» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
20 / 20
»
»»

BuDi79 ::

PROTEINSKI je izjavil:

Prava smer je, da minimalna plača raste hitreje kot povprečna.
Ok, zato nimamo lepih stvari.

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Zanimivo da je nivo tarče preveč padel ravno pred zadnjo oddajo pred volitvami. Nikoli prej nikoli kasneje.

Čista slučajnost.

Jaz jim tudi ne verjamem, da je nivo padel zato, ker je bila Erika odsotna in naj bi imeli napol zmontirane prispevke in bili brez pripravljenega voditelja. Bi jim pač levaki iz drugih uredništev pomagali dopolniti in dokončati oddajo, tako kot pred par meseci, nas domoljubov to ne moti.

c3p0 ::

BuDi79 je izjavil:

PROTEINSKI je izjavil:

Budala ne ve kam to pelje.

c3p0 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

Harmonika, koliko objav imaš ti danes, smo že na 100 ali še kaj manjka?

Hvala za vprašanje. Nisem štel, števec pravi, da povprečno med 3 in 4 dnevno in seveda trenutno malo narašča zaradi bližajočih se volitev, ker moramo domoljubi stisniti na ciljni ravnini, da pernatega pošljemo na smetišče, in se tudi trudim, da bi po statistiki prispevkov dosegel najbolj aktivne domoljubne uporabnike. Verjetno si moje prispevke samo bolj zapomniš od ostalih, ker so tako kvalitetni in domoljubni, potem se ti jih pa zdi več, kot v resnici.

Leftardski trol seveda zavaja, ker je na polno začel postat šele pred kratkim, zdaj se pa na sklicuje na skoraj enoletno statistiko.

A vsi nismo tako slabi v matematiki, kot njegov idol, Dr. Robert Holob (ali JaJo, tako je namreč slab, da je vprašanje kdo je plačnik in komu bi naj delal škodo).

Levaki so res katastrofa v matematiki, a škoda, da nekateri drugi domoljubi niste najboljši v branju, saj sem jasno napisal, da sem aktivnosti povečal zaradi volitev, tako kot vsi domoljubi:

seveda trenutno malo narašča zaradi bližajočih se volitev, ker moramo domoljubi stisniti na ciljni ravnini, da pernatega pošljemo na smetišče, in se tudi trudim, da bi po statistiki prispevkov dosegel najbolj aktivne domoljubne uporabnike

Če se bomo domoljubi ukvarjali z razkrinkavanjem očitnih in že napisanih stvari, odkrivanjem tople vode, nam bodo levaki spet ukradli volitve. Javi se nam v naši domoljubni stranki, da ti najdemo nekoga, ki te bo malo bolje strateško usmerjal.

PROTEINSKI ::

c3p0 je izjavil:

BuDi79 je izjavil:

PROTEINSKI je izjavil:

Budala ne ve kam to pelje.

Kdo bo vam oz. vašim staršem riti brisal v domovih za onemogle? Robot bo prej pisal kodo na nivoju povprečnega programerja, kot pa brisal riti na nivoju povprečne negovalke. To je prava dodana vrednost.

Roboti nikoli ne bodo znali odpreti podjetja, pobirati najemnine in nalagati denarja v delnice ali celo kriptovalute, to so tista res pomembna dela, ki poganjajo naše gospodarstvo in prosti trk.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

PROTEINSKI je izjavil:

Prava smer je, da minimalna plača raste hitreje kot povprečna. Za moj okus nekaj takega.
2026 -- minimalna: 1.000 €, povprečna: 1.600 €
2027 -- minimalna: 1.200 €, povprečna: 1.760 €
2028 -- minimalna: 1.440 €, povprečna: 1.936 €
2029 -- minimalna: 1.728 €, povprečna: 2.130 €
2030 -- minimalna: 2.074 €, povprečna: 2.343 €

Če zraste minimalna plača 20%, ostale plače pa 10% imamo sistem, ki bo funkcioniral. Manj priljubljena dela vemo, da so slabo plačana. Teh pa bo vsako leto več, ker delavcev, ki malo tipkajo po tipkovnici v nekaj letih ne bo več. Sistem je trenutno nastavljen tako, da se višje vrednoti dela, ki jih bo v prihodnosti opravila AI - programer, snovalec rešitev, podatkovni analitik, razna administrativna dela...

