» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
33 / 33
»
»»

bbbbbb2024 ::

Zgleda, da Golob straši z Orbanom:

https://www.politico.eu/article/europe-...

But-jajo strategija. Nima ničesar za ponuditi, samo straši, če bo unile na oblasti, bo potop. Klinc frdaman golobovski. Spravi se lagat okrog, ter razpravljat o nečem, kar je v osnovi notranja politika.

Malidelničar ::

Vprašanje ali mu bo tujina nasedla.
EPP-jev Weber ga je takrat že sklincal na obisku v Sloveniji.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

ripmork ::

GZS se končno prebuja

Malajlo ::

A pa nikogar glede teh "prisluhov" ne zmoti, kako so nastali? Ene par sem jih slišal, pa je tako, kot da je bilo posneto remote. Mikrofon, parabola, slišalke na galvi, pa cilja nekam in prestreza.
Ne zagovarjam ne Goloba ne GS, ampak naslednjič se grem (za posel) menit v kopalnico, pa vse pipe odprem. In še na tipko WCja se naslonim.
Jebemu, da se v ozadju sliši žvenketanje pribora, krožnikov, kot da je v menzi....

Utk ::

Tip iz Svobode, več kot očitno strokovnjak za to, pravi da je to delo AI.

Jaz mu verjamem. Enako kot anketam da ima svoboda 20%.

FireSnake ::

Wrop je izjavil:

Baje so že neki novi posnetki na voljo?

Še kokic!
Upam, da bo tega še več.
Napovedano je ;)
Ampak: je bilo že rečeno, a glede na vulgaren jezik bi znalo biti avtentično.
Živi bili in videli.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

primoz4p ::

Malajlo je izjavil:

A pa nikogar glede teh "prisluhov" ne zmoti, kako so nastali? Ene par sem jih slišal, pa je tako, kot da je bilo posneto remote. Mikrofon, parabola, slišalke na galvi, pa cilja nekam in prestreza.
Ne zagovarjam ne Goloba ne GS, ampak naslednjič se grem (za posel) menit v kopalnico, pa vse pipe odprem. In še na tipko WCja se naslonim.
Jebemu, da se v ozadju sliši žvenketanje pribora, krožnikov, kot da je v menzi....

Seveda nas oz. vsaj mene moti.
Moti me pa tudi reakcija Svobode, ki bi morala le-to pospešiti ...

Gibanje Svoboda je torej že napovedalo, da se bo v zvezi z dogajanjem obrnilo na pristojne institucije. Nekdanji direktor Sove Andrej Rupnik meni, da bi morali tožilci in policija sami sprožiti preiskavo tako o navedbah v posnetkih, ki kažejo na sume storitve kaznivih dejanj, kot tudi o nezakonitem snemanju pogovorov.
Kot so nam povedali na policiji, preverjajo avtentičnost posnetkov in obstoj morebitnih razlogov za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti. Več podatkov zaradi varovanja interesa nadaljnjega postopka ne moremo posredovati, so še navedli.

https://n1info.si/novice/slovenija/posn...

"Gibanje Svoboda je torej že napovedalo, da se bo v zvezi z dogajanjem obrnilo na pristojne institucije." zanimiv stavek, kot da bi si v Svobodi želeli, da policija še ne začne preiskavo. Da jo odloži na čas po volitvah?

c3p0 ::

Ob 21h piše, da bi naj nekaj novega uploadal. Upam, da sledi crescendo, do predvolilnega molka.

harmonkar9 ::

Malidelničar je izjavil:

Vprašanje ali mu bo tujina nasedla.
EPP-jev Weber ga je takrat že sklincal na obisku v Sloveniji.

Pravilno, gospod Weber kot nevtralen predstavnik EPP, ki nima nič z nobeno politično stranko pri nas, je pernatega skritiziral objektivno in nepristransko. So pa pernatega žal levaki iz evropskega parlamenta pristransko hvalili in strašili pred Gospodom Janšo, kar je bil nedopusten poseg v slovensko politiko.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Kakšen vulgaren jezik!? To je normalen pogovorni jezik teh ljudi.
Valjda ne misliš, da je kdorkoli od politikov omikan gospod ali gospa, ki govori v zakulisju kulturno?
Vseeno mi izgledaš dovolj inteligenten, da se vsaj tega zavedaš, kakšna "gospoda" je to.

