Forum » Loža » Onlyfans, FURS, drakonska kazen...
Onlyfans, FURS, drakonska kazen...
Temo vidijo: vsi
johnnyyy ::
Torej moje mnenje je seveda, da to ni pošteno, od FURSA, države in nas državljanov, je seveda največ polovica od 14 000EUR torej 7000EUR + kazen, ostalo je kraja FURSA človeku in nas države in državljanov, po mojem mnenju.
Še enkrat, FURS to lahko naredi, ker mu to dopušča zakonodaja. Zakonodaja pa mu dopušča zato, ker so naši predstavniki oblasti takšen zakon predlagali in ga tudi sprejeli. Takšne predstavnike imamo pa na oblasti zato, ker so jih ljudje izvolili. Pa pojdi na svoj FB in vprašaj ljudi kakšna bi bila poštena kazen, če bi v letu dni zaslužil 50k na črno. Pa poročaj odziv ... jaz stavim da bi imel ogromno ljudi, ki bi ti vzeli vse pa še kaj več.
fikus_ ::
Nekateri nočete razumeti, če delaš (kar ni narobe) in to prodajaš (spet v principu nič narobe) ter nimaš neke pravne oblike za to (zaposlen, SP, doo,....) je to delo na črno in to je FURS kaznoval z odvzemom premoženjske koristi+kazen. Ko pa imaš npr. SP, potem je opravljanje dela pravno rešeno in plačuješ davke, prispevke.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
OutOfTheBox ::
Pa pojdi na svoj FB in vprašaj ljudi kakšna bi bila poštena kazen, če bi v letu dni zaslužil 50k na črno. Pa poročaj odziv ... jaz stavim da bi imel ogromno ljudi, ki bi ti vzeli vse pa še kaj več.
Kar je pač butasto, ker so visoke možnosti da boš iz človeka naredil socialni problem. Zato pa je potreba primere obravnavat posamezno in glede na premoženje dat tako kazen da tega ne bo ponovil ampak istočasno ne boš naredil klošarja iz njega, kar bo pomenilo da bo drkal socialo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
johnnyyy ::
OutOfTheBox je izjavil:
Kar je pač butasto, ker so visoke možnosti da boš iz človeka naredil socialni problem. Zato pa je potreba primere obravnavat posamezno in glede na premoženje dat tako kazen da tega ne bo ponovil ampak istočasno ne boš naredil klošarja iz njega, kar bo pomenilo da bo drkal socialo.
Takšna je zakonodaja in če jo imamo potem jo spoštujmo, če ne jo črtajmo za vse. Pa ko boste šli na volitve volite nekoga s končano OŠ, ki vas bo predstavljal in bo pri sprejemanju zakona rekel "jaz tega ne razumem, dajmo bolj enostavno naredit, da bom razumel".
fur80 ::
Tvoj dumb and dumber nacrt ima samo en preblem. Pogoj za jokanje po mednarodnih sodiscih je pogoj,da izkoristis pravne moznosti v lastni drzavi.
Sem malo preletel chatGPT tako iz firbca, bom pa še malo bolj, če bo treba, boš torej kot pravnik (te vidim kot zelo spsobnega in razumljivega, da ne bo pomote), da se tam ne bi vprašali, če je to po EU standardih in EU človekovih pravicah?
Ali je odvzem celotnega premoženja dopusten?
Zelo redko.
Odvzem celotnega premoženja je dopusten le:
v primerih organiziranega kriminala,
hudih goljufij,
pranju denarja,
terorizma.
Delo na črno v EU ne spada med te kategorije.
Če država “vzame vse”, ESČP to običajno oceni kot kršitev člena 1 Protokola št. 1 (pravica do premoženja) zaradi nesorazmernosti.
1. Ali lahko država odvzame celotno premoženje, pridobljeno z delom na črno?
Da, lahko, vendar pod strogimi pogoji.
ESČP je večkrat potrdil, da ima država pravico:
kaznovati delo na črno,
izreči visoke globe,
zaseči premoženje, ki je dokazano pridobljeno nezakonito.
To spada pod “ukrepe za preprečevanje kriminala”, kar je v skladu s 1. členom Prvega protokola (pravica do premoženja).
