Forum » Na cesti » Prometna nesreča, povzročitelj me želo nat*gnit
Prometna nesreča, povzročitelj me želo nat*gnit
kamiKaZaA ::
Si pa z trganjem nakljucne lazi iz sosednje teme (ja avtor je enak slaboumen laznivec kot ti), lepo pokazal manjko svojega intelektualnega dometa. Zdaj se pa veselo smesi dalje.
Če ti 10 ljudi reče, da si bedak, niso potem oni bedaki ampak ti sam in je problem v tebi. Isto kot če voziš po avtocesti v napačno smer in se zraven pizdiš kakšni idioti ti vozijo nasproti in da bi bilo potrebno vsem tem izpite pobrati. Ne, niso oni idioti, niti problem, ampak si to ti, ker ti voziš po avtocesti v napačno smer. In isto sedaj počneš v tej temi.
In ni nobena goljufija, če greš v bolnico za bolečine, kjer ugotovijo, da ni nič resnega in zaradi tega ne boš dobil milijonske odškodnine od zavarovalnice boš pa dobil policijski zapisnik. O tem je govora. Ampak to je težko dopovedat forumskim debilom tvojega kova.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Ales78 ()
Legon ::
10? vidim, da revež tudi štet ne znaš, žalostno. Tako, da ne poslušat namišlčjenih prijateljev in glasov, ki jih slišiš v glavi. ampak to bosta že s psihiatrom naslednji teden reševala.
ja, izmišljanje bolečin je goljufija. Svetovanje takega ravnanja pa idiotizem.
BTW. A si preštel ljudi, ki so ti iz prve roke povedali, da policijski zapisnik ni nekaj samoumevnega, kot poskušaš prodat? Al ta del obe tvoji možganski celici igrorirata? Toliko o debilih, ki se jim ne da nič dopovedat.
ja, izmišljanje bolečin je goljufija. Svetovanje takega ravnanja pa idiotizem.
BTW. A si preštel ljudi, ki so ti iz prve roke povedali, da policijski zapisnik ni nekaj samoumevnega, kot poskušaš prodat? Al ta del obe tvoji možganski celici igrorirata? Toliko o debilih, ki se jim ne da nič dopovedat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
10?
Imaš prav. Številka je bližje 20 kot 10. In ne da se mi sedaj celi forum prečesavat, da bi zapisal vse te citate drugih uporabnikov, kateri so prišli do istih ugotovitev in da najedaš v čisto vsaki temi in vlačiš v njo stvari o katerih teče debata. Nima smisla, ker je že čisto dovolj dokazov o tebi, da si forumski debil.
Imaš prav. Številka je bližje 20 kot 10. In ne da se mi sedaj celi forum prečesavat, da bi zapisal vse te citate drugih uporabnikov, kateri so prišli do istih ugotovitev in da najedaš v čisto vsaki temi in vlačiš v njo stvari o katerih teče debata. Nima smisla, ker je že čisto dovolj dokazov o tebi, da si forumski debil.
Zgodovina sprememb…
Kot to izjaviš ti se človek resno vpraša ali si res tako zabit, da da to verjameš. In glede na nebuloze, ki smo jih deležni, vsi vemo kakšen je odgovor. Ampak pojdimo nazaj na temo, ti pa kar se kar veselo lahko prideš še kdaj osmešit. Do sedaj še nobene prilike nisi zamudil.
Drugače je MadMicka podal vse relavantne informacije, ki jih OP rabi, če je do dogodka res prišlo. Potem je tako ali tako na zavarovalnici, da presodi primer, kjer tudi polici zapisnik ni nek svet dokument, ki vse razreši
Drugače je MadMicka podal vse relavantne informacije, ki jih OP rabi, če je do dogodka res prišlo. Potem je tako ali tako na zavarovalnici, da presodi primer, kjer tudi polici zapisnik ni nek svet dokument, ki vse razreši
Zgodovina sprememb…
Smo že prišli do zaključka, da do dogodka ni prišlo, ker je OP šel v bolnico in bi v tem primeru policija obiskala povzročitelja in bi bil zabeležen policijski zapisnik (ne z OP-jem ampak povzročiteljem nesreče in ta bi potem tudi dobil kazen + pike).
In odkar smo dobili OP-ja na laži, se več niti ne oglaša v tej temi. Kar je po eni strani razumljivo, ker se je zajebal s tistim pisanjem o bolnici, njegovih bolečinah v vratu, preiskavah in da potem niso klicali policije, a v zakonu lepo piše, da se policijo obvezno obvesti, če pride udeleženec prometne nesreče v bolnico zaradi bolečin. Torej to je še ena trol tema odprta s strani trol računa iz čistega dolgčasa na nedeljsko popoldne.
In odkar smo dobili OP-ja na laži, se več niti ne oglaša v tej temi. Kar je po eni strani razumljivo, ker se je zajebal s tistim pisanjem o bolnici, njegovih bolečinah v vratu, preiskavah in da potem niso klicali policije, a v zakonu lepo piše, da se policijo obvezno obvesti, če pride udeleženec prometne nesreče v bolnico zaradi bolečin. Torej to je še ena trol tema odprta s strani trol računa iz čistega dolgčasa na nedeljsko popoldne.
