefon res slabo ohranjen, bi ga pač vrnil. Kakšen teden bi ga malo testiral, da bi tudi videl, če je Pixel za mene :D ampak ja, če bi bil grdo ohranjen bi ga pač vrnil, pa me zanima kako je s tem.

Izbral sem tudi prevzem v poslovalnici in ga bom tam pred zaposlenim poslikal, v primeru, da bi kaj "srali", da je bil telefon bolje ohranjen ko so mi ga prodali.

Apple ::

Imam pozitivne izkusnje - sicer sem kupoval pri njih samo etuije v zivo v poslovalnici.
LP, Apple

nejc_nejc ::

pozitivne, kar se nakupa tiče.
slučajno sem pa enkrat dobil skoraj po enaki ceni novo robo (sicer ni pravilo)....
torej preveri še drugje, preden kupiš

mtošev ::

Za ovitke so OK, če ne želiš čakati na Amazon/Nemčijo, njihova reborn linija je pa popoln nateg. Prodajajo "refurbished" telefone za ceno novih.

https://geizhals.eu/ je tvoj prijatelj.

Alex93 ::

Pa ja se strinjam, da imajo slabe cene. Samo za ta Pixel 9 Pro XL se mi zdi pa dokaj ok :D telefona nikjer ni mogoče zasledit za manj kot 700€ :D + da se neke vrste garancija dobi za njihov telefon.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Pixel (strani: 1 2 3 480 81 82 83 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
41291022649 (2593) ZveeZ
»

VoLTE in VoWifi pri A1

Oddelek: Pomoč in nasveti
162301 (795) mihas1919
»

Google predstavil serijo telefonov Pixel 10

Oddelek: Novice / Android
184729 (1309) BadB0y
»

Google pokazal prihajajoči Pixel 10