» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
22 / 22
»
»»

GregiB ::

Je šel kdo gledat (preštet), kaj imajo od volitev "ta male" stranke, ki so šle v španovijo s večjimi, da si zagotovijo prezenco v parlamentu?
Vesna z Levico? Mislim, da so vsi mandati šli kandidatom Levice... kaj ima Vesna od tega in kaj si Vesna obeta od povolilne politične aktivnosti? So v parlamentu... ampak niso...
Fokus in SLS s NSi? Od 9 stolčov jih je NSI pobrala 7 (leta 2022 8), za Fokus in SLS sta ostala po 1 stolček... Bo zanimivo spremljat, kako se bosta ta dva "priklopnika" udejstvovala, koliko lastne besede bosta imela, ali jih bo "mamica" enostavno požrla... Kako bo funkcionirala poslanska skupina? Lotrič namreč na LinkedInu deluje, kot, da je zmagovalec volitev...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

dronyx ::

Sprašujem za prjatla - ali je nezakonito, če bi za sodelovanje v vladi nekdo zahteval poleg ministrskih mest še keš?

KAVINSKY ::

A za Zorana?

pujsekpepe ::

KAVINSKY je izjavil:

Utk je izjavil:

Potem praviš da ne bo leve vlade? Ker brez Resnice ali klerofašistov ni možna.

Vlade ne bo, vzemi si čas v nedeljo, ker bomo spet volili.
Kar zna biti smešno, Vesna po nategu z Levico lahko prekliče skupno listo, potem še Levica odpade iz parlamenta :))

GS in SD potrebujeta neko kombinacijo Levice + Nsi + Logar + Renica. In teh ne spraviš skupaj.

Optimistično: GS + SD + Demokrati + Nsi
Fantazijsko: SDS + SD + NSI + Logar
Znanstvena fantastika: karkoli z Resnico

Ti se bodo prodali za pest riza. Stevanovic pa logar noceta se enih volitev. Bodo pa cuzal 4 leta dnar

KAVINSKY je izjavil:

A za Zorana?
:D

StarMafijec ::

Daniel je izjavil:

Mogoče če pokomentiram še izjavo o programih stranke... Če sem dobro zasledil se je program stranke "svoboda" javno pojavil nekaj dni pred volitvami. Verjamem, da ste v tistih nekaj dneh vsi oboževalci le tega prečesali do zadnje pikice in veste, da je najboljša stvar po narezanem kruhu.

Svobodo volijo inteligentnejši ljudje in večinoma upokojenci. Ti imajo čas in pamet za branje.

EU_zamašek- ::

Malidelničar je izjavil:

Zelo zanimiv predlog, da bi se morala Logar in Stevo za vstop v vlado pogajati skupaj v tandemu:

https://www.zanima.me/dve-poti-do-vlade...

V takem položaju sta dva akterja, ki držita škarje in platno. Ne zato, ker bi bila največja, ampak ker sta "ključ". Logar in Stevanović. In to je trenutek, ko se morata, če želita dokazati, da sta res politična projekta in ne samo kampanjski izdelek, obnašati kot paket.

Proruski suverenist in bivši zunanji mionister, ki je bolj pro-west kot Janša? In ki ima raje Bidna kot Trumpa?

Ne vem če je to realno.

Utk ::

Svobodo volijo inteligentnejši ljudje in večinoma upokojenci. Ti imajo čas in pamet za branje.

Škoda da nimajo časa in pameti za posnetke v slabi angleščini.

nejclp ::

gruntfürmich je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, ni res, genz je prva generacija, ki je bolj butasta od staršev, saj ti piše v članku.

Plus, prav nič nisem obremenjen s polariziranjem na levo-desno, sem si enostavno priznal, da sem levak. Na desni se mi zdite izjemno butasti in dolgočasni. Razen Harmonkarja, jasno.

bereš slabe članke.

in kot zanimivost; se imam za orng desničarja (ne nazadnjaškega klerikalca), ampak po enih testih pa me uvrščajo med čisto sredino.

Ne,berem vse članke, problem je, da se mi zdijo tisti z desne izrazito butasti in dolgočasni. Sicer so občasno komični, ampak to je bolj žalostno kot zabavno.

NSi trmari naprej, oziroma je načelen.

Zdi se mi, da bo GS, SD, Levica z Vesno in Resnica.

Nimam dodatnih argumentov, da bo tako, občutek pač.

GS, SD, Levica z Vesno in Resnica

Pa znaš ti seštevat?

Znam. Zelo švoh, ampak nekaj časa bi znalo trajati.

Edino če se Logar omehča, ampak ne vem kaj porečejo na to njegovi gospodarji/financerji.

nejclp ::

harmonkar9 je izjavil:

Zato pravi domoljubi sklepamo, da je bolj natančen tudi pri izobrazbi.

To dobro sklepate, jaz sem tudi opazil, da na različnih forumih in v komentarjih, volivci SDS dostikrat priznajo, da imajo dva faksa narejena in še magisterij.

energetik ::

EU_zamašek- je izjavil:

NSi trmari naprej, oziroma je načelen.