Zgodovina sprememb…
Toliko o debilih, ki se jim ne da nič dopovedat.
Hvala za tvojo lastno potrditev. Ni ti potrebno to skozi za sebe potrjevati in naprej metati. Smo že ugotovili (več nas):
sealcradle je izjavil:
Če mu ne uspe in se zato bočno zaleti vame, jaz ne bom pod nobenim pogojem kriv, ker se mu nisem umaknil.
Ne, ne in ne. Legon pravi, da bo sodnik odločil deljeno krivdo. In vsi vemo, da kar reče Legon, vedno drži. On je enako popoln kot naš solatko.
Zgodovina sprememb…
@Legon - ko te nekdo označi, da si enak kot solatko to pove vse o tvojem intelektualnem dometu. 
Zanimivo, da drugi vse to vidijo, samo ti ne. Le kako potem izpadeš v očeh drugih?
Zanimivo, da drugi vse to vidijo, samo ti ne. Le kako potem izpadeš v očeh drugih?
Zgodovina sprememb…
jest10 ::
A je začetni post resnica ali ne, nima veze. Vezo pa ima, da je spet 1/3 teme tvojih postov, kjer se obnašaš kot nevzgojen najstnik.
Tako da ja, tale zadnja slikca je namenjena izključno tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
A je začetni post resnica ali ne, nima veze. Vezo pa ima, da je spet 1/3 teme tvojih postov, kjer se obnašaš kot nevzgojen najstnik.
Ta zadnja slika oriše v celoti Legona, kateri ne more prenesti, da se ne bi posračkal v vsako temo, kjer jaz nekaj napišem. Je moj najbolj zvesti oboževalec in tudi glavni razlog, da sem v tej temi zapisal toliko postov. Zahvala toliko post-ov gre Legon-u.
Zgodovina sprememb…
Rofl, temu pa se rece paranoja. Se posebej po tem ko ti povsem nepovezane izjave iz drugih pogovorov (v katerih sploh ne sodelujes) vleces sem. Ne vem, ce je 10 tem kjer sva oba sodelovala, je pa bolece ocitno kdo bolestno sledi komu. Sem preprican da imas seznam ze pri roki, glede na to kako bolestno temu sledis.
Daj ti resno s psihiatrom podebatiraj take blodnje, to je lahko odraz res hudih dusevnih motenj.
Daj ti resno s psihiatrom podebatiraj take blodnje, to je lahko odraz res hudih dusevnih motenj.
Zgodovina sprememb…
Rofl, temu pa se rece paranoja. Se posebej po tem ko ti povsem nepovezane izjave iz drugih pogovorov (v katerih sploh ne sodelujes) vleces sem. Ne vem, ce je 10 tem kjer sva oba sodelovala, je pa bolece ocitno kdo bolestno sledi komu. Sem preprican da imas seznam ze pri roki, glede na to kako bolestno temu sledis.
Lej ti lažnivca. Pa vse to kar si opisal ravno velja za tebe.
48 ur je tekla debata, nihče te ni klical in si vletel v temo s tem komentarjem:
Kdo drug kot naš dežurni norček, pride ven z idiotizmi o kaznivih dejanjih... jao, bolnik.
Kar nekaj si začel srati in se čutil dolžnega, da začneš z nekimi podtikanji. In če še nisi opazil jaz sploh v drugih temah ne debatiram s teboj. Zakaj? Ker si preneumen in neumnemu ne moreš nič dopovedati, ker bo ostal v svojem neumnem mehurčku. Pa do teh ugotovitev nisem prišel samo jaz ampak tudi drugi:
Misli si kar si hočeš, še vedno velja, da se imaš za boga in misliš, da se nikoli ne motiš. Potrjujete tvoji spodnji dve izjavi, kjer nisi pripravljen sprejeti dejstva, da si napisal neumnosti.
Zelo dober opis tebe in predvsem zaključek. Zelo dober sklep s strani GupeM. In ti imaš probleme ne samo z mano, ampak z večino s katerimi debatiraš. Torej ni problem v nas, ampak v tebi. Ti si tisti, ki se vozi v napačno smer po avtocesti. In jaz že zdavnaj ne debatiram nič s teboj. Probaj še ti to. Ampak vem, da ne boš mogel, ker si neumen in že čez teden ali dva boš spet uletel in komentiral mene potem pa se čudil, ko ti bom nastavil ogledalo kot sem to storil sedaj. In ja dobro si zgoraj opisal, potrebuješ pomoč, začni se s svojim psihiatrom tudi o tem pogovarjati. In ne napadaj vseh na forumu. Nisi bog in batina in nisi nezmotljiv kot sam za sebe misliš. Si samo neumen in tako neumen, da se tega niti ne zavedaš. Zato ti je vso to tvoje pisanje in napadanje drugih oproščeno. Tudi z moje strani ti oprostim vse te napada in sledenje mojim vpisom, ker si nisi sam kriv, da si se takšen rodil.
