Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi

dronyx ::
Ti, ki so naredili šov Slovenija ima talent so očitno res profiji. Večkrat so med pogovorom poskušali dobiti potrditev od sogovornika o kom govori, pri čemer so se potrudili ustvariti vtis, da teh ljudi ne poznajo. Mr. Kuchan? Who is Mr. Kuchan?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Wrop ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Šov Slovenija ima talent se zapleta. Sedaj naj bi še Sova potrdila, da so bili Izraelci na sedežu SDS. Torej je potemtakem Sova skrbno varovan vir od novinarja Mladine, Mukija in Nike? Če je Sova vse to vedela, zakaj zadeve ni preprečila? In zakaj tega niso razkrili oni, ampak so za to najeli podizvajalce? S tem je morda povezano tudi zakaj je bilo prvotno samo šest nastopajočih, sedaj jih je že deset. Gre za zadnji poskus "damage control" pred volitvami? Vsebina skritih kamer pa kot kaže še najmanjši problem.
To ni svet za nacionalno varnost kamor morajo povabiti tudi opoziijo, torej SDS, NSI in Demokrate. Ampak SEKRETARIAT (=tajnice?)
To je golobov one-trick-pony.
Sova je lahko napisala, ne izključujejo, kar so golobarji interpretirali kot da so bili.
Dokler to dela one-trick-pony, je to šund goloba.
Šef Sove jim je tam lahko povedal karkoli, poslanci pa naprej enako ali pa so po svoje prilagodili zgodbo. Zato pa niso sklicali sveta ampak sekretariat, fikuse po domače. Šef Sove pa po volitvah gre prostovoljno ali pa ga vržejo med prvimi kadri, če se bo oblast menjala. Do nedelje zvečer mora zdržati narativa o Izraelcih na Trstenjakovi.
Kdorkoli je to snemal je verjetno podcenil ljubiteljstvo do NašeTM korupcije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wrop ()

endelin ::
Meni je insane naslednje:
- objavijo se prisluhi
- baje vplivanje na volitve s strani enega podjetja ker so snemali korupcijo
- nobenih dokazov da je tocno to podjetje sploh snemalo korupcijo. Vse je samo ugibanje da je lahko to podjetje snemalo korupcijo
- lahko je tudi kdo drug snemal :=
- mogoče je snemalo podjetje zgoraj. Ali tudi ne.
:D
#panika kriminalcev na oblasti je naravnost blazna
- objavijo se prisluhi
- baje vplivanje na volitve s strani enega podjetja ker so snemali korupcijo
- nobenih dokazov da je tocno to podjetje sploh snemalo korupcijo. Vse je samo ugibanje da je lahko to podjetje snemalo korupcijo
- lahko je tudi kdo drug snemal :=
- mogoče je snemalo podjetje zgoraj. Ali tudi ne.
:D
#panika kriminalcev na oblasti je naravnost blazna
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
FireSnake ::
Kdorkoli je to snemal je verjetno podcenil ljubiteljstvo do Naše™ korupcije.
Ključno pri tvojem pisanju je tole, kar sem citiral.
Namesto z vsebino (ki je do sedaj dokazalo, da je 100% pristna) se ukvarjamo kdo je posnel.
Razumi, kdor more.
Jaz samo upam, da bo do volitev vsebin še čim več.
Ne glede na to, kdo zmaga posnetki bodo ostali.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Volitve so zaradi izkoriščanja represivnih organov že celo kampanjo na meji regularnosti
Zgodovina sprememb…
Utk ::
bbbbbb2024 ::
baje je bil golob na drogah na soocenju. Je to res?
Če je bil na drogah ali ne, težko povemo. Nekaj indikacij je. Bil je popadljiv do daske. Za "janšiste" je gladko trdil, da tega ni rekel, čeprav sta dva posnetka, javna. Imel je suho grlo in je bil strašno čuden, ves čas se je premikal. Sicer se ni praskal ali trebil po nosu, če bi se mi sušila sluznica v nosu, nekako čedalje bolj hripav je postajal in kašljanje ni pomagalo.
Imel je tudi nekaj freudovskih slipov. Ko je rekel, najlažje je lagati v kamero, na primer. To se pogosteje dogaja ljudem na drogah.
Je tudi bevsknil o veleizdajalcu proti Janši. Janša ni nič ekstra, ostarel osamosvojitelj. Da ga pa imaš za veleizdajalca, pa ti mora domišljija delati do daske.
To bo najbolje vedel nekdo, ki Goloba dobro pozna. Jaz bi rekel 65%, da je bil na drogah, ter 35%, da ni bil.
harmonkar9 ::
Fantje in dekleta prosim zaupajte inštitucijam, to ni stvar politike.
No vidiš harmonkar, thats how you troll!
Čeprav, zadnje čase ti kakšna uspe, ampak na splošno je vse še zmeraj bolj žalostno. Do naslednjih volitev moraš dvignit nivo, resno.
Levak, prosim, nehaj se drogirat, zdaj boš ti meni sugeriral, kaj bi moral jaz pisat. Kaj bo naslednje, boš nam domoljubom svetoval, naj Gospoda Janšo zamenjamo, da bomo zmagali na volitvah? Sicer sem točno to enako danes na to temo že napisal. Pravzaprav dvakrat, še enega levakarskega trola sem razkrinkal spotoma. Razlika med zgornjim trolom in mano je seveda, da on trola, jaz pa pišem resnico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Malidelničar ::
harmonikar9 - nivo ti pada, ni to več to.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Malidelničar je izjavil:
harmonikar9 - nivo ti pada, ni to več to.
To bi samo levak rekel, v resnici se moje domoljubje samo krepi.