❗ Ampak:
Država ne sme:
odvzeti več premoženja, kot je dokazano nezakonito pridobljenega,
uporabiti kazni, ki so nesorazmerne ali uničujoče za posameznika,
izvesti postopka brez poštenega sojenja (člen 6 EKČP).
Tole mi je dal chat, tako da ne vem, lahko več pove kak pravnik Legon?
Ne. Država ti NE sme odvzeti vsega premoženja, ki si ga pridobil na zakonit način, samo zato, ker ga nisi prijavil.
To bi bilo:
nesorazmerno,
protiustavno,
v nasprotju z Evropsko konvencijo o človekovih pravicah (1. člen Prvega protokola),
in ESČP takšne primere pogosto razveljavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Še malo chata:
Primer iz prakse (poenostavljen):
Če nekdo:
5 let dela na črno in zasluži 20.000 EUR
doma ima hišo, avto, prihranke itd., ki so bili pridobljeni zakonito
Država sme:
? izračunati Dolg -> neplačani prispevki + dohodnina + obresti
? izreči globo
Država NE sme:
? zapleniti hiše
? vzeti vsega premoženja
? terjati "konfiskacije vsega, kar imaš"
Ker hiša ni povezana z nezakonitim delom.
Če nekdo:
Država sme:
? izreči globo
Država NE sme:
? zapleniti hiše
? vzeti vsega premoženja
Zgodovina sprememb…
BigWhale ::
Delo je čisto normalno, saj se ve kaj je delal, se ti si uvedel EU zakone zraven. Plačaj kar je gospodarjevega in kazen, absolutno tu nimamo kaj, da pa ti poberejo vse, tole je pa noro in neumno, čeprav je tak zakon.
Dude, po nasi zakonodaji je delo na crno nezakonito, in zato ti ta pridobljena sredstva odvzamejo. Nehaj izvajat neko mentalno telovadbo, ker je zakon precej jasen okrog tega.
A je to, da ti vse poberejo ali ne, je pa stvar debate. A denar po ropu banke lahko obdrzis?
Že v stari Angliji, kjer so davke plačavali s pridelkom kralju, če si skrival pridelek, v današnjem primeru denar, ti seveda niso mogli pobrati ves pridelek, ki si ga pridelal poleti, ker drugače nisi imel kaj za jest naslednje leto, torej so ti pobrali tisto kar si dolžan in še malo več za kazen!
Lahko so te tudi zazgali na grmadi, ce so bili mnenja, da si carovnica. In?
Sicer pa v "stari angliji" se davek kralju ni placeval s pridelkom. Davki so bili malo bolj komplicirani, ker se je placevalo lokalnim lordom, z delom in s pridelkom, redkeje z denarjem. S pridelkom se je placevalo tudi cerkvi. Kralju se je pa placevalo z denarjem.
Kazni so bile pa razlicne, kaksnim krsiteljem je lord lahko odvzel tudi zemljo, ce se mu je zdelo to primerno.
Delo je čisto normalno, saj se ve kaj je delal, se ti si uvedel EU zakone zraven. Plačaj kar je gospodarjevega in kazen, absolutno tu nimamo kaj, da pa ti poberejo vse, tole je pa noro in neumno, čeprav je tak zakon.
Dude, po nasi zakonodaji je delo na crno nezakonito, in zato ti ta pridobljena sredstva odvzamejo. Nehaj izvajat neko mentalno telovadbo, ker je zakon precej jasen okrog tega.
A je to, da ti vse poberejo ali ne, je pa stvar debate. A denar po ropu banke lahko obdrzis?
Že v stari Angliji, kjer so davke plačavali s pridelkom kralju, če si skrival pridelek, v današnjem primeru denar, ti seveda niso mogli pobrati ves pridelek, ki si ga pridelal poleti, ker drugače nisi imel kaj za jest naslednje leto, torej so ti pobrali tisto kar si dolžan in še malo več za kazen!
Lahko so te tudi zazgali na grmadi, ce so bili mnenja, da si carovnica. In?
