Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi

dronyx ::
Če je slučajno kdo blizu SDS...kakšno je vzdušje v stranki? Ali so nad šovom Slovenija ima talent presenečeni, ali je videti, kot da je to njihovo delo? Bom zadržal zase.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
harmonkar9 ::
Evo, Gospod Janša že dosegel postavitev spomenika Izraelcem, celo levakarske lenuhe je spravil delat. Zdaj pa naj kdo reče, da to ni dosežek.
Olajuwon ::
Tukaj pravijo, nekje na 30 minuti da je obisk Black Cube del širše operacije -> čiščenje srbskega vpliva na Balkanu ... kaj pa vem
SDS nima ne logistike in ne denarja za to. Očitno morajo to biti neki širši interesi nekoga, da se puca politike, ki so vpleteni v kriminal na Balkanu. Kar sedanja vlada nedvomno je.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Če je slučajno kdo blizu SDS...kakšno je vzdušje v stranki? Ali so nad šovom Slovenija ima talent presenečeni, ali je videti, kot da je to njihovo delo? Bom zadržal zase.![]()
Domoljubi, ki že dolgo podpiramo Stranko, nismo vedeli nič, tako da garantirano ni povezave. Žal pa levaki podtikajo glede tega (6:30)

Glede na to, da je bilo na spletni strani Slovenija ima talent prvotno samo 6 podstrani, sedaj pa jih je 10 jaz logično sklepam, da jih je nekdo dodatno ujezil in so razširili nabor kandidatov.
bbbbbb2024 ::
Glede na to, da je bilo na spletni strani Slovenija ima talent prvotno samo 6 podstrani, sedaj pa jih je 10 jaz logično sklepam, da jih je nekdo dodatno ujezil in so razširili nabor kandidatov.![]()
Se strinjam. In zakaj bi bila 10 končna številka? In zakaj bi Mossadovci razkrili vse? To je tako strupeno, da to ni za verjeti.
SDS nima ne logistike in ne denarja za to.
Res je, SDS je revna stranka, levaki so ji dosti denarja pobrali od 2022, tako da veze s tem nima. Na srečo pa se včasih pojavijo zanesljivi zavezniki.
Malidelničar ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Glede na to, da je bilo na spletni strani Slovenija ima talent prvotno samo 6 podstrani, sedaj pa jih je 10 jaz logično sklepam, da jih je nekdo dodatno ujezil in so razširili nabor kandidatov.![]()
Se strinjam. In zakaj bi bila 10 končna številka? In zakaj bi Mossadovci razkrili vse? To je tako strupeno, da to ni za verjeti.
To je zanimiva podrobnost, nabor je bil razširjen naknadno.
Ker ni bilo resne, prave reakcije po prvih objavah in so rekli, ok, očitno gre tu res za velik FAFO.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
harmonkar9 je izjavil:
Evo, Gospod Janša že dosegel postavitev spomenika Izraelcem, celo levakarske lenuhe je spravil delat. Zdaj pa naj kdo reče, da to ni dosežek.
S cizo vlačijo, ko neki klošarji.

bbbbbb2024 je izjavil:
Kot rečeno, odvisno kdo stojim za tem. Če gre res za kakšne večje državne akterje bodo neke zadeve ostale varno spravljene in uporabljene za "tiho diplomacijo", ko bo čas. Pri nas zbrati obremenilni material očitno ni prav nikakršen problem. Po moje so celo tisti, ki so to akcijo izvedli presenečeni, kako zlahka se da priti do informacij. Brez kakršnihkoli zadržkov ali pomislekov in skrajno naivno. Pa bi razumel, če bi šlo za neke nižje uradnike, ki se jim fučka za vse. Med temi je bila tudi bivša ministrica. Bi človek pričakoval, da ti ljudje dajo kakšna usposabljanja čez, samo očitno niti tega ne, ali pa niso nič odnesli. Neverjetno, kakšna država smo mi. Kaj je potem šele na področju industrijske špijunaže...Popolni debakel!
bbbbbb2024 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
S cizo vlačijo, ko neki klošarji.
Saj to tudi so, razen stanovanj v Ljubljani, vez v slovenski levakarski politiki in financiranja iz tujine nimajo nič
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Kot rečeno, odvisno kdo stojim za tem. Če gre res za kakšne večje državne akterje bodo neke zadeve ostale varno spravljene in uporabljene za "tiho diplomacijo", ko bo čas. Pri nas zbrati obremenilni material očitno ni prav nikakršen problem. Po moje so celo tisti, ki so to akcijo izvedli presenečeni, kako zlahka se da priti do informacij. Brez kakršnihkoli zadržkov ali pomislekov in skrajno naivno. Pa bi razumel, če bi šlo za neke nižje uradnike, ki se jim fučka za vse. Med temi je bila tudi bivša ministrica. Bi človek pričakoval, da ti ljudje dajo kakšna usposabljanja čez, samo očitno niti tega ne, ali pa niso nič odnesli. Neverjetno, kakšna država smo mi. Kaj je potem šele na področju industrijske špijunaže...Popolni debakel!
Se strinjam. Ampak kompromitirana je predvsem levakarska stran, ki je blizu sedanje (koruptivne) oblasti. Zares debakel.
Nekako golob in kamarila uipajo, da bo vreščanje kolačeve preglasilo vse skupaj. Samo smešno izpade.