zakaj volk ni predstavil dokazov za karkoli in gre samo za ugibanja člana kamarile? Mislim, proti temu se ne moreš braniti. Gre za to da gre za beseda proti besedi proti nastavljencu s strani goloba.
Mi smo že diktatura ko se oblast postavi v vlogo starešine in to par dni pred volitvami.
Sem točno vedel da bo oblast zadnji teden kampanje vključioa institucije ki jih obvladuje v celoti.
v sloveniji ni demokracije. Navidezne volitve so samo zaradi tujine
Ironicno je to da so najbolj vidni tuji agenti pri vsem skupaj 8 marec ki so financirani iz tujine
Danes je dokaz da vlada sloveniji avtokratski režim. To niso svobodne volitve
Mi smo že diktatura ko se oblast postavi v vlogo starešine in to par dni pred volitvami.
Sem točno vedel da bo oblast zadnji teden kampanje vključioa institucije ki jih obvladuje v celoti.
Ironicno je to da so najbolj vidni tuji agenti pri vsem skupaj 8 marec ki so financirani iz tujine
Zgodovina sprememb…

Koga bo še vključila kamarila do konca tedna?
Nevladne organizacije, predsednica, golobov nastavljenec danes...
Nevladne organizacije, predsednica, golobov nastavljenec danes...
Zgodovina sprememb…
Od konkretnih oseb posneti pogovori, smo prišli do naj bi se jajo srečal z Izraelci.Na koncu se bo pa lahko še izkazalo, da koalicija s pomočjo varnostnih struktur vohuni za opozicijo.
Danes jajo:
Zloraba dobiva vse večje razsežnosti. Javil eden od sosedov, da ima @SOVA_SLO
ali paraSOVA na Trstenjakovi v Ljubljani konspirativko. Stanovanje najel poznan uslužbenec agencije že pred leti, v njem pa nihče ne stanuje.
Totalitarci ne morejo iz svoje kože. Pokrit imajo vsak vogal in vsak centimeter. Niso zastonj hoteli zapleniti še serverjev stranke.

Bo Golob odpovedal celo volitve ce ne bo v internih anketah imel zanesljive zmage?
Pravkar leti v Bruselj kjer bo tožaril po Evropi.!!!