Zato je treba pač na silo zviševat minimalca, da se večini ohrani iluzija, da služijo malenkost več od minimalca, hkrati pa se dobro nagradi in ohrani motivirane delavce, ki delajo manj priljubljena dela.

Tak sistem nikjer ne deluje in kolapsira celoten trg dela.

Tvoj cilj - dobro plačati težja fizična dela - lahko dosežemo bolj elegantno z manj eksternalijami na boljši način in sicer da se razbremeni plače in pusti, da trg sam od sebe določa plače.

Ker je takšno pomanjkanje kadra po katerem je tako visoko povpraševanje bodo tile kadri dejansko še hitreje dosegli zvišanja plač za svoja dela, kot bi jih z administrativnimi svišanji minimalcev.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

Tvoj cilj - dobro plačati težja fizična dela - lahko dosežemo bolj elegantno z manj eksternalijami na boljši način in sicer da se razbremeni plače in pusti, da trg sam od sebe določa plače.

Ker je takšno pomanjkanje kadra po katerem je tako visoko povpraševanje bodo tile kadri dejansko še hitreje dosegli zvišanja plač za svoja dela, kot bi jih z administrativnimi svišanji minimalcev.

Jaz tudi menim, da je edina prava pot, da se ne posega v trk in da se plače organsko zvišajo

sbawe64 ::

harmonikar je ai bot iz kleti na Trstenjakovi ali nepisnem šiptar iz Kosovstana s hitrim tečajem 'slovenšine', a se je danes zaciklal na besedi 'trk', ki bi morala biti 'trg'.

Kot kaže je SDS že v prostem trku.

https://slo-tech.com/forum/t849315/p870...

2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

EjTi ::

Harmonikar ne dela za desne ampak (pretežno) leve. O desnih piše sarkastično. Sploh ko eno osebo naslavlja z Gospod (z veliko), kot da piše o reinkarnaciji Jezusa. Druga možnost pa je, da je njegov stil pisanja posledica prostega trka.

Dimnik ::

On je levi in je.e desne

Utk ::

On je levi in jebe zdravo pamet. Sej smo že zdavnaj rekli, da pač s sarkazmom odgovarja na nekatere (samo nekatere) zajebe te vlade, ker z resnim tonom se teh neumnosti pač ne da zagovarjat. Na nekatere zajebe pa ne odgovarja sploh, ker se jih niti s sarkazmom ne da olepšat.

harmonklar9 ::

Nič nisem levi ampak sem pravi domoljup ne pa tako kot ti ki vedno volijo levakarje ali druge samo da ni Janša.
Kar se pa Tarče tiče pa sem jaz itak že davno odjavil rtvslo pološnico tako da me ne tangentira ta rtv kloaka, Pričevalce pa itak v arhivu gledam.

PROTEINSKI ::

Malidelničar je izjavil:

PROTEINSKI je izjavil:

Prava smer je, da minimalna plača raste hitreje kot povprečna. Za moj okus nekaj takega.
2026 -- minimalna: 1.000 €, povprečna: 1.600 €
2027 -- minimalna: 1.200 €, povprečna: 1.760 €
2028 -- minimalna: 1.440 €, povprečna: 1.936 €
2029 -- minimalna: 1.728 €, povprečna: 2.130 €
2030 -- minimalna: 2.074 €, povprečna: 2.343 €

Če zraste minimalna plača 20%, ostale plače pa 10% imamo sistem, ki bo funkcioniral. Manj priljubljena dela vemo, da so slabo plačana. Teh pa bo vsako leto več, ker delavcev, ki malo tipkajo po tipkovnici v nekaj letih ne bo več. Sistem je trenutno nastavljen tako, da se višje vrednoti dela, ki jih bo v prihodnosti opravila AI - programer, snovalec rešitev, podatkovni analitik, razna administrativna dela...

Zato je treba pač na silo zviševat minimalca, da se večini ohrani iluzija, da služijo malenkost več od minimalca, hkrati pa se dobro nagradi in ohrani motivirane delavce, ki delajo manj priljubljena dela.

Tak sistem nikjer ne deluje in kolapsira celoten trg dela.

