» »

Cene RAM so ponorele

Cene RAM so ponorele

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

Magic1 ::

joez7 je izjavil:

V Game svetu se dogajajo premiki, konkretni diskonti na igre, pač pober kolkor se da.

Založnike je ta kriza ujela s spuščenimi hlačami. Planirali so, da bo folk počasi prešaltal na nov HW in bodo AAA igre poletele, v realnosti pa so prešaltali na indie. Sedaj pa bo folk ostal na HWju še nekaj let, ki ne bo zmogel predvajati teh AAA iger. GTA 6 bo na steam machini delal 1080p 30fps. Ajajaj to bo folk znorel.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

link_up ::

30fps je super kul ... od kdaj mora spil laufat na 120fps ali vec? v cem je fora? 25fps je cist kul :)
In and Out

Zimonem ::

Niti ne aaa je postal niša. Mladina se gejma na telefončkih.

joez7 ::

Ajme. adj probaj nekaj na 25 in nekaj na vsaj 100hZ. Lagi so konkretno večji, to opazim tud JAZ star prdec.
Tu not se je nekako vpletel tut MS, zahteve za HW, min 16GB in gen 8. ali več.
Lepa provokacija link_up >:D .
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

tikitoki ::

FireSnake je izjavil:

tikitoki je izjavil:

FireSnake je izjavil:

karafeka je izjavil:

Vidiko kako to gre pri gorivu ali pa plinu. Za vsako motnjo (beri pizdarijo od Putina in Trumpa) gre nafta gor in hkrati gorivo na pumpah. Ko se zbombardirajo, pa gre nafta dol na prejšnje nivoje, gorivo pa sicer tudi pade, ampak glej no glej, nikoli ne na začetne nivoje in je tako postopoma vedno višje in višje.

Mogoče bi v nekem dolgodolgoročnem obdobju mogoče cene goriva celo padle na začetno raven, ampak pride prej spet kak nov šok.
Podobno bo tudi z ramom.

Drži. Vsak izgovor je dober, da se cene dvigne.
Ker vidijo, da vseeno kupimo pa nazaj na začetni nivo nikoli ne pade.
Kot si napisal: isti vzorec se ponavlja povsod.

Miki N je izjavil:

Dokler bo Ejaj rasel, bodo cene tudi. Proizvajalci so našli nov molzni trg - Igračarji ste passe'.

Igračarji resne kupne moči nikoli niso imeli. bili pa so zelo glasni.
Intel je enkrat sma to omenil, da jih morajo upoštevati zaradi halo efekta. ni pa nekega profita.
Zdaj, ko so se našli alternativni kupci so dali igračarje čisto na hladno. Glasni so še vedno, a zaman. :)) Vlak je odpeljal.

Eni ocitno zivite pod kamnom. Na udaru je kup industrij, in moras ziveti v kolibi sredi nicesar, da te trenutno stanje ne bo udarilo po denarnici. Jambrajo voditelji kupa industrij. Pajaci, ki na druzbenem nivoju res ne doprinesete nicesar, pa jambrate nad igranjem iger:).

FireSnake je izjavil:

djabi je izjavil:

Dolgoročno bo to bolj ali manj konec doma sestavljenih mlinčkov.

Čeprav vse kaže v tej smeri upam, da se ne bo uresničilo.

O lej, si koncno dojel, da to presega igranje iger:)

Tebi tako nič ni jasno, pajac.
Lahko vprašam:
- čemu napadaš?
- kaj je dodana vrednost tvojega smetenja?
- kaj doda k temi?
- kako je tvoje smetenje sploh povezano s tem, kar sem napisal?

Razen tega, da delaš totalno budalo iz sebe, seveda - to ti je odlično uspelo.

Zgolj odgovor na tvoje napade, se ne navelicas? Ce ti ni jasno, preberi svoje poste. Mislis, da si pameten, duhovit? Ne, zgolaj pateticen, ce nisi funcionalno nepismen, bi moral vedeti zakaj.

Doprinos? Napovedovalci nove ere visokih cen elktronike ste se vedno bili v zmoti. Ne vem zakaj bi vam puscali prosto pot, da ob vsaki kritzi ponavljate isto vizo?

Kar se mene tice si budala ti.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cene pomnilnika so se spet podvojile (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pomnilnik
9910926 (1085) PacificBlue
»

Pomnilnik se še naprej draži (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pomnilnik
649558 (5295) tikitoki
»

12th Gen Intel Core - Alder Lake (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Strojna oprema
1739260713 (37971) FireSnake
»

Dodatnih 32 GB rama

Oddelek: Kaj kupiti
171740 (1092) Nesta

Več podobnih tem