bbbbbb2024 je izjavil:
Se strinjam. Ampak kompromitirana je predvsem levakarska stran, ki je blizu sedanje (koruptivne) oblasti. Zares debakel.
Jaz sem dobil v preteklosti občutek, da tudi t.i. desnica v tem sistemu, kot ga imamo ne vidi nekih velikih težav, problem naj bi bili samo ljudje. Torej sistem v redu, samo drugi ljudje. Kar seveda ni res. Ta sistem ni v redu! Zadeva pa deluje kot sme danes že napisal kot krog med OBLAST - POSEL - MEDIJI. Ko prideš na oblast, ti kot plen pripadajo podjetja v državni lasti, ki so fina za cuzat denar in nastavljat dobro plačane kadre (položnice dobi običajno raja in vlaki vozijo 50 km/h), hkrati se pa prek teh podjetji financirajo mediji prek reklam in sponzorstev, ki sicer po moje bi brez tega denarja lahko propadli. Za protiuslugo pa morajo potem mediji ljudem predstavljati tako resnico, ki ustreza aktualni oblasti. Lahko da se motim, ampak jaz nisem dobil občutka, ko je prišel JJ na oblast, da bi ga ta sistem motil ali bi ga hotel zares spremeniti. Tu se mi ne zdi da gre za klasično good guys vs bad guys. Res pa ima ena stran (leva) pri nas veliko prednost, ker so pač oni postavljali ta sistem na začetku, ko je nastala država. zadeva, vsaj kot jo jaz vidim, je praktično brezizhodna. Upam pa, da se motim.
Zgodovina sprememb…
StarMafijec ::
Narod je želel, da je država (beri vlada) lastnik številnih podjetij. Ker pač želimo obdržati _družinsko srebrnino_. Sedaj se pa narod čudi, ker vlada hara po teh podjetjih? Adijo pamet ...
bbbbbb2024 je izjavil:
Jaz sem dobil v preteklosti občutek, da tudi t.i. desnica v tem sistemu, kot ga imamo ne vidi nekih velikih težav, problem naj bi bili samo ljudje. Torej sistem v redu, samo drugi ljudje. Kar seveda ni res. Ta sistem ni v redu! Zadeva pa deluje kot sme danes že napisal kot krog med OBLAST - POSEL - MEDIJI. Ko prideš na oblast, ti kot plen pripadajo podjetja v državni lasti, ki so fina za cuzat denar in nastavljat dobro plačane kadre (položnice dobi običajno raja in vlaki vozijo 50 km/h), hkrati se pa prek teh podjetji financirajo mediji prek reklam in sponzorstev, ki sicer po moje bi brez tega denarja lahko propadli. Za protiuslugo pa morajo potem mediji ljudem predstavljati tako resnico, ki ustreza aktualni oblasti. Lahko da se motim, ampak jaz nisem dobil občutka, ko je prišel JJ na oblast, da bi ga ta sistem motil ali bi ga hotel zares spremeniti. Tu se mi ne zdi da gre za klasično good guys vs bad guys. Res pa ima ena stran (leva) pri nas veliko prednost, ker so pač oni postavljali ta sistem na začetku, ko je nastala država. zadeva, vsaj kot jo jaz vidim, je praktično brezizhodna. Upam pa, da se motim.
Ne, to se strinjam s tabo. JJ je hotel samo "podesniti" ta isti sistem. S to razliko, da se mu to skoraj ni dovolilo, kot prvič. Ter kot drugič, podobno kot Erdogan, Vučić ali Orban - je JJ naredil nekaj koristnega za rajo. Kot neke vrste "družbena pogodba". Ki pa je pol ljudstva ne sprejema, zaradi "but jajo".
Levakarji - ter golobovska kamarila pa je toliko nespretna, da družbene pogodbe noče skleniti, ter se zanaša na tehnikalijo represije, s tiskom policijo, ipd.
To je vladanje ala Mugabe, Peron, Marcos.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
StarMafijec je izjavil:
Narod je želel, da je država (beri vlada) lastnik številnih podjetij. Ker pač želimo obdržati _družinsko srebrnino_. Sedaj se pa narod čudi, ker vlada hara po teh podjetjih? Adijo pamet ...
Problem je, ker lastništvo ni razpršeno. Petrol in Krka sta recimo tudi v lasti malih delničarjev in zadeve takoj pridejo v javnost in se bolj strogo gleda stanje v firmi.
DARS, SŽ, HSE pa nimajo takšne lastniške strukture.
Rešitev je, da se da delnice na borzo.
Lahko kombiniramo z INR-iji.