Sicer pa v "stari angliji" se davek kralju ni placeval s pridelkom. Davki so bili malo bolj komplicirani, ker se je placevalo lokalnim lordom, z delom in s pridelkom, redkeje z denarjem. S pridelkom se je placevalo tudi cerkvi. Kralju se je pa placevalo z denarjem.
Kazni so bile pa razlicne, kaksnim krsiteljem je lord lahko odvzel tudi zemljo, ce se mu je zdelo to primerno.
Saj razumem, malo mi je samo mimo kako sedaj FURS na veliko in ponosno kaznuje določene ljudi, na koncu bodo pa popušili na ESČP in bomo vse kar so potegnili vrnili in še z obrestmi! :D 1 miljon EUR smo dobili sedaj, čez 5 let, pa bomo po razsodbi vrnili 2 miljona EUR! :D
Zgodovina sprememb…
free_rider ::
Se pravi, oropaš recimo državno banko za 1 milijon, te dobijo, zaprejo, odsediš in moraš plačati neko kazen recimo 100K.
Država pa kar hoče še ves denar nazaj. Zakaj mi ne bi pustila 900K, ki sem jih "pošteno zaslužil"?!?
/s
Država pa kar hoče še ves denar nazaj. Zakaj mi ne bi pustila 900K, ki sem jih "pošteno zaslužil"?!?
/s
Imagine there's no religion :)
free_rider je izjavil:
Se pravi, oropaš recimo državno banko za 1 milijon, te dobijo, zaprejo, odsediš in moraš plačati neko kazen recimo 100K.
/s
Se delaš mogoče neumnega ali to kar tako resno misliš? :D
Dalali so zakonito in pošteno, samo niso prijavili dela, torej je to delo na črno. :D
Zgodovina sprememb…
bm1973 ::
Še malo chata:
Če nekdo:
Država sme:
? izreči globo
Država NE sme:
? zapleniti hiše
? vzeti vsega premoženja
Država zahteva denar. Ko kazen postane pravnomočna, zahteva denar.
Če ne plačaš, gre v izvršbo. Takrat se pleni vse...
CiClon ::
Prvo si bosta morala ti ib chatgpt dat dopovedat, da odvzem premoženjske koristi ni kazenska sankcija. Kazenska sankcija je globa. Potem pa naprej.
Prvo si bosta morala ti ib chatgpt dat dopovedat, da odvzem premoženjske koristi ni kazenska sankcija. Kazenska sankcija je globa. Potem pa naprej.
Povej malo več, saj pa debatiramo v čem je problem? :D
Država terja celoten znesek, ki je bil "pridelan" na OF in še kazen, ker niso prijavili državi. V tem primeru se mi zdi, 14 000 + 3000EUR kazni, namesto tistega kar pripada državi in nam osebno, meni, tebi,... in kazni, ostalo obdrži delavec na črno. Vsega skupaj nekje za 1 miljon EUR, kot so rekli na 24ur.
Ampak ja, na žalost je to standarni postopek, sem še malo bral tudi v EU.
Tako da žal ja, tako je. :D
Zgodovina sprememb…
Malcolm_Y ::
Vso protipravno pridobljeno premoženjsko korist je treba odvzeti in tako je prav. Sicer bi ljudje še bolj kršili zakone.
"In ja seveda plačaš kazen, saj pa je kazen 3000EUR na 14 000EUR dovolj visoka in dovolj boli, ne pa da ti vzamejo vse in še kazen."
3.000 od 14.000 je bistveno manj od vseh dajatev in prispevkov, tako da če bi bila kazen 20% nakradenega, noben pri zdravi pameti ne bi prijavljal dohodkov.
"In ja seveda plačaš kazen, saj pa je kazen 3000EUR na 14 000EUR dovolj visoka in dovolj boli, ne pa da ti vzamejo vse in še kazen."