Imamo sistematizacijo po kateri je veliko teh kadrov v prvih 15. razredih. Čez dve leti bodo tako vsi na minimalcu. Zasebni sektor ni tako problematičen, ampak itak propada. Javni sektor je prihodnost in prava priložnost za tistega, ki ima rad lagodno življenje brez stresa.

Javni uslužbenci, ki so uvrščeni do vključno 6. plačnega razreda, se s 1. januarjem 2026 uvrstijo v 7. plačni razred. Delodajalec jim predloži v podpis aneks k pogodbi. Vzorec aneksa k pogodbi o zaposlitvi je priloga tega dopisa.

LeQuack ::

kamiKaZaA je izjavil:

Hvala Golob in Meseca, da sta začela uničevati gospodarstvo. Ko bomo vsi zaposleni na JU, kdo bo tisti, ki bo plačeval vse to, ko več ne bo gospodarstva?

Odpuščal naj bi tudi Henkel: brez dela okoli 40 ljudi
https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...

Pohlepne multinacionalke, kot jim pravi finančni minister, so očitno začele odhajati iz Slovenije. Kemično podjetje Ecolab po treh desetletjih zapira proizvodnjo v Mariboru, en oddelek seli tudi Henkel. Skupaj bo v Mariboru brez dela ostalo skoraj sto ljudi. Kot razlog navajajo čedalje zahtevnejše razmere na trgu in vedno nove ukrepe države. Na pristojnem ministrstvu in vladi bi morali goreti vsi alarmi, pravijo v Štajerski gospodarski zbornici.

To je velik uspeh levičarjem. Tako kot se oni borijo proti gospodarstvu, se še ni noben v zgodovini. In vsak dan so nove zmage.
Quack !

FireSnake ::

sbawe64 je izjavil:

harmonikar je ai bot iz kleti na Trstenjakovi ali nepisnem šiptar iz Kosovstana s hitrim tečajem 'slovenšine', a se je danes zaciklal na besedi 'trk', ki bi morala biti 'trg'.

Levaki pa res niste brihtni. Še svojih trolov ne prepoznate.
On je iz tvojega tabora.
Pa ti tega ne rata skapirat? Resno?

Jezus Kristus in taki imate pravico volit?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

nejclp ::

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

No, če upoštevaš, da narod kaj več kot kakšen mesec ne pomni je ravno idealni čas za ukinitev "protidržavnega elementa"

To je tipična levakarska taktika, to vedno delajo, tudi 2022 med vlado Gospoda Janše so levaki pred volitvami Tarčo za en mesec zamrznili. To ni bilo pošteno, ker je narod vmes do volitev pozabil, kako dobra je bila vlada Gospoda Janše in zato je tudi na volitvah napačno glasoval. Na srečo je vsaj gospod Pirkovič z odličnim soočenjem volivcem osvežil spomin, ampak je bilo žal premalo.

to si super našel pirkovića, je tudi pozitiven signal za otroke in mladino, ko si to ogledajo, hočem reči, very woke, tudi če nisi posebno bister, malce mentalno zaostal, celo na meji bebavosti, to ni ovira, da ne bi bil odličen voditelj in pobiral nagrade, če si le priden, poslušen in predvsem pravilno izbereš stranko.

FireSnake je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Levaki pa res niste brihtni. Še svojih trolov ne prepoznate.
On je iz tvojega tabora.
Pa ti tega ne rata skapirat? Resno?

Jezus Kristus in taki imate pravico volit?

hudiča, sem pa mislil, da je sbawe desnjak, glede na pozicijo do Romov in magatardizma, kolikor se spomnim?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Kaj češ, izobrazbi navkljub (katro levaki tako radi obešate na veliki zvon) zdaj tudi sami prihajate do spoznanja, da posebej brihtni pa le niste.
Še več: niti med sabo se ne poznate.

Razumi, kdor more?

FireSnake je izjavil:

Kaj češ, izobrazbi navkljub (katro levaki tako radi obešate na veliki zvon) zdaj tudi sami prihajate do spoznanja, da posebej brihtni pa le niste.

Razumi, kdor more?

No, sem šel gledat njegove poste, vsaj woke ni, Romov ne mara in misli, da je bil 6.1 nenasilni turistični ogled, tko da mate velik skupnega.

c3p0 ::

FDV diploma ni nekaj s čimer se bi normalen človek hvalil. Statistično pa seveda spadajo med bolj izobražene, s čimer se radi pohvalijo. Čeprav uporabnega znanja ni nobenega, kaj šele širine.