StarMafijec je izjavil:
To ni nikakršna družinska srebrnina ampak navaden bankomat za vladajoče. Večinoma gre tudi za firme, ki imajo na nek način monopol in lahko vse stroške takega delovanja prevalijo na plačnike položnic. Očitno eden glavnih igralcev tu so Slovenske železnice. So sicer uspešno plasirali tezo, da je to firma od SDS, ampak to je navadna laž. To je firma od vladajoče elite. Vlaki pa 50 km/h. Vodijo pa te firme očitno ljudje, ki sramu sploh ne poznajo. Močno upam, da v šovu Slovenija ima talent nastopi tudi direktor Slovenskih železnic. ta bi se šele lahko razgovoril. Po moje resen kandidat za zmaho.
Zgodovina sprememb…

Mimogrede, v zadnjih posnetkih nek odvetnik trdi, da Kučan komaj čaka volitve, da se znebi Holoba. To bi rekel da drži, ker Golob ni ljudski politik tipa Drnovšek, kakršne imajo radi za pred kamere. Precej neposrečena izbira, moram reči. Ampak to se je slutilo že na začetku, ker Golob je prišel na pozicijo PM predvsem zato, ker se je želel maščevati JJ zato, ker naj bi ga odstavil.

CharlieKK ::
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
When exposing the crime is treated as commiting a crime, you are being ruled by criminals"
Edward Snowden
Samo tole se spomnimo!
Podpišem!
+1
+1
Se pravi kako tretiramo navadne ljudi, ki to podpirajo?
Mafijci?
Sostorilci?
Sovražniki?
Izdajalci?
Meni se zdi, da zagovorniki tega od teh kraj tudi nekaj imajo torej priskledniki. Slovenija je le majhna. Poberejo nekaj drobtinic predvsem mislim na JS in to furajo dalje iz novega obraza v novi obraz je enaka zgodba, privat sektor pa jebe ježa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Mimogrede, v zadnjih posnetkih nek odvetnik trdi, da Kučan komaj čaka volitve, da se znebi Holoba. To bi rekel da drži, ker Golob ni ljudski politik tipa Drnovšek, kakršne imajo radi za pred kamere. Precej neposrečena izbira, moram reči. Ampak to se je slutilo že na začetku, ker Golob je prišel na pozicijo PM predvsem zato, ker se je želel maščevati JJ zato, ker naj bi ga odstavil.![]()
Upam, da se Kučan pokesa za svoje pretekle grehe in podpre Gospoda Janšo ali pa vsaj Logarja, tako se bo pernatega znebil. SDNG oz. SDJGJJ je prava taktika.