3.000 od 14.000 je bistveno manj od vseh dajatev in prispevkov, tako da če bi bila kazen 20% nakradenega, noben pri zdravi pameti ne bi prijavljal dohodkov.
velikBrokoli ::
fur80, ti živiš v pravljičnem svetu. Kaj je pravično in kaj ne nima tukaj veze. Tudi meni se 50% obdavčitev gnusi in je daleč od pravične, pa je na žalost tako...
delavec44 ::
Država terja celoten znesek, ki je bil "pridelan" na OF in še kazen, ker niso prijavili državi. V tem primeru se mi zdi, 14 000 + 3000EUR kazni, namesto tistega kar pripada državi in nam osebno, meni, tebi,... in kazni, ostalo obdrži delavec na črno. Vsega skupaj nekje za 1 miljon EUR, kot so rekli na 24ur.
Malo prej si pisal, da je kazen 3000EUR dovolj. Sedaj bi še davke in prispevke torej? Kako bo pa država vedela znesek teh davkov in prispevkov, če niti ne ve v kakšni obliki bi zavezanec to delo zakonito opravljal?
Bi potem delal poračun še na CSD za morebitne previsoke prejete socialne transferje. Pa potem naprej, še za plačilo vrtca. Najbolje, da za enega takega kar računovodjo zaposlijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Legon ::
OutOfTheBox je izjavil:
Pa pojdi na svoj FB in vprašaj ljudi kakšna bi bila poštena kazen, če bi v letu dni zaslužil 50k na črno. Pa poročaj odziv ... jaz stavim da bi imel ogromno ljudi, ki bi ti vzeli vse pa še kaj več.
Saj so ga obravnavali individualno. Pa jih je preprosto ignoriral.
Legon ::
Tvoj dumb and dumber nacrt ima samo en preblem. Pogoj za jokanje po mednarodnih sodiscih je pogoj,da izkoristis pravne moznosti v lastni drzavi.
Sem malo preletel chatGPT tako iz firbca, bom pa še malo bolj, če bo treba, boš torej kot pravnik (te vidim kot zelo spsobnega in razumljivega, da ne bo pomote), da se tam ne bi vprašali, če je to po EU standardih in EU človekovih pravicah?
Zelo redko.
hudih goljufij,
pranju denarja,
terorizma.
Če država “vzame vse”, ESČP to običajno oceni kot kršitev člena 1 Protokola št. 1 (pravica do premoženja) zaradi nesorazmernosti.
kaznovati delo na črno,
izreči visoke globe,
To spada pod “ukrepe za preprečevanje kriminala”, kar je v skladu s 1. členom Prvega protokola (pravica do premoženja).
❗ Ampak:
Država ne sme:
Ne. Država ti NE sme odvzeti vsega premoženja, ki si ga pridobil na zakonit način, samo zato, ker ga nisi prijavil.
To bi bilo:
nesorazmerno,
protiustavno,
v nasprotju z Evropsko konvencijo o človekovih pravicah (1. člen Prvega protokola),
Ko chatGPT pove vec uporabnih stvari kot ti, je cas da zlezes pod posteljo in se nehas smesit.
Od kje blodnja da bodo odvzeli vse premozenje? Odzeli bodo samo tisti del, ki je pridobljen nezakonito. Tocno to ti je tudi ChatGPT napisal.
Ne smejo ti ga odvzet brez ustreznega postopka. Tocno to je bilo tukaj speljano in je op ignoriral do izvsbe.
Po kaki bizarni logiki je 3000 eur nesorazmerna kazen?
Ravno tako za njega ne velja da zgolj ni prijavil premozenja ampak ga je pridobil na nezakonit nacin. Ce bi on imel s.p. in bi zgolj poskusil zatajit del prihodkov od OF bi bila to povsem druga zgodba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
hipertija ::
Da ne dolgovezim:
-2023 14.000EUR zasluzka na onlyfansu
-maj 2025 FURS poslal odlocbo o prekrsku (delo na crno), rok za pritozbo je seveda ze zamujen
-september 2025 znesek ~17.500EUR v izvrsbi (odvzem celotnega bruto prihodka preko onlyfansa, +3000 kazni, +300 sodne takse)
Kaj storiti? Kaksna so izredna pravna sredstva, po ze zamujenih rokih? Kaksna je sodna praksa?
Ni realne moznosti poplacila dolga, dopisi od FURSA niso bili vec mesecev odprti zaradi hude tesnobe (zdravljena ze vec let) ter dejstva, da je posta prihajala na naslov stalnega prebivalisca, katero ni isto kot dejanski naslov.
