Forum » Loža » Vrtičkarji: gojili so konopljo in so jih dobili
Vrtičkarji: gojili so konopljo in so jih dobili
FireSnake ::
Najprej vir.
Zdaj, kaj opažam je, da imajo vsi ti vrtičkarji zadevo pošlihtano v nulo.
Namakanje, prezračevanje, osvetlitev...
Tukaj so našli še en relativno nezanimiv kos malokalibrskega orožja.
Jaz tu ne bi razpredal o tem, ali je to legalno ali bi moralo biti legalno.
Dejstvo ostaja: ljudje pogoje uredijo zelo dobro.
Zdaj, kaj opažam je, da imajo vsi ti vrtičkarji zadevo pošlihtano v nulo.
Namakanje, prezračevanje, osvetlitev...
Tukaj so našli še en relativno nezanimiv kos malokalibrskega orožja.
Jaz tu ne bi razpredal o tem, ali je to legalno ali bi moralo biti legalno.
Dejstvo ostaja: ljudje pogoje uredijo zelo dobro.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
- predlagal izbris: connel ()
c3p0 ::
Kjer je dober denar, je tudi denar za opremo... Investicija se hitro povrne, če te ne dobijo.
OutOfTheBox ::
Pri taki velikosti je samo vprašanje časa. Če že greš v to, narediš to enkrat, nabereš tistih nekaj kilogramov, prodaš in zadevo zaključiš s profitom. In to ponoviš na 5 let.
Seveda si vmes tiho in ne fleksaš s hudimi avti in rolex urami, ampak je cilj da si nabereš dovolj za udobno penzijo. Pač tile ki jih dobijo, so butasti.
Največji rizik pri vsem tem je poraba elektrike, zato se na to pripraviš in glede na pričakovano porabo (ne preveč) zadevo simuliraš. Najraje pozimi v praznem stanovanju (ex. ogrevanje). Čeprav se na koncu vseeno da vzorec iz grafa porabe kar natančno predvidet, zato je pomembno da znaš tale vzorec popačit.
Seveda si vmes tiho in ne fleksaš s hudimi avti in rolex urami, ampak je cilj da si nabereš dovolj za udobno penzijo. Pač tile ki jih dobijo, so butasti.
Največji rizik pri vsem tem je poraba elektrike, zato se na to pripraviš in glede na pričakovano porabo (ne preveč) zadevo simuliraš. Najraje pozimi v praznem stanovanju (ex. ogrevanje). Čeprav se na koncu vseeno da vzorec iz grafa porabe kar natančno predvidet, zato je pomembno da znaš tale vzorec popačit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
d4vid ::
Sigurno lahko malo popačiš z baterijskimi hranilniki, sploh če imaš hišo in solarno elektrarno.
Mi je pa zanimivo, v času led razsvetljave in varčnih naprav, še vedno marsikoga dobijo prav po veliki uporabi elektrike.
Sicer pa če se ti investicija povrne, itak vložiš v opremo.
Mi je pa zanimivo, v času led razsvetljave in varčnih naprav, še vedno marsikoga dobijo prav po veliki uporabi elektrike.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
c3p0 ::
Bolj resni imajo generatorje. Tu pa je spet problem ga dobro skrit, da ni sumljivo in da ni glasen.
Sem videl eno resno produkcijo v ZDA (preden je bilo "legalno"), so imeli pod zemljo dva CAT diesel generatorja, velikosti kontejnerja.
Sem videl eno resno produkcijo v ZDA (preden je bilo "legalno"), so imeli pod zemljo dva CAT diesel generatorja, velikosti kontejnerja.
ššš ::
Point je, da je tip kake 10let mirno skakal po Lublan s pištolo ter prodajalo drogo, predn so ga dobil.
FireSnake ::
Sigurno lahko malo popačiš z baterijskimi hranilniki, sploh če imaš hišo in solarno elektrarno.
Po moje luči morajo greti. Da ni samo svetloba ampak je tudi toplota.
Ali ne?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Ales78 ::
Ledice tudi pomagajo. https://nl.aliexpress.com/item/10050071...
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
aytim ::
Po moje luči morajo greti. Da ni samo svetloba ampak je tudi toplota.
Ali ne?
Ne.
Tile buhteljni so pač prezabiti za novejšo tehnologijo
feryz ::
Je kar point v lučeh, je. Ne dajejo zastonj klasike.
Od ledic je nič. Ni da so zabiti kot kamen, tako pač je.
Od ledic je nič. Ni da so zabiti kot kamen, tako pač je.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zakaj so baterijski hranilniki prava stvar (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 124457 (5666) | joez7 |
| » | Razlogi za razpad električnega omrežja na Iberskem polotoku še niso znani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7506 (2860) | asinhronc |
| » | Tesla bo gradila največjo baterijsko elektrarno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 29836 (19298) | kow |
| » | Tesla Powerwall v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 29283 (22441) | hruske |
| » | Tesla pozitivno presenetila analitike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 30026 (25816) | bobby |