Forum » Mobilne tehnologije » posodobitve telefona
posodobitve telefona
polozweii ::
Je telefon po prenehanju posodobitev smiselno zamenjati čeprav še vedno deluje vse kar potrebuješ? Kakšno je varnostno tveganje če telefon uporabljaš za brskanje po preverjenih straneh/trgovinah in za Klik?
Han ::
Za navadnega uporabnika to ni enostavna rešitev, poleg tega s "custom rom" skoraj nikoli ne delujejo vse funkcije telefona...
Varnostno tveganje je vedno prisotno. Ob pazljivi uporabi in brisanju zgodovine brskanja, shranjenih prijav in vseh piškotkov si načeloma na varnem. Menjaš, ko banka ali kaj drugega več ne deluje, ko je baterija iztrošena.
Varnostno tveganje je vedno prisotno. Ob pazljivi uporabi in brisanju zgodovine brskanja, shranjenih prijav in vseh piškotkov si načeloma na varnem. Menjaš, ko banka ali kaj drugega več ne deluje, ko je baterija iztrošena.
besame ::
Za navadnega uporabnika to ni enostavna rešitev, poleg tega s "custom rom" skoraj nikoli ne delujejo vse funkcije telefona...
Na vseh telefonih imam alternativne ROMe. Lineage, Graphene in Iode. Treba je le pred nakupom preveriti, za katere modele so ROMi na voljo. Zanimivo, da se tudi poraba baterije precej zmanjša. Na Iode mi celo delajo banke. Najbrž zato, ker se je dalo nazaj zakleniti bootloader.
tikitoki ::
bm1973 ::
Je telefon po prenehanju posodobitev smiselno zamenjati čeprav še vedno deluje vse kar potrebuješ? Kakšno je varnostno tveganje če telefon uporabljaš za brskanje po preverjenih straneh/trgovinah in za Klik?
Jaz sem ga zamenjal šele, ko ga nisem mogel več uporabljati za določene aplikacije za job.
Sem bil pa še na Android 10.
bm1973 ::
Še dolgo ne...
Razen, če ne najdejo res enega hudega security exploita...
Razen, če ne najdejo res enega hudega security exploita...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ali šteje zaganjanje Windows v delovni čas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 8635 (1507) | WizzardOfOZ |
| » | Oneplus ColorOSOddelek: Loža | 1750 (1273) | Karen |
| » | Zlobne spletne strani so brskale po iPhonihOddelek: Novice / Varnost | 7949 (5669) | MrStein |
| » | Amazonova Alexa snemala pogovor in ga poslala naključnemu stiku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 23117 (18612) | OK.d |
| » | S4 šteka v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9064 (8372) | first_line |