Forum » Loža » Prodaja robe na črno preko spleta
Prodaja robe na črno preko spleta

zobnik ::
Dvomim, da je kazen 1000 evrov ali pa
Eni pišejo v oglas, da prodajajo 1x rabljeno, da jim je premajhno pa so zgleda na FURSU tud te pod drobno gled vzel. Sploh če prodajajo dlje časa
Je pa žalostno, da se vedno novi najdejo ki prodajajo nove stvari in jih sčasoma FURS dobi. seveda jih ne bo že takoj po objavi oglasa kaznoval, ampak jih spremljajo dlje časa in to je dokaz dela na črno.
Konec koncev tud FURS kaj naroči.
Tud preprodajalce avtov so dobil. Do ene 5 avtov še gre pravjo na FURS kar je več pa že lahko problem.
Eni pišejo v oglas, da prodajajo 1x rabljeno, da jim je premajhno pa so zgleda na FURSU tud te pod drobno gled vzel. Sploh če prodajajo dlje časa
Je pa žalostno, da se vedno novi najdejo ki prodajajo nove stvari in jih sčasoma FURS dobi. seveda jih ne bo že takoj po objavi oglasa kaznoval, ampak jih spremljajo dlje časa in to je dokaz dela na črno.
Konec koncev tud FURS kaj naroči.
Tud preprodajalce avtov so dobil. Do ene 5 avtov še gre pravjo na FURS kar je več pa že lahko problem.

Glugy ::
frend mi hodi po čike na OMV in mu več krat nakažem na trr, problem ?
Pomoje da ne, še posebej če jasno napišeš razlog nakazila .
Drgač pa treba je vprašalnike razposlat ker če se male ribe ne ulovi dokler so male, jih je toliko težje ulovit ko postanejo velike ( Snežič je lep primer tle ) .
Država ne more funkcinorat če ignorira male ribe ker se razve in se izkorišča, in od teh rib je potem vsaj nekaj ki jih rata velikih.
Pohlep se ne ustavi sam zato ker postaneš bogat.
Sam ko postaneš velika riba tipa Snežič se niti ne zavedaš več da si kriminalc, veš pa da se hočš dobr počutit v svoji koži. Torej je teba grdo govort o državi da se boljš počuti v svoji koži.
Ne nisem jaz kriv da sem kriminalc, kriva je država da me preganja ko kriminalna dejanja delam, morm relativizirat pa prikazat da je država brezvze in da sem jz sam super biznisman k ga država hoče unčit.
Tipična igra velikih rib, kriminalcev. Sej zakaj pa misliš da je tok pljuvanja proti državi? vse kar je državno je oh in sploh slabo? ker imamo porast velikih rib!!! te širijo svojo propagando!!! in s tem privabijo še več rib da se grejo kriminal v manjšem obsegu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()

hendriks ::
Tole je lep primer, kako država gnjavi nekoga, ki bi rad štartal z biznisom ali validiral idejo. Koliko je še takih! Težko se je iti podjetništva v Sloveniji ko veš, da te nekje na določenem znesku čaka progresivna obdavčitev. Ni čudno, da ljudje iščejo obvode in ustanavljajo podjetja v davčnih oazah. Kar se mi ne zdi normalno je, da imamo v Sloveniji toliko zaplankanih in zavistnih ljudi, ki samo čakajo koga bodo prijavili. 50 let komunizma je terjalo davek na pamet. Večina uspešnega mindseta je bila itak med leti 40 in 50 pobita ali pa je imigrirala v ZDA.

darkolord ::
V dveh letih ni uspel "štartati" ali "validirati ideje"?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()

Bezukhoff ::
Kje je zdaj tista famozna odločba, toliko da vidimo če je tole jadikovanje tukaj upravičeno.