Šov Slovenija ima talent se zapleta. Sedaj naj bi še Sova potrdila, da so bili Izraelci na sedežu SDS. Torej je potemtakem Sova skrbno varovan vir od novinarja Mladine, Mukija in Nike? Če je Sova vse to vedela, zakaj zadeve ni preprečila? In zakaj tega niso razkrili oni, ampak so za to najeli podizvajalce? S tem je morda povezano tudi zakaj je bilo prvotno samo šest nastopajočih, sedaj jih je že deset. Gre za zadnji poskus "damage control" pred volitvami? Vsebina skritih kamer pa kot kaže še najmanjši problem.
Zgodovina sprememb…

Šov Slovenija ima talent se zapleta. Sedaj naj bi še Sova potrdila, da so bili Izraelci na sedežu SDS. Torej je potemtakem Sova skrbno varovan vir od novinarja Mladine, Mukija in Nike? Če je Sova vse to vedela, zakaj zadeve ni preprečila? In zakaj tega niso razkrili oni, ampak so za to najeli podizvajalce? S tem je morda povezano tudi zakaj je bilo prvotno samo šest nastopajočih, sedaj jih je že deset. Gre za zadnji poskus "damage control" pred volitvami? Vsebina skritih kamer pa kot kaže še najmanjši problem.
Začel je mandat leta 2022 - compromised? Za dogajanje in kraje pa nič ne ve? Kakšno naključje nje.
Zgodovina sprememb…
Utk ::
Zdaj se lahko obrne plošča. S kakim namenom je Sova nadzirala s kom se sestaja predsednik opozicijske stranke? Ker ti izraelci, tudi če jih bi najel Janša, so "privatniki", navadne fizične osebe, če so delali kaj nezakonitega, se jih komot aretira.
Sova je pa državna pod kontrolo vlade. To je čisto druga igra.
Sova je pa državna pod kontrolo vlade. To je čisto druga igra.
Tipično levakarsko. Levake zanima samo vsebina Sovinih izsledkov, ne pa tisto najpomembnejše: zakaj so nadzirali Gospoda Janšo, če so ga. Bil je v Izraelu kot čisto navaden zasebni državljan, to ne more biti upravičen razlog, da te levaki zasledujejo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Varja ::
To tudi mene zanima, zakaj Sova tega ni preprečila in zakaj ni ona o tem obvestila javnost.To upam da vprašajo novinarji.
primoz4p ::
Tudi jaz sem že pomislil, da je dr Golob (pa ne samo on) na prepovedanih substancah.
Za mnenje, kakšne so posledice uporabe drog, na primer kokaina, smo vprašali zdravnika dr. Milana Kreka, nekdanjega direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). "Uporaba psihoaktivnih snovi v možganih povzroči kronične spremembe, ki se posledično kažejo tudi v obnašanju ljudi, ki uporabljajo droge. Načeloma kokain spremeni percepcijo realnosti, tako da človek ne reagira na dejanske impulze iz okolja, ampak na impulze, ki jih oblikuje vpliv kokaina," je pojasnil. Kot pravi, so osebe, odvisne od drog, manipulativne, pogosto pa se znajdejo v zanikanju svojih izjav. "Kokain je droga, ki ustvarja iluzijo večje moči in daje uporabniku občutek, da je močnejši, pametnejši in samozavestnejši." To mu ustvarja občutek moči, zato ne vidi nobenih ovir.
"Zaradi manipulativnosti z lahkoto prepriča ljudi, ki ne vedo, da je uporabnik kokaina. Ljudje postanejo pozorni, toda če gre za bogatega človeka, politika, le redki pomislijo, da gre za kokainskega odvisnika, zato so prepričljivi. Toda če njegove trditve spremljate natančneje, boste ugotovili, da se je neštetokrat zlagal, in sicer na način, ki je bil prepričljiv, tako da ga je spregledal le pozoren poslušalec. Sčasoma ne more več skrivati svojih težav in takrat pride končni račun zanj in za vse tiste, ki so mu verjeli," sklene dr. Krek. Za trditve, da je bil predsednik vlade pod vplivom drog, seveda nimamo neposrednih dokazov. Vsekakor bi bilo primerno, da bi politiki izvajali neodvisni test na droge in rezultate javno objavljali, a kot vemo, so tovrstne predloge doslej v parlamentu zavrnili.