Malidelničar ::

Evo to trdi Niko Gramulin:
https://x.com/NikoGamulin/status/203105...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ko pernati odpre gobec, se zlaže:
https://www.24ur.com/novice/dejstva/kol...
Vse, kar je gobcal ne drži.

Če vse ne drži, potem pa povej, kaj od pernatega gobcanja drži, levak. Ker pravi domoljubi vemo, da nič od pernatega gobcanja ne drži.

FireSnake je izjavil:

Levaki, komentar na tole pa je?

Verjetno je odgovor:
- ni res
- ampak jajo

drži? ;((

Domoljubi smo za socialno državo in jo bomo okrepili brez davkov in brez kreditov, ne pa z norim pufanjem kot pernati

Levakarski trol: vir, ki ga iščeš je tale.

Wrop ::

Saj so rekli, da bodo spoštljivo komunicirali. Z javnostjo.
To pa ne pomeni, da bodo spoštljivo opravljali. :))
Še tako govorijo o svojih političnih in poslovnih sopotnikih, kaj si morajo šele govoriti o svojih volivcih.

Malidelničar je izjavil:

Hehehe, najlepše je to, da reče, da ni strokovnjak.
Tole bib ilo treba poslati golobji hunti in reči, naj komentirajo.
Oni lahko tale zapis pol leta študirajo pa ne pridejo do odgovora. Ker tega niti ne razumejo.
O umetni inteligenci pa najbolj gobcajo ravno tisti, ki pojma nimajo kako deluje.
No, svobodnjaki so že take sorte :))
Moram reči, da me v politi že dolgo ni kaj tako zabavalo.

Nekdo tu na forumu ima navado reči: lepo jim je špricnil lasten drek v faco :))

Hja, N5H1 zdaj boš moral še bolj kompenzirati ;((

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ko pernati odpre gobec, se zlaže:
https://www.24ur.com/novice/dejstva/kol...
Vse, kar je gobcal ne drži.

Če vse ne drži, potem pa povej, kaj od pernatega gobcanja drži, levak. Ker pravi domoljubi vemo, da nič od pernatega gobcanja ne drži.

FireSnake je izjavil:

Levaki, komentar na tole pa je?

Verjetno je odgovor:
- ni res
- ampak jajo

drži? ;((

Domoljubi smo za socialno državo in jo bomo okrepili brez davkov in brez kreditov, ne pa z norim pufanjem kot pernati

vir, ki ga iščeš je tale.

Se strinjam, to je najhuje:

BDP 2025 pod povprečjem EU

Gospod Janša je imel v dvomilijonski državi BDP nad povprečjem EU, pernati nas je pa pahnil pod povprečje

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

Posnetek ni fejk, to je dejstvo.

Če se kdo spomni kar se je 3 leta nazaj z nekom pogovarjal, pa tudi, slava mu/ji.

"Sočni" besednjak pa je kar pravilo pri teh kvazi-olikanih politikih. Preklinjajo kot stari mornarji. Podn pač.

c3p0 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Jaz tudi mislim, da je dejstvo, da ni fejk. Zgornja objava sodnega forenzika je razkrinkala vse, AI ne zna generirati teh spektrov telefonske kvalitete, razen če mu naročiš, da jih generira, česar pa nihče ne bi storil.

Zgodovina sprememb…

Komentar bedaka (harmonkar), ki ne pozna osnov AI.

Nov posnetek je gori.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

c3p0 je izjavil:

Komentar bedaka, ki ne pozna osnov AI.

Gotovo pozna, saj mu pa piše na tviterju in tudi nevtralen je, nič ni proti pernatemu pisal 4 leta. Ne boste levaki diskreditirali strokovnjakov.

Bellator ::

c3p0 je izjavil:

Nov posnetek je gori.

Svoboda pravi, da posnetki niso pristni, in harmonkar se strinja. To je to, konec zgodbe.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Bellator je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Nov posnetek je gori.

Svoboda pravi, da posnetki niso pristni, in harmonkar se strinja. To je to, konec zgodbe.

Ne laži, levak. Jaz cel čas pišem, da so pristni, tako kot vsak pravi domoljub. Sem celo med prvimi tukaj, ki sem strokovno agromentiral in dokazal pristnost.