Zgodovina sprememb…
Ne samo da, revez sledis vsem mojim objavam, sledis celo vsem objavam povsem tretjih oseb, ki me omenjajo????
Da pa citiras izjavo za katero se je avtor opravicil in priznal da si jo je izmisli, je pa sploh pomilovanja vredno.
Jao, pacient...
Ce bi bil tako moten kot ti, bi sel sedaj pogledal v koliko temah je bilo tebi povedano kaksnen bedak si, pa na tvojo sreco nisi vreden tega casa.
Da pa citiras izjavo za katero se je avtor opravicil in priznal da si jo je izmisli, je pa sploh pomilovanja vredno.
Jao, pacient...
Ce bi bil tako moten kot ti, bi sel sedaj pogledal v koliko temah je bilo tebi povedano kaksnen bedak si, pa na tvojo sreco nisi vreden tega casa.
Zgodovina sprememb…
Ne samo da, revez sledis vsem mojim objavam, sledis celo vsem objavam povsem tretjih oseb, ki me omenjajo????
Jao, pacient...
Absolutno, ko si me omenil (včeraj) sem preletel zadnjih 24 ur vse tvoje zapise (lahko delo za tistih par komenatarjev). In glej, vsepovsod isto. Kregaš se, napadaš, pametuješ in se imaš za boag, najpametnejšega in za nekoga, ki se nikoli nič ne zmoti. Potem pa jočeš, ko ti tudi drugi nastavijo ogledalo, da izpadeš sam ravno najbolj neumen. To kar dejansko tudi si. Le da se tega ne zavedaš.
In če mi ne bi zapisal to kar si ti jaz tudi ne bi preletel zapise zadnjih 24 ur. In tako bo tudi v bodoče. Enostavno preskoči moje zapise in se brigaj za sebe, pa se bom jaz tudi. Odločitev je tvoja. In ne čudi se, če bom začel preletavati zadnjih 72 ur tvojih zapisov in kazati drugim, kako neumen izpadeš v čisto vsaki temi in v čisto vsaki temi si omenjen s strani drugih in povrhu vsega si označen za nekoga na intelektualnem nivoju solatkota (tudi to so drugi ugotovili in zapisali). Le kaj ti to pove o tebi?
Zgodovina sprememb…
Absolutno, ko si me omenil (včeraj) sem preletel zadnjih 24 ur vse tvoje zapise (lahko delo za tistih par komenatarjev).
Bogi... ampak saj se zavedas da imas resen problem?
Enostavno preskoči moje zapisenehaj govorit neumnosti in napeljevat na kazniva dejanja. Ali pac ne jokat ko ti clovek pove kako neumnost si bleknil.
In ne čudi se, če bom začel preletavati zadnjih 72 ur tvojih zapisov
Ljubljana: Urgentna psihiatrična ambulanta (vsak dan med 8.15 in 14.45 uro), Njegoševa 4 (01/ 4750 685)
Ljubljana: Dežurna psihiatrična služba - Center za mentalno zdravje (v popoldanskem in nočnem času), Zaloška 29 (01 5874 900)
Maribor: Psihiatrična urgentna ambulanta, UKC Maribor (od 8.00 do 8.00 naslednjega dne), Ob železnici 30 (02 321 11 33)
Zgodovina sprememb…
Absolutno, ko si me omenil (včeraj) sem preletel zadnjih 24 ur vse tvoje zapise (lahko delo za tistih par komenatarjev).
Bogi... ampak saj se zavedas da imas resen problem?
Resen problem? Mogoče za tebe. Za mene pa ni noben resen problem drugim v tej temi pokazati s kom imajo opravka in koliko si cenjen in hkrati verodostojen, ko drugim pokažem par tvojih komentarjev in še opise tebe s strani drugih uporabnikov Slo-techa. In to ni noben resen problem, ampak samo dobro opravljena domača naloga.
Zgodovina sprememb…
Ljubljana: Urgentna psihiatrična ambulanta (vsak dan med 8.15 in 14.45 uro), Njegoševa 4 (01/ 4750 685)
Ljubljana: Dežurna psihiatrična služba - Center za mentalno zdravje (v popoldanskem in nočnem času), Zaloška 29 (01 5874 900)
Maribor: Psihiatrična urgentna ambulanta, UKC Maribor (od 8.00 do 8.00 naslednjega dne), Ob železnici 30 (02 321 11 33)
Glej, če tebi niso mogli pomagat, zakaj jih potem priporočaš tudi drugim?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zavarovalnica kljub polnemu kasku zavrnila izplačilo škode - kaj lahko storim? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7079 (3516) | mertseger |
| » | Odskodnina od prometne na delovnem mestuOddelek: Na cesti | 4269 (2823) | Furbo |
| » | Prometna nesreča-pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20439 (16593) | fikus_ |
| » | Prometna nesrečaOddelek: Na cesti | 4852 (3784) | strup121 |
| » | Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17399 (14828) | St235 |