https://domovina.je/soocenje-janse-in-g...
Hm, kokain ...
Tina Gaber Golob, Bela ekstrada: "... Toda kljub temu, da se cene drog znižujejo, te še vedno niso poceni. Gram kokaina v Ljubljani stane okoli 70 evrov. Žal si ga ne morejo privoščiti vsi, dejstvo, da večina estradnikov v Sloveniji ni bogatašev pa je jasno ..."
Dr Golob si lahko to finančno privošči, Tina G.G. pa sedaj tudi. Vprašanje pa je, ali si to lahko privošči Slovenija.
Za mnenje, kakšne so posledice uporabe drog, na primer kokaina, smo vprašali zdravnika dr. Milana Kreka, nekdanjega direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). "Uporaba psihoaktivnih snovi v možganih povzroči kronične spremembe, ki se posledično kažejo tudi v obnašanju ljudi, ki uporabljajo droge. Načeloma kokain spremeni percepcijo realnosti, tako da človek ne reagira na dejanske impulze iz okolja, ampak na impulze, ki jih oblikuje vpliv kokaina," je pojasnil. Kot pravi, so osebe, odvisne od drog, manipulativne, pogosto pa se znajdejo v zanikanju svojih izjav. "Kokain je droga, ki ustvarja iluzijo večje moči in daje uporabniku občutek, da je močnejši, pametnejši in samozavestnejši." To mu ustvarja občutek moči, zato ne vidi nobenih ovir.
"Zaradi manipulativnosti z lahkoto prepriča ljudi, ki ne vedo, da je uporabnik kokaina. Ljudje postanejo pozorni, toda če gre za bogatega človeka, politika, le redki pomislijo, da gre za kokainskega odvisnika, zato so prepričljivi. Toda če njegove trditve spremljate natančneje, boste ugotovili, da se je neštetokrat zlagal, in sicer na način, ki je bil prepričljiv, tako da ga je spregledal le pozoren poslušalec. Sčasoma ne more več skrivati svojih težav in takrat pride končni račun zanj in za vse tiste, ki so mu verjeli," sklene dr. Krek. Za trditve, da je bil predsednik vlade pod vplivom drog, seveda nimamo neposrednih dokazov. Vsekakor bi bilo primerno, da bi politiki izvajali neodvisni test na droge in rezultate javno objavljali, a kot vemo, so tovrstne predloge doslej v parlamentu zavrnili.
https://domovina.je/soocenje-janse-in-g...
Hm, kokain ...
Tina Gaber Golob, Bela ekstrada: "... Toda kljub temu, da se cene drog znižujejo, te še vedno niso poceni. Gram kokaina v Ljubljani stane okoli 70 evrov. Žal si ga ne morejo privoščiti vsi, dejstvo, da večina estradnikov v Sloveniji ni bogatašev pa je jasno ..."
Dr Golob si lahko to finančno privošči, Tina G.G. pa sedaj tudi. Vprašanje pa je, ali si to lahko privošči Slovenija.
To ni svet za nacionalno varnost kamor morajo povabiti tudi opoziijo, torej SDS, NSI in Demokrate. Ampak SEKRETARIAT (=tajnice?)
To je golobov one-trick-pony.
Sova je lahko napisala, ne izključujejo, kar so golobarji interpretirali kot da so bili.
Dokler to dela one-trick-pony, je to šund goloba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
To tudi mene zanima, zakaj Sova tega ni preprečila in zakaj ni ona o tem obvestila javnost.To upam da vprašajo novinarji.
Da se Mukija in Kolačevo jemlje kot relevantna pri protiobveščevalni dejavnosti... Je smešno. Pa baba niti izpita za avto nima, pa se ubada z izraelskimi vohuni. Pa peš ne more teči za njimi.