Pirati so po moji oceni ena najbolj bizarnih strank na sceni. Na plakatu izgledajo kot kakšna Finska skupina na izboru za Evrovizijo. Sedja pa trdijo, da bi šli v levo sredinsko koalicijo, samo če podpišejo, da se ne bodo ukvarjali s korupcijo. 
In to nek model izjavi smrtno resno.
zakaj volk ni predstavil dokazov za karkoli in gre samo za ugibanja člana kamarile? Mislim, proti temu se ne moreš braniti. Gre za to da gre za beseda proti besedi proti nastavljencu s strani goloba.
Ne, vendarle bo težava, ko bodo golobarji dobili relativno malo. Jaz mislim da ne več kot 10%.
Ne samo, da ne bodo dobili mandatarstva, ampak tudi se bodo poslovili od vladanja.
Potem pa se zna zgoditi, da se bodo pritožili na sodišče, da naj razveljavi volitve. Kupovali si bodo čas.
V vmesnem času, pa bodo in nastavljenci skovikarjev, in Vovk in Kolačeva, in Muki in vsi bodo žokali in SIOL bo šel v overdrive. In RTV.
Z isto zgodbo, tuji tajni vohuni bad, naši fantje in dekline - good. Malo bogi, ampak good.
Sodnija bo pritožbo pacal 6 mesecev, golobarji pa si bodo kupovali čas. In žokali, da se prepove domena "Slovenija ima talent", da se filter naredi pri operaterjih interneta.
Vse bodo probali. Morda bodo celo izdali odlok, da kdor je povezan s tujimi tajnimi službami, ne more kandidirati na volitvah. Awww, in Janša ne bo mogel kandidirati na ponovnih volitvah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

Easter egg: kamarila je sama najela podjetje in sedaj na podlagi tega dela galamo s false flag operacijo kar so vedno znali
---morda celo ubijajo pse da jih vesijo na plakate...?
---morda celo ubijajo pse da jih vesijo na plakate...?
Zgodovina sprememb…
bbbbbb2024 je izjavil:
Ne, vendarle bo težava, ko bodo golobarji dobili relativno malo. Jaz mislim da ne več kot 10%.
Ne samo, da ne bodo dobili mandatarstva, ampak tudi se bodo poslovili od vladanja.
Potem pa se zna zgoditi, da se bodo pritožili na sodišče, da naj razveljavi volitve. Kupovali si bodo čas.
V vmesnem času, pa bodo in nastavljenci skovikarjev, in Vovk in Kolačeva, in Muki in vsi bodo žokali in SIOL bo šel v overdrive. In RTV.
Z isto zgodbo, tuji tajni vohuni bad, naši fantje in dekline - good. Malo bogi, ampak good.
Sodnija bo pritožbo pacal 6 mesecev, golobarji pa si bodo kupovali čas. In žokali, da se prepove domena "Slovenija ima talent", da se filter naredi pri operaterjih interneta.
Vse bodo probali.
Ankete pravijo, da Golobarji pridobivajo:
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
https://www.zanima.me/ankete-in-ozadja-...
Pirati so po moji oceni ena najbolj bizarnih strank na sceni. Na plakatu izgledajo kot kakšna Finska skupina na izboru za Evrovizijo. Sedja pa trdijo, da bi šli v levo sredinsko koalicijo, samo če podpišejo, da se ne bodo ukvarjali s korupcijo.
Tole bi pa rad tudi sam videl. Kej si to dobil?
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Vse bodo probali.
Ankete pravijo, da Golobarji pridobivajo:
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
https://www.zanima.me/ankete-in-ozadja-...
Preden so boti šli v overdrive in skvarili vse skupaj:
https://kdobozmagal.si/
Je GS imela 13%, Demokrati Anžeta Logarja pa 17%. Potem je GS šla malo gor, Demokrati pa na 16%, če se prav spomnim. SDS je bila na 31%.
To je dokaj realno bilo.
Danes jajo:
Zloraba dobiva vse večje razsežnosti. Javil eden od sosedov, da ima @SOVA_SLO
ali paraSOVA na Trstenjakovi v Ljubljani konspirativko. Stanovanje najel poznan uslužbenec agencije že pred leti, v njem pa nihče ne stanuje.
Upam, da Gospod Janša čimprej najde vse izdajalce. Ta mi deluje zelo sumljiva. Tudi tukaj je bilo nekaj potencialno nevarnih.
Zgodovina sprememb…