A pol ne boš prvič Jajota volil, ker je Fdvjevc, boš raj štromarja Pernatega?

Utk je izjavil:

On je levi in jebe zdravo pamet. Sej smo že zdavnaj rekli, da pač s sarkazmom odgovarja na nekatere (samo nekatere) zajebe te vlade, ker z resnim tonom se teh neumnosti pač ne da zagovarjat. Na nekatere zajebe pa ne odgovarja sploh, ker se jih niti s sarkazmom ne da olepšat.

Moram reči, da se strinjam s to intelegentno analizo. Levakarske vlade so tako zanič, da jih še levaki ne zagovarjajo in olepšujejo v vseh stvareh, ampak samo nekaterih. Po drugi strani so desne vlade tako kvalitetne, da jih domoljubi zagovarjamo čisto v vsem. Levaki pač imajo oprane možgane.

nejclp je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Razumi, kdor more?

No, sem šel gledat njegove poste, vsaj woke ni, Romov ne mara in misli, da je bil 6.1 nenasilni turistični ogled, tko da mate velik skupnega.

Imamo?
Na koga to leti?
Daj, razloži.
Ker imam zopet občutek, da spet blodiš.

Zgodovina sprememb…

ja na Jajotove in večino desnjakov. mate podobne poglede na migrante, albance, rome, pernatega, wokizem, umetnike, nevladnike etc. so pa razlike kar se tiče Ukrajine, pa tud antivakserstvo sem zaznal, to ni levo-desno pozicionirano, kot tudi ne moremo reči, da vsi desnjaki podpirajo maga gibanje, da bi ga pa levaki, je pa blazno redko. odtod mnenje o politični opredelitvi in trditev, da mate velik skupnega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

ja na Jajotove in večino desnjakov. mate podobne poglede na migrante, albance, rome, pernatega, wokizem, umetnike, nevladnike etc. so pa razlike kar se tiče Ukrajine, pa tud antivakserstvo sem zaznal, to ni levo-desno pozicionirano

Levaki morate nujno posodobiti svoje kriterije, ker so čisto mimo. Kdor ima kakšne neprimerne komentarje na častni doktorat Gospoda Janše, podpira Putina (ali celo Palestince) in se ni 5x cepil za Gospoda Janšo, je čisti levak in zelo daleč od domoljuba. Takih čudnih kombinacij pravi domoljubi ne sprejmemo.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

ja na Jajotove in večino desnjakov. mate podobne poglede na migrante, albance, rome, pernatega, wokizem, umetnike, nevladnike etc. so pa razlike kar se tiče Ukrajine, pa tud antivakserstvo sem zaznal, to ni levo-desno pozicionirano, kot tudi ne moremo reči, da vsi desnjaki podpirajo maga gibanje, da bi ga pa levaki, je pa blazno redko. odtod mnenje o politični opredelitvi in trditev, da mate velik skupnega.

Mene je golobja hunta potisnila na desno.
In ti povem: da bolj, ko si zdaj zblodil, bi že težko.

Tole tvoje predaljčkanje je prav patetično.

Med tem vam je levakom skupno eno: priznavate samo sesanje državnih jasli. In to si jemljete, kot sveto pravico.
Zato se mi gnusite.

Točno to! Mi domoljubi smo samo povedali, kateri levaki med forumaši skupaj spadajo, levak je pa začel patetično predaljčkat. Tipično za gnusne levake!

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

Mene je golobja hunta potisnila na desno.
In ti povem: da bolj, ko si zdaj zblodil, bi že težko.

Tole tvoje predaljčkanje je prav patetično.

Med tem vam je levakom skupno eno: priznavate samo sesanje državnih jasli. In to si jemljete, kot sveto pravico.
Zato se mi gnusite.

moje predalčkanje? saj si ti sbawa, reveža, popredalčkal na levo, jaz sem bil samo skeptičen in sem repliciral na tvoje predalčkanje.

Dovolj imamo vas levakov!

enavlaka ::

Ja neh se gledat v špegu pa pejd na zrak
««
20 / 20
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
1506537 (9) feryz

Več podobnih tem