Menda imajo tudi neko slikovno gradivo. Če ostane vse skupaj "za zaprtimi vrati" je dober znak, da gre verjetno za nov nateg v tej zgodbi. Zlato pravilo v tej državi - Ne zaupaj nikomur na besedo.

endelin ::
Klasika da je kamarila nekaj načrtovala za zadnji teden volitev. Kaj je res niti nima veze. Ker imajo v oblasti MSM delajo karkoli hočejo.
Najprej so obesili mrtvega psa na plakat (so ga tudi ubili/mučili?)
Potem goloba.
Potem relativizacija korupcije. Golob v ozadju lobiral proti objavi.
In sedaj še izkoriščanje Sove kao vmešavanje v volitve.
Slovenija je diktatura saj en človek uporablja in izkorišča vse institucije v borbi proti opoziciji pred volitvami.
Sem vedel da je kamarila pasja. Samo da je tako pasje kriminalna kot je to zadnji teden kampanje si pa nisem mislil. Izkoriščajo vse državne insitucije. Sedaj vpletajo še Sovo ki je ponovno pod upravljanjem kamarile. Vse zato da se preusmeri iz kriminalnih rabot. Dokazi nimajo veze - verjeti je treba na besedo haha.
Zame so to neregularne volitve. To je sedaj že jasno.
LOPOVSKA KAMARILA mora oditi!!! Kakšna panika med vladajocimi da so vpletli še sovo!!
Ni šans da bodo prepustili oblast tile ki vesijo mrtve pse :/
Potem goloba.
In sedaj še izkoriščanje Sove kao vmešavanje v volitve.
Slovenija je diktatura saj en človek uporablja in izkorišča vse institucije v borbi proti opoziciji pred volitvami.
Sem vedel da je kamarila pasja. Samo da je tako pasje kriminalna kot je to zadnji teden kampanje si pa nisem mislil. Izkoriščajo vse državne insitucije. Sedaj vpletajo še Sovo ki je ponovno pod upravljanjem kamarile. Vse zato da se preusmeri iz kriminalnih rabot. Dokazi nimajo veze - verjeti je treba na besedo haha.
LOPOVSKA KAMARILA mora oditi!!! Kakšna panika med vladajocimi da so vpletli še sovo!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
harmonkar9 je izjavil:
Tipično levakarsko. Levake zanima samo vsebina Sovinih izsledkov, ne pa tisto najpomembnejše: zakaj so nadzirali Gospoda Janšo, če so ga. Bil je v Izraelu kot čisto navaden zasebni državljan, to ne more biti upravičen razlog, da te levaki zasledujejo
Če imajo kaj, naj Janšo zaprejo, v čem je problem? Problem je samo v tem, da tudi če se je sestal z nekimi Izraelci (da je bil v Izraelu se je itak tudi sam pohvalil), je treba še dokazat vse ostalo. Za Jankovića imamo pričanja da jemlje 10%. Pri Janši imamo neznano pričo, da je na pločniku sprejemal izraelski vohune. Jaz bi pričakoval še posnetke, da slišimo o čem so se pogovarjali.

Najbolj insane je pa to da niti ne vejo kdo je snemal hahahaha. Ampak je vse skupaj neke teorije in ugibanja. Komedija
kakšna panika
Jebeni koruptivneži
A sedaj lovimo lopove ali tiste ki so našli lopove? Epsko
Jebeni koruptivneži
A sedaj lovimo lopove ali tiste ki so našli lopove? Epsko
Zgodovina sprememb…

Fantje in dekleta prosim zaupajte inštitucijam, to ni stvar politike. Mladi ste še, mislite na svojo prihodnost.
Zgodovina sprememb…
Fantje in dekleta prosim zaupajte inštitucijam, to ni stvar politike. Mladi ste še, mislite na svojo prihodnost.
No vidiš harmonkar, thats how you troll!
Čeprav, zadnje čase ti kakšna uspe, ampak na splošno je vse še zmeraj bolj žalostno. Do naslednjih volitev moraš dvignit nivo, resno.
nejc_nejc ::
Primer:
Žena me vara. S tanovim gre sigurno v oštarijo, kjer zjutraj kofe pijem?
Žena me vara. S tanovim gre sigurno v oštarijo, kjer zjutraj kofe pijem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()

MSM bodo o "lovcih na korupcijo" napisali več člankov kot so o sami korupciji.
Shithole država.
Demokracija je to ali kako?
Oblast sporoča: mirno kradite in ne opozarjajte na nepravilnosti ker vas uničimo
Btw: kaj romun Golob je cel mandat uporabljal Sovo za potrebe notranjepolitičnih čist? Sledi opoziciji? Je to izkoriščanje vpliva...
korupcija je drugorazredna tema
Shithole država.
Demokracija je to ali kako?
Oblast sporoča: mirno kradite in ne opozarjajte na nepravilnosti ker vas uničimo
Btw: kaj romun Golob je cel mandat uporabljal Sovo za potrebe notranjepolitičnih čist? Sledi opoziciji? Je to izkoriščanje vpliva...
korupcija je drugorazredna tema
Zgodovina sprememb…

Še ena začetniška napaka teh "protiobveščevalcev". Novinar Mladine, Muki in Nika Kovačeva so trdili, da so se na Trstenjakovi dobili 22.12. ta Sekretariat... pa trdi da so se dobili na Trstenjakovi 11.12. Torej niso bili sposobni niti datumov uskladiti.