Tole bi pa rad tudi sam videl. Kej si to dobil?
RTV
bbbbbb2024 je izjavil:
Preden so boti šli v overdrive in skvarili vse skupaj:
https://kdobozmagal.si/
Je GS imela 13%, Demokrati Anžeta Logarja pa 17%. Potem je GS šla malo gor, Demokrati pa na 16%, če se prav spomnim. SDS je bila na 31%.
To je dokaj realno bilo.
Se strinjam, po mojem objektivnem mnenju je to bila najbolj realna slovenska anketa, domoljubi smo normalno uporabljali možnosti sistema, dokler niso levaki začeli goljufat in si umetno dvigovat ratingov.
Zgodovina sprememb…
Opa, a ni Golob rekel, da ne bo dopustil vmešavanja tujine? 

Dejstvo je, da brez podlih potez kamarila tega ni mogla zmagati letos
To niso poštene volite!
Ljudje niso dobili objektivnih informacij
Zadnji teden vključujejo ves arzenal.
Kot da nam vlada Erdogan.
To niso poštene volite!
To niso poštene volite!
Pa ne pozabi tudi, da levaki nezakonito predčasno glasujejo.
To niso poštene volite!
Ma kakšen Erdogan. Erdogan je gospod. Zna zelo dobro angleško in ima pestro zgodovino Turčije v malem prstu.
Golob je bolj podoben kunta-kinte mojstru:
Robert Mugabe @ Wikipedia
Žoka golube jadni, briga njega za firme, gospodarstvo, ljudi.
Golob si poskuša pripraviti teren, da se bo na sodišče pritožil na rezultat volitev:
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Ta hip mu je jasno, da so golobarji v prostem padu.
Zgodovina sprememb…

Naslov na žurnal: razmere v slo so kritične. Golob odhaja.
Haha kritične za koga?
Se strinjam da so kritične ... za odkrivanje korupcije
Tile so pokupili ves kokain od el menchota
Haha kritične za koga?
Se strinjam da so kritične ... za odkrivanje korupcije
Tile so pokupili ves kokain od el menchota
Zgodovina sprememb…
bm1973 ::
bbbbbb2024 je izjavil:
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Ta hip mu je jasno, da so golobarji v prostem padu.
Golobarke...
Saj je GS polna piz***ja...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Kaj vsako podjetje ki je bilo kdaj v sloveniji je sedaj tuji agent?
mislim, tudi če so se v sloveniji ustavili da so natankali bencin, so že sumljivi?
Apriori si sumljiv samo da se neko podjetje pojavi v Slo. :D
Kaj smo severna koreja in nas oblast nadzoruje?
Apriori si sumljiv samo da se neko podjetje pojavi v Slo. :D
Kaj smo severna koreja in nas oblast nadzoruje?
Zgodovina sprememb…
Vojko Volk: "Direktor Sove nas je seznanil z dejstvi, ki kažejo na neposredno tuje vmešavanje na volitve v Sloveniji. Po vsej verjetnosti, tako pravi direktor Sove, po naročilu iz Slovenije.
Torej, če so dejstva, potem je vse jasno. Če je "po vsej verjetnosti", potem to niso dejstva in so ugibanja.
Žal je tudi Sekretariat Sveta za nacionalno varnost zgolj igralec v igri volitev."
Enkrat dejstva, drugič verjetno. Enkrat vmešavanja iz tujine, drugič iz Slovenije. In to ne govorijo eni naključni mimoidoči, ampak vrhovi države.
Tole je pa huda panika. Še malo pa bo kozmični dež spet kriv.
Vojko Volk: "Direktor Sove nas je seznanil z dejstvi, ki kažejo na neposredno tuje vmešavanje na volitve v Sloveniji. Po vsej verjetnosti, tako pravi direktor Sove, po naročilu iz Slovenije.
Torej, če so dejstva, potem je vse jasno. Če je "po vsej verjetnosti", potem to niso dejstva in so ugibanja.
Žal je tudi Sekretariat Sveta za nacionalno varnost zgolj igralec v igri volitev."
Enkrat dejstva, drugič verjetno. Enkrat vmešavanja iz tujine, drugič iz Slovenije. In to ne govorijo eni naključni mimoidoči, ampak vrhovi države.
Tole je pa huda panika. Še malo pa bo kozmični dež spet kriv.![]()
Mah, bori se on za bankomat na steroidih - dovos, kar sta ga postavila on in črnčec.