Zdi se mi, da bo GS, SD, Levica z Vesno in Resnica.

Nimam dodatnih argumentov, da bo tako, občutek pač.
In kako ti vidiš skupaj Levico in Resnico z ekonomsko diametralno nasprotnimi pogledi?
vires in numeris

Saj ekonomijo itak fura Boštjančič, tako da je to vseeno dokaj.
Če se bo še lahko veselo zadolževal kot do zdaj, ni problema.
Stevanović pa bo moral pozabiti na zunanjo politiko, lahko dobi notranje ministrstvo, oziroma pojača protikorupcijsko noto doma.

volivci SDS dostikrat priznajo, da imajo dva faksa narejena in še magisterij.

Volilci Svobode so magisterije delali predvsem v 70ih. Ni čudno da se tako spoznajo na gospodarstvo in angleščino...

Daniel ::

StarMafijec je izjavil:

Daniel je izjavil:

Mogoče če pokomentiram še izjavo o programih stranke... Če sem dobro zasledil se je program stranke "svoboda" javno pojavil nekaj dni pred volitvami. Verjamem, da ste v tistih nekaj dneh vsi oboževalci le tega prečesali do zadnje pikice in veste, da je najboljša stvar po narezanem kruhu.

So pa zelo hitro brali in sprejeli odločitev kako naj bi po njihovo država delovala naprej. Beri: janez vam bo vzel. Da tudi inteligentnejši razumejo.

nejclp je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, ni res, genz je prva generacija, ki je bolj butasta od staršev, saj ti piše v članku.

Plus, prav nič nisem obremenjen s polariziranjem na levo-desno, sem si enostavno priznal, da sem levak. Na desni se mi zdite izjemno butasti in dolgočasni. Razen Harmonkarja, jasno.

bereš slabe članke.

in kot zanimivost; se imam za orng desničarja (ne nazadnjaškega klerikalca), ampak po enih testih pa me uvrščajo med čisto sredino.

Ne,berem vse članke, problem je, da se mi zdijo tisti z desne izrazito butasti in dolgočasni. Sicer so občasno komični, ampak to je bolj žalostno kot zabavno.

Tisti, ki so se pojavljali zadnji mesec na siolu pa so predstavljali vrhunec novinarskega dela in kvalitete?

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Volilci Svobode so magisterije delali predvsem v 70ih. Ni čudno da se tako spoznajo na gospodarstvo in angleščino...

Verjetno res... konec 70-ih prejšnjega stoletja je bilo v rodni grüdi približno 1.000 do 1.200 magistrov... danes jih je okoli 200.000

Strel455 ::

Edina sprejemljiva koalicija: GS+SDS+NSI z ustavno večino, pa naredijo tistih nekaj pomembnih stvari sploh za gospodarstvo in potem razpišejo nove volitve.

GregiB je izjavil:

Utk je izjavil:

Verjetno res... konec 70-ih prejšnjega stoletja je bilo v rodni grüdi približno 1.000 do 1.200 magistrov... danes jih je okoli 200.000

Ja lej, debelo več kot polovico glasov je Svoboda dobila od 65+. In baje imajo njihovi volilci samo magisterije in doktorate.

gruntfürmich ::

vlada bo svoboda + sds!
ostali pa v jok :))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Utk je izjavil:

Ja lej, debelo več kot polovico glasov je Svoboda dobila od 65+. In baje imajo njihovi volilci samo magisterije in doktorate.

Glede na to, da je Svoboda oz. aktualna vlada v okviru predvolilne kompanije imela stroške (na račun proračuna seveda) z zimskim dodatkom oz. božičnico ter še nekimi dodatki za upokojence, plus še vinjete, je rezultata glede na vložek po moje porazen. Če gledamo samo programe levica - desnica, potem je desnica zmahala, saj sta tako Logar, kot Stevanović glede na program desnica.

feryz ::

Pleško je pušnil vsaj 5 procentov v zadnjem tednu.
Jebi ga, demenca.
Zdaj pa se trudi, da bi jih izgubil vsaj še 5. Zna biti, da mu bo uspelo.

dronyx je izjavil:

Utk je izjavil:

Glede na to, da je Svoboda oz. aktualna vlada v okviru predvolilne kompanije imela stroške (na račun proračuna seveda) z zimskim dodatkom oz. božičnico ter še nekimi dodatki za upokojence, plus še vinjete, je rezultata glede na vložek po moje porazen. Če gledamo samo programe levica - desnica, potem je desnica zmahala, saj sta tako Logar, kot Stevanović glede na program desnica.

Suverenizem je bolj važen pri Stevanoviću kot levo/desno. Nobenemu drugemu ne bi ravno prišel prav referendum o Natu recimo, mogoče Levici, pa še tej verjetno ne, ker ima druge teme ...

Utk je izjavil:

Ja lej, ne vem... lahko ti zgolj povem, da so v moji volilni enoti (5000 - Celje) vsi kandidati Svobode imeli 6. stopnjo izobrazbe ali več.... druge stranke, sploh desne in upokojenske... not so much...
««
22 / 22
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025832 (24093) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157761 (98992) T440

Več podobnih tem