Noro. Izkoriščanje vseh institucij za borbo z opozicijo. Na zacetku kampanje logar, potem nsi s tožilstvom, sedaj sds s sovo.
Veliko je tega kajne zadnji mesec?
To so regularne volitve po nekih severnokorejskih standardih?
O lopovski kamarili zadnji teden nobene novice več haha
Bojkot države!
Veliko je tega kajne zadnji mesec?
To so regularne volitve po nekih severnokorejskih standardih?
O lopovski kamarili zadnji teden nobene novice več haha
Bojkot države!
Zgodovina sprememb…
Koliko objav danes na Facebook strani I8M.
Pa ti sploh ne skrivajo več, da podpirajo vso to korupcijo.
Pa ti sploh ne skrivajo več, da podpirajo vso to korupcijo.

Na vsak prispevek o korupciji bo 10 prispevkov o tistih ki so snemali korupcijo.

Slovenski MSM v vsem sijaju. To se še severnokorejci klanjajo tem sponzorušam ki to delajo prostovoljno.
Torej korupcija je nepomembna. Neka petorazredna tema.
Potrebno je loviti tiste ki so snemali haha. Kakšna panika med vladajočimi, nerealno
Kradite tej malopridni državi kot kradejo funkconarji!
Slovenski MSM v vsem sijaju. To se še severnokorejci klanjajo tem sponzorušam ki to delajo prostovoljno.
Torej korupcija je nepomembna. Neka petorazredna tema.
Potrebno je loviti tiste ki so snemali haha. Kakšna panika med vladajočimi, nerealno
Kradite tej malopridni državi kot kradejo funkconarji!
Zgodovina sprememb…

Kamarila ne bo odšla prostovoljno. Če po čudežu zgubijo bodo razglasili da so volitve neregularne!

Tole danes je še en nov moment. Očitno so novinar Mladine, Muki in Nika Kovačeva razpolagali s tajnim podatkom Sove (sigurno je to imelo stopnjo tajnosti). Njih bi morali že zasliševati policisti zaradi izdaje tajnih podatkov. Ugotoviti je potrebno, kdo je tajni podatek razkril. Ampak glede na to, da je vse ostalo nepomembno, sem prepričan, da se tudi s tem ne bo nihče ukvarjal. Če pa kdo misli, da so novinar Mladine, Muki in Nika kovačeva sami prišli do teh podatkov, mu pa ni pomoči. Za naivnost ni zdravila.
Izgleda, da so preiskovalci že kontaktirali osebe na posnetkih. Prosili so jih za pomoč pri identifikaciji oseb, ki so jih snemale.
c3p0 ::
Tak pogrom, ki ga izvajajo sedaj, so ga izvajali po 2. svetovni vojni. Takrat naj bi se kao v slovensko politično sceno vmešavala britanska obveščevalna služba. Višek so pogromi dosegli z Nagodetovimi procesi.
StarMafijec je izjavil:
Tak pogrom, ki ga izvajajo sedaj, so ga izvajali po 2. svetovni vojni. Takrat naj bi se kao v slovensko politično sceno vmešavala britanska obveščevalna služba. Višek so pogromi dosegli z Nagodetovimi procesi.
Ljuba Sirca so obtožili sodelovanja z britansko obveščevalno službo.
Pri tej zadevi naj bi po nekaterih info vseeno bili za vsem Britanci in ne Izraelci - Britanci zaradi Balkana, Vučića, kriminalnih rizikov.
Zanimiva vzporednica, zgodovina se ponavlja?
FireSnake ::
Klasika da je kamarila nekaj načrtovala za zadnji teden volitev. Kaj je res niti nima veze. Ker imajo v oblasti MSM delajo karkoli hočejo.
Potem goloba.
In sedaj še izkoriščanje Sove kao vmešavanje v volitve.![]()
Kar lepo napisano...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13542 (2159) | bm1973 |
| » | Zrelostni izpit vladeOddelek: Loža | 2145 (347) | WizzardOfOZ |