Meni je bravurozno, da gre tožarit o vplivu v tujino nekdo, ki je na prisluhih/posnetkih omenjen, da vse institucije v slo obvladuje
nekdo s skoraj absolutno oblastjo
Kot da bi erdogan tožaril v evropi
Zgodovina sprememb…
Meni je bravurozno, da gre tožarit o vplivu v tujino nekdo, ki je na prisluhih/posnetkih omenjen, da vse institucije v slo obvladujenekdo s skoraj absolutno oblastjo
Saj ne gre tožit. On gre partnerje "seznanjat", češ Izraelci nas napadajo.
Če bo volilni rezultat slab, kar bo - bo pa takoj dal tožbo na razveljavitev volitev.
Ter začasno odredbo, da on ostane na oblasti. Potem bo navrgel par floskul, kako ga partnerji "podpirajo".
Potem se bo sodnija malo praskala, kako to pohendlati.
Morda mu gibanje svoboda razpade in bodo volili novega predsednika. Ker tistih 10% poslancev bi pa vseeno imelo svoj mandat. In bodo golobčka odžagali.
Ta hip golob ve, da rezultata ne more izboljšati, pa če laja ko čivava. Samo razveljavitev in full pressing MSM in "ponovitev" volitev za 6 mesecev bi ga "rešilo". Morda pa ga odpikajo svobodovci, ker bodo videli, da se je golobu čisto sfuzljalo.
Upam, da je sodnija pripravljena na šok terapijo.
Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:
Opa, a ni Golob rekel, da ne bo dopustil vmešavanja tujine?![]()
Jaz Goloba več ne razumem. Najprej se pritožuje, da se tujci vmešavajo v volitve, potem pa pravi, da je stanje kritično...in odleti direktno v Bruselj prosit neke druge tujce, če se lahko vmešajo v naše volitve. Tudi če si simpatizer Svobode se moraš vprašat...WTF!?
Veliko razočaranje te vohunske zgodbe je vsaj zame Mikstone. ZA njega bi mislil, da bo s svojimi špiclji v vrhu SDS in v Stegnah postregel z najbolj sočnimi informacijami, ker je to praktično njegov domači teren, zvem pa od njega manj, kot od STA! Polom je mila beseda za tole.
Ne vem pa tudi, komu naj bolj zaupam. Mukiju, ali Sovi? Po mojem nobenem od teh dveh, ker so očitno ista liga, samo da s eje Muki kot kaže bolj specializiral za protiobveščevalno dejavnost, Sova pa nekako ceplja zadaj, vsaj tak vtis sem dobil. Edino kjer se mi zdi da je Muki nekoliko kratek, je odnos z ženskami. Ne moreš v družbi izpast kot resen protiobveščevalec, če ti Nika Kovačeva enostavno vzame besedo in je malo zmanjkalo, da ni dobil za konec tiskovke še eno šamarčino.
Skratka, šov Slovenija ima talent ne razočara niti v zakulisju, kot bi rekli kronisti rumene kronike. In smo menda šele na polovici. Kaj še bo?
Zgodovina sprememb…

CharlieKK ::
Če je šel res v Bruselj jokat o Izraelcih se mu ne piše nič dobrega.. Je res tako težko dojet kdo je vladar sveta po vsem geopolitičnem dogajanju v zadnjih 3 tednih? Ma to moraš bit res budala, da greš temu nasproti. Žal je tako, treba se je sprijaznit s tem in držat gobec, naj se zgleduje po tovarišu Titu on je znal plut med velesilam, ker ni bil bedak in je vedel po koliko so hruške.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()