A ima to kaj veze z izginotjem Avstrijke? :) sumljive podobnosti. Tudi tam so osumljene tri osebe, o vplivnici pa ne duha ne sluha. Na hitro mi pride na pamet, ker sem zjutral bral tole, zdaj popoldan pa drugo...
Edit: slo tech dečki so se usral
Aja ne, sihta je konc...
Prekle za kurnk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hipertija ()
Zelo redko.
hudih goljufij,
pranju denarja,
terorizma.
kaznovati delo na črno,
izreči visoke globe,
❗ Ampak:
Država ne sme:
To bi bilo:
nesorazmerno,
protiustavno,
Ko chatGPT pove vec uporabnih stvari kot ti, je cas da zlezes pod posteljo in se nehas smesit.
Od kje blodnja da bodo odvzeli vse premozenje? Odzeli bodo samo tisti del, ki je pridobljen nezakonito. Tocno to ti je tudi ChatGPT napisal.
Ne smejo ti ga odvzet brez ustreznega postopka. Tocno to je bilo tukaj speljano in je op ignoriral do izvsbe.
Po kaki bizarni logiki je 3000 eur nesorazmerna kazen?
Ravno tako za njega ne velja da zgolj ni prijavil premozenja ampak ga je pridobil na nezakonit nacin. Ce bi on imel s.p. in bi zgolj poskusil zatajit del prihodkov od OF bi bila to povsem druga zgodba.
Ok, kaj pa če malo obrnemo. OF je v EU in spada pod našo EU zakonodajo in so dolžni poročat državi kot je Slovenija glede uporabnikov in plačili, kot smo ugotovili sedaj proti koncu :). Zakaj potem OF plačuje navadnim fizičnim osebam in ne zahteva vsaj neki s.p. ali dejavnost, da prikažeš pri registriranju, ali da bi oni direktno plačali FURSU odmerjen davek v državi, če si fizična oseba, saj smo videli, da to državi priprada in ne gre skozi, da ne bi dal, kot fizična oseba niti stroškov ne more prikazati, saj niti nima možnosti računov? V Sloveniji, če imaš firmo in plačuješ delavcem na črno, se pravi fizičnim osebam daš gotovino na roke, si isto v prekršku, ali kaj je tukaj OF drugačen, ker je spletni magnat?
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Vso protipravno pridobljeno premoženjsko korist je treba odvzeti in tako je prav. Sicer bi ljudje še bolj kršili zakone.
Za prvič recimo 2x znesek, kot če bi pošteno odvajal prispevke in davke. No, pri današnjih vrednostih, je to že nekje 90%. Ampak vseeno. :D
Ok, kaj pa če malo obrnemo. OF je v EU in spada pod našo EU zakonodajo in so dolžni poročat državi kot je Slovenija glede uporabnikov in plačili, kot smo ugotovili sedaj proti koncu :). Zakaj potem OF plačuje navadnim fizičnim osebam in ne zahteva vsaj neki s.p. ali dejavnost, da prikažeš pri registriranju, ali da bi oni direktno plačali FURSU odmerjen davek v državi, če si fizična oseba, saj smo videli, da to državi priprada in ne gre skozi, da ne bi dal, kot fizična oseba niti stroškov ne more prikazati, saj niti nima možnosti računov? V Sloveniji, če imaš firmo in plačuješ delavcem na črno, se pravi fizičnim osebam daš gotovino na roke, si isto v prekršku, ali kaj je tukaj OF drugačen, ker je spletni magnat?
Ker jih boli za to. Potem pridemo do tega, da mora podjetje poznat zakonodajo vsake države. Naši se bi tega z veseljem šli, damo še 6000 fikusov zraven in "rešeno", povsod pa ni tako. Kaj nek OF ve o našem "s.p.", ki je tako unikat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

Mato989 ::
O cem spet bluzis? Odvzem premozenja pridobljenega protizakonito pozna prakticno vsaka zahodna drzava.
Delo je bilo seveda zakonito, ali cesarju tisto kar je cesarjevega. ;) Seveda boš ti pojedel in se strinjal z vsem kar ti bo dejal in naložil gospodar.
Da bi ti pobrali vse, kar si v 1 letu pridelal z poštenim delom
Kako to mislis s postenim delom, ce je pa zraven davcna utaja in delo na crno? :D
Ne razumem zakaj je to noro in neumno
Ce bi delal kot more bi bilo ok
Kazen mora bit vzgojna
velikBrokoli je izjavil:
Če teh kazni in odvzema pridobljenega premoženja ne bi bilo, zakaj bi potem sploh delal po zakonih?
Delaš na črno, če te pa dobijo, pa plačaš kazen in nekaj davkov, pa je to to. Ni razloga, da tega ne bi počel. Od takrat dalje pa sp ali doo.
Seveda je to ena od opcij, če je pa to dobra opcija, se pa da diskutirat, a ne? ;)
Že v stari Angliji, kjer so davke plačavali s pridelkom kralju, če si skrival pridelek, v današnjem primeru denar, ti seveda niso mogli pobrati ves pridelek, ki si ga pridelal poleti, ker drugače nisi imel kaj za jest naslednje leto, torej so ti pobrali tisto kar si dolžan in še malo več za kazen! :D In ja seveda plačaš kazen, saj pa je kazen 3000EUR na 14 000EUR dovolj visoka in dovolj boli, ne pa da ti vzamejo vse in še kazen. Torej moje mnenje je seveda, da to ni pošteno, od FURSA, države in nas državljanov, je seveda največ polovica od 14 000EUR torej 7000EUR + kazen, ostalo je kraja FURSA človeku in nas države in državljanov, po mojem mnenju. :D
Imajo pa seveda še možnost tožbe na sodišču za človekov pravice https://arhiv.varuh-rs.si/pravni-temelj...
Ampak pol leta so opozarjali na tvju po radiu po spletnih straneh in je folk ignoriral....
Se ti zdi da to ni dovolj?
free_rider je izjavil:
/s
Se delaš mogoče neumnega ali to kar tako resno misliš? :D
Dalali so zakonito in pošteno, samo niso prijavili dela, torej je to delo na črno. :D
To pomeni da niso delali ne zakonito se manj posteno
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Telbanc ::
OutOfTheBox je izjavil:
Zeeeh, Furs je pred leti uno branjevko, ki ni dala računa za pol kile korenčka odru za 3000 evrčkov. Ker jih ni mela, je šla bajta na dražbo, lah si mislim da je šlo za drobiž. Kometar Fursa je bil tko ko u primeru Jankovičev, vse je po črki zakona, in vehementno so dodali da gospa sploh ni dobla max. kazen.
So tud fer, ko so enga ulovli da služi z unimi prevozi org. so mu dali 1000 evrov kar je minimalno.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
LeQuack ::
Državo in davke je treba resno vzet.
Saj so jih opozarjali...
24ur Furs udaril po OnlyFansu: od ustvarjalcev izterjal skoraj milijon evrov
Male ribe si upajo oglobit. Pred Jankovičem se pa userjejo, tipični uradniki.
Quack !
Telbanc ::
Mogoče bo kaj naredilo specijalizirano tožilstvo. Mogoče pa tud ne. Sam to ni dobr za državo, k takle klan lah nardi dost škode. Sicer kolk mi je poznano ma Furs notranja navodila, da za 1 kršitev obodejo zaj 1000 evrov. Da deluje vzgojno. Recimo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

kriptobog ::
LeQuack ::
Ne da ne upajo. Velike ribce znajo vse prikriti. Vsi vedo, da mutijo, ampak ce ne mores dokazati, ne mores nic. Male ribce ne zasluzijo niti dovolj, da bi pokrili odvetnike in svetovalce, kaj sele da bi kaj skrili
Ne upajo, niti probali ne bodo ker vedo da je njihova dobro preplačana služba v nevarnosti, če ne na napačnega spravijo.
Quack !
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prodaja robe na črno preko spleta (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15717 (2164) | Legon |
| » | Kripto trading in davki 2020 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 151674 (62614) | Jerry000 |
| » | Internetni zaslužek in davki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28015 (18622) | St235 |
| » | Freelance (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17394 (15121) | djmisq |