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

Tale UI pa hitro posnetke generira. Tokrat kar 10 minut dolge. :))
Nekdo se je spomnil, da bo na drugo stran telefonskega klica dal še Primoža Cirmana.

UI na Nova24TV je že 9 dni nazaj zgenerirala sliko sestanka med trio adio. Sedaj lahko samo še čakamo zgenerirane posnetke, ki bodo dokazali, da se med njimi niso pretakale nobene tajne informacije. :))
Verjetno so se pogovarjali o ljubljanski megli in si pripovedovali zgodbice iz močvirja :))

Tinca ji ni (bila) všeč, lahko bi se reklo, da jo sovraži. Ampak zgodilo se ni nič. Samo je "pizdila".

harmonkar9 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Jaz tudi mislim, da je dejstvo, da ni fejk. Zgornja objava sodnega forenzika je razkrinkala vse, AI ne zna generirati teh spektrov telefonske kvalitete, razen če mu naročiš, da jih generira, česar pa nihče ne bi storil.

Trol, ker si iz vrst levakov ne razumeš napisanega. S tem sicer ni nič narobe.
Se pa vzdrži "strokovnega" komentiranja.

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Trol, ker si iz vrst levakov ne razumeš napisanega. S tem sicer ni nič narobe.
Se pa vzdrži "strokovnega" komentiranja.

Še en lažnivi levak, ki misli, da bo z blefersko enovrstičnico diskreditiral nas, domoljubne strokovnjake. Ali nas utišal. Tipično levakarsko.

Zgodovina sprememb…

Tole bi jaz rekel, da je težko izmišljeno.
nutrija najbolj pametna N5H1 pa vesel, da je rekla da.

Lepo počakajmo, da vidimo, če je zadeva pristna.

Še bo zanimivo. V vsakem primeru.

Kako pa boš vedel, če je zadeva pristna?
Ker bo sodišče tako reklo?

Pravi domoljubi že vemo, tako kot vedno, levaki pa ne verjamejo odličnim agromentom nevtralnih domoljubnih strokovnjakov in tavajo v temi. Levakarskemu krivosodju pa tako ali tako ne zaupa noben normalen.

Zgodovina sprememb…

Nakladaš.
Čelavi bi takoj verjel sodiščem. Če bi kdaj v zgodovini Slovenije obsodili levega.

Saj to sem napisal. Če levakarsko krivosodje ne bi bilo levakarsko krivosodje, bi mu lahko vsak pravi domoljub zaupal.

feryz je izjavil:

Kako pa boš vedel, če je zadeva pristna?
Ker bo sodišče tako reklo?

Forenziki.
Vedo, kaj delajo.

Kateri?
Tisti, ki jih kuštravec naroči in plača, ali tisti, ki jih čelavi naroči in plača?
Ker rezultati enih ali drugih si niti pod razno ne bodo podobni. Prej diametralno nasprotni.

Umiri se in dihaj.

Saj ne rabiš drugim razlagati svoje terapije. Lahko jo čisto na tiho izvajaš.

Utk ::

Sej je vseeno če so posnetki fejk. Sedel ne bo nihče. Kot vidimo pri harmonkarju bojo pa tisti, ki so direktno odvisni od te vlade, tudi to lopato govna požrli kot so vse do zdaj.
Ostali so pa te govnarje že zdavnaj spregledali.

Utk je izjavil:

Sej je vseeno če so posnetki fejk. Sedel ne bo nihče. Kot vidimo pri harmonkarju bojo pa tisti, ki so direktno odvisni od te vlade, tudi to lopato govna požrli kot so vse do zdaj.
Ostali so pa te govnarje že zdavnaj spregledali.

Uspešni domoljubni podjetniki smo res direktno odvisni od vlade, ki bo pernatega vrgla dol, drugače bomo propadli, ker se ne da poslovat. Zato pa se domoljubi trudimo na forumu štiri leta, imamo zagon in vztrajnost, tu se razlikujemo od levakov, ki pernatega niti ne zagovarjajo v vsem, ampak samo v nekaterih stvareh, ker je tako slab, da ga niti ne moreš v vsem zagovarjat, kot lahko npr. Gospoda Janšo.
««
33 / 33
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21612870 (1487) bm1973

Več podobnih tem