Po mojem skromnem mnenju bo na povprečnega slovenca in njegov glas na volitvah mnogo bolj kot korupcijsko obveščevalna afera vplivala cena bencina. Če pobašejo v žepe milijone zaradi korupcije ga toliko ne moti. Če se pa bencin podraži za 10 cenov/liter, je pa vrag vzel šalo. Tu pa povprečni slovenec takoj razume, da je bil grdo nategnjen, pri čemer na ceno bencina vpliva nekdo, tisoč kilometrov stran in z domačo politiko trenutno to nima nič.
Zgodovina sprememb…
bm1973 ::
Če je šel res v Bruselj jokat o Izraelcih se mu ne piše nič dobrega.. Je res tako težko dojet kdo je vladar sveta po vsem geopolitičnem dogajanju v zadnjih 3 tednih? Ma to moraš bit res budala, da greš temu nasproti. Žal je tako, treba se je sprijaznit s tem in držat gobec, naj se zgleduje po tovarišu Titu on je znal plut med velesilam, ker ni bil bedak in je vedel po koliko so hruške.
Kaže samo debilizem Goloba...
EU je zlizana z Izraelom...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.

CharlieKK ::
Kaže samo debilizem Goloba...
EU je zlizana z Izraelom...
Cel svet je zlizan z Izraelom in kdor ima vsaj kanček pameti temu ne gre na sproti, sploh pa ne neka nepomembna vukojebina Slovenija. Čustveno se opredeljevat o Palestini in Iranu, da bi pihali na dušo svojim skrajnežem, medtem ko so sami začeli 7 oktobra 2023. Res ne razumem kaj jim ni jasno. Svet ni postlan z rožicam in Slovenjja tega ne bo spremenila nikoli, brigamo se lahko le zase imamo dost težav. Že takrat, ko se je Golob srečal s Trumpom je Tina skakala v barvah Palestine za 15min pozornosti, evo zdaj pa pridejo posledice. Like wtf grow a brain bodi nevtralen v takih zadevah, ker si nula v svetovnem pomenu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()

Kaj Golob in kamarila so se izdali, da upravljajo neke vrste Stasi in špijunirajo za političnimi oporečneži s pomočjo varnostnih agencij?
Uspešno predstavitev tega v Evropi, Golob :D
Izgleda moje izjave o skrajno avtoritarni oblasti niso pretirane
Največja komedija je da še sedaj ne vejo kdo je snemal in je vse skupaj ugibanje in natolcevanje samih koruptivnežev (vlada in službe represije) in prisklednikov (tuji agentje iz 8 marec)
Uspešno predstavitev tega v Evropi, Golob :D
Izgleda moje izjave o skrajno avtoritarni oblasti niso pretirane
Največja komedija je da še sedaj ne vejo kdo je snemal in je vse skupaj ugibanje in natolcevanje samih koruptivnežev (vlada in službe represije) in prisklednikov (tuji agentje iz 8 marec)
Zgodovina sprememb…
Windlass ::
Čakaj, samo tukaj dejansko nimamo dokaza ne o bajeslovnem srečanju agentov z Janšo, ne da so avtorji posnetkov Black Cube. Pravzaprav nimamo pojma s kakšnim namenom so bili te privatni detektivi v Sloveniji oz. so lahko počeli kar nekaj tretjega, povsem nepovezanega s Slovenijo.
WTF.. na kako trhlih nogah pa sploh še lahko stoji tole tuje vmešavanje? To nimajo nič... to je kar nekaj kar oni govorijo. Tudi na konferenci uporabljajo take izraze, da jih ja ne moreš tožit kasneje za obrekovanje.
WTF.. na kako trhlih nogah pa sploh še lahko stoji tole tuje vmešavanje? To nimajo nič... to je kar nekaj kar oni govorijo. Tudi na konferenci uporabljajo take izraze, da jih ja ne moreš tožit kasneje za obrekovanje.
primoz4p ::
Bo Golob odpovedal celo volitve ce ne bo v internih anketah imel zanesljive zmage?
... in odgovarjal na vprašanja B. Grimsa
https://nova24tv.si/wp-content/uploads/...
Windlass ::
Uuuu kaj pa tole. Top všečkan komentar na MMC. Tole jim pa ne more biti po godu. 

Zanimivo. Da bi bila ta cela Black Cube zadeva čisto iz nič ustvarjena in da so slučajno neke Izraelce zdaj potegnili v to, ker po Golobovi logiki...je slovenski volilec ful alergičen na Izrael?
Moja teorija je naslednja:
Ta štorija z Black Cube ni nastala kot ad-hoc odgovor na posnetke. Ta štorija je bila v vsakem primeru načrtovana za zadnji teden pred volitvami kot zadnji napad na opozicijo in priprava na delegitimizacijo volitev v primeru poraza. Razen če mi hočete povedati, da so neki nevladniki v 2 dneh od pojava posnetkov analizirali ogromno število priletov na Brnik (zakaj bi sploh tako začeli svojo preiskavo?) in si hitro našli nekega Izraelskega eksperta. Seveda ne, za prilete BlackCube se je vedelo že prej. Saj ni treba nič dejansko dokazati, samo insinuirati je treba neke negativne asociacije opozicije z (priročno) Izraelom in sproducirati zveneče naslovnice.
Že pri prigodi z Nepridipravom se jim je zelo zelo mudilo okarakterizirati dogodke kot ˝vplivanje iz tujine˝. To mi daje mislit, da je razglasitev ˝vplivanja iz tujine˝ integralen del predvolilnega načrta.
Ko so jih presenetili posnetki, so pa res potem ad-hoc se odločili navezati svojo štorijo o Black Cube Izraelcih na neprijetne posnetke. Janša sprejme Izraelske agente kar na Trstenjakovi? Anonimna ˝priča˝ (ki sicer ne pozna identitete agentov)? Dajte no. Če taki agenti nočejo biti videni, jih neki nevladniki prav gotovo ne bodo videli. Poleg tega je Black Cube agencija za korporativno espijonažo in politično opredeljenih strank ne jemljejo.
Manjkajo glavne stvari za kredibilno zgodbo: dokaz povezave Janša-posnetki, srečanja Janša-BlackCube in povezave BlackCube-posnetki. To je tudi razlog zakaj cela stvar zveni tako za lase privlečena - zgodba o posnetkih in zgodba o Black Cube po mojem mnenju nikoli nista bili organsko povezani
Zanimivo. Da bi bila ta cela Black Cube zadeva čisto iz nič ustvarjena in da so slučajno neke Izraelce zdaj potegnili v to, ker po Golobovi logiki...je slovenski volilec ful alergičen na Izrael?
primoz4p ::
Izkušeni avstrijski dopisnik Christian Wehrschütz z naslovom "Mala Ibiza" opominja na njihovo izkušnjo: ko so ogroženi temelji države, je edino zdravilo resnica. Če slovenski volivci dopustijo, da o usodi volitev odločajo manipulacije in iskanje "skrivnostnih vohunov" namesto odgovorov na vprašanja o korupciji, potem je slovenska suverenost pod resnim vprašajem. Za volivce, ki jim je Slovenija pri srcu, je napočil trenutek za treznost in zdrav razum. Slovenija mora biti država svobodnih in poštenih ljudi, ne pa poligon za hobotnice in mreže iz ozadja, ki so državo "ugrabile" zgolj za svoje lastne interese. In vse to čutijo pošteni davkoplačevalci, ki vestno plačujejo za njihove, "slovenske Ibize".
https://domovina.je/opomin-iz-avstrije-...
https://domovina.je/opomin-iz-avstrije-...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13542 (2159) | bm1973 |
| » | Zrelostni izpit vladeOddelek: Loža | 2145 (347) | WizzardOfOZ |