» »

3 tedne star prenosnik se ne prižge

3 tedne star prenosnik se ne prižge

1
2
»

univerza ::

matično prodaja ninkear na njihovi spletni strani, cena je cca. 320eur
Prodajalec in proizvajalec NE vesta, da sem jaz vse te opcije ze probal (da sem ga odprl, vzel baterijo ven, itd).
Mislm sej ce bi ga kupil na mimovrste, mi na kraj pameti ne pride, da bi ga odprl, ampak bi samo lepo nazaj nesel.
Zdej ce sem zaradi tega butalec, ok...sej nisem razdiral cel laptop, samo par vijakov in pokrov stran in vse je vidno takoj.
Samo verjetno ce bi bil res kriv Ram, bi vseno laptop dal vsaj neki znak, verjetno vsaj obrnil ventilaroje, zapiskal, itd

gen Maister ::

Menda gre v tretje rado!??

NE vem in ne bom trdil, kdo je Butec!?
Moja (pokojn) tetka zagotovo ni bila, ali pa tudi za nekatere stvari!? Samo, ona se v računalništvo ni spoznala in ni spuščala! ;)

Še enkrat!?? OBRNI se na nekoga, ki se vsaj malo spozna na zadevo in ne na nekoga, ki zna držati šraufnciger v roki in je kdaj že odpl mehansko uro!? :|

Shait ::

Čisto iz firbca, kaj vas tako vleče kupovati neko no name znamko preko kitajcev, če dobiš tukaj praktično za isto ceno boljšo ali isto opcijo z vso ustrezno podporo in garancijo?

kixs ::

Ne vem kaj se greste. Poslji laptop v originalni embalazi na njihov servis v Spanijo in naj ti ga popravijo. Postnina GLS pride cca 23€. Lahko ga, za boljsi obcutek, skupaj z embalazo das v vecjo skatlo in dobro zafilas z zmeckanim papirjem.

Z raznim popravljanjem se ne bi ukvarjal. Kar si lahko naredil, si ze. Pri novem laptopu se osebno tudi tega ne bi lotil.

WizzardOfOZ ::

Jaz bi ga zapakiral, napisal da je lomljivo in poslal na servis v španijo
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napajanje prenosnika na baterijo ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
8512 (401) matobeli
»

Asus laptop se ne prižge

101461 (1133) mikhaair
»

Kateri Power pack / power bank ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13635775 (16565) k4vz0024
»

Popravilo matične plošče

315819 (4757) solatko
»

Acer prenosnik kupljen v Computeruniverse ne dela

Oddelek: Kaj kupiti
133053 (2530) Thuban

Več podobnih tem