» »

Fancy Text Generator

Fancy Text Generator

BRBR ::

npr

Kaj tole naredi v ozadju ? In kaj mi to pomaga oz. alternativa temu, če hočem samo en word bold, text font pa tak kot je default. Recimo default text font na FB (copy paste v fancy word generator).
Never underestimate the power of idiots in large groups.
  • spremenil: BRBR ()

Tody ::

Kaj ti pomaga generator slik če ne rabiš slik?

David Mayer ::

Kaj naredi? Skopiraj vsebino v kakšen urejevalnik besedil, pa boš videl, tam lahko tudi poboldaš, unicode 'preslikave' dela

𝔎𝔞𝔧 𝔱𝔬𝔩𝔢 𝔫𝔞𝔯𝔢𝔡𝔦 𝔳 𝔬𝔷𝔞𝔡𝔧𝔲 ? ℑ𝔫 𝔨𝔞𝔧 𝔪𝔦 𝔱𝔬 𝔭𝔬𝔪𝔞𝔤𝔞 𝔬𝔷. 𝔞𝔩𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔱𝔦𝔳𝔞 𝔱𝔢𝔪𝔲, č𝔢 𝔥𝔬č𝔢𝔪 𝔰𝔞𝔪𝔬 𝔢𝔫 𝔴𝔬𝔯𝔡 𝔟𝔬𝔩𝔡, 𝔱𝔢𝔵𝔱 𝔣𝔬𝔫𝔱 𝔭𝔞 𝔱𝔞𝔨 𝔨𝔬𝔱 𝔧𝔢 𝔡𝔢𝔣𝔞𝔲𝔩𝔱. ℜ𝔢𝔠𝔦𝔪𝔬 𝔡𝔢𝔣𝔞𝔲𝔩𝔱 𝔱𝔢𝔵𝔱 𝔣𝔬𝔫𝔱 𝔫𝔞 𝔉𝔅 (𝔠𝔬𝔭𝔶 𝔭𝔞𝔰𝔱𝔢 𝔳 𝔣𝔞𝔫𝔠𝔶 𝔴𝔬𝔯𝔡 𝔤𝔢𝔫𝔢𝔯𝔞𝔱𝔬𝔯).\n\n𝕶𝖆𝖏 𝖙𝖔𝖑𝖊 𝖓𝖆𝖗𝖊𝖉𝖎 𝖛 𝖔𝖟𝖆𝖉𝖏𝖚 ? 𝕴𝖓 𝖐𝖆𝖏 𝖒𝖎 𝖙𝖔 𝖕𝖔𝖒𝖆𝖌𝖆 𝖔𝖟. 𝖆𝖑𝖙𝖊𝖗𝖓𝖆𝖙𝖎𝖛𝖆 𝖙𝖊𝖒𝖚,

jamessteeler ::

To ni pravi "font" v ozadju, ampak Unicode znaki, ki samo izgledajo drugače.

Zato lahko copy-paste deluje tudi na FB, ker dejansko ne menjaš fonta, ampak črke same. