» »

Pralni stroj s samodejnim doziranjem

Pralni stroj s samodejnim doziranjem

AnjaNja ::

S pralnim strojem je vse OK...recimo, po tem ko je temeljito očiščen, na pol razstavljen...diomio.

Ali se je morda pri komu kakšen tekoči pralni prašek izkazal za bolj/manj primernega? In enako z mehčalecem (čeprav ga redko uporabim) V smislu, nalaganja oblog zadaj za bobnom? Perem dokaj normalno. Živalske zadeve dam vedno v pralno vreče, da dlake in ostanki sena na frčijo po stroju in ceveh večinoma 40,60,občasno 90. Nekaj časa sem res sama dozirala v boben, ker je predal rekel, da se ne bo več odpiral, jaz pa, da se mi ne da serviserja klicat, da v tretje zamenja predal. Zdaj sicer deluje.

Ales78 ::

Dobiš nadgradnjo, mislim, da deluje več ali manj na vseh pralnih strojih, ko enkrat namontiraš.

Če imaš le dovolj prostora okrog mašine, namreč nekaj prostora je treba, pa uvajanje tudi nekaj časa traja.

Tudi modelov imaš vseh vrst, izogibaj se samo tistih, ki se vsedejo v predal, preveč desno, ker običajno
ne delujejo dobro in rabijo nekaj prakse, pa tudi estetski niso preveč, čeprav dobro razporedijo prašek.

Obvezno pazi na ceno in kvaliteto, ker na slovenskem tržišču zelo nihajo, od dragih, obupno precenjenih,
čeprav estetskih, a vendarle slabo delujočih, do poceni, ki se izkažejo za bistveno kakovostnejše in bolj
praktične.

Zadevi se reče Draga 1.0, včasih ljudje niso zadovoljni z njenim delovanjem, pa pride še Draga 2.0 in 3.0,
običajno so do 3.0 ljudje že sprijaznjeni in zadovoljni, z delovanjem.

(se opravičujem, ampak res si nisem mogel pomagat :D Dobiš tudi modele Copata 1.0, Copata 2.0,... in si na absolutno pravem forumu za to :D)
Vas zanima, zakaj zares plačujete visoke davke na plačo?
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739

Zgodovina sprememb…

puginho ::

Kateri model imaš to? Mi imamo Samsunga pa v 4 letih brez problema, na pol leta enkrat sčistimo predal, še v stroju not očistiš in je to to. Uporabljamo persil, ariel, včasih probamo poceni trgovski gel.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
1185269994 (6938) tony1
»

prašek, tekoči ali tablete?? (strani: 1 2 3 4 5 )

24435455 (3418) starfotr
»

Pralni stroj Samsung - slabo opere (strani: 1 2 )

555809 (3912) Peter18
»

Koliko je treba zapraviti za belo tehniko da dobiš kaj pametnega? (strani: 1 2 )

899487 (6368) Kayzon
»

Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

358169327 (9785) IL_DIAVOLO

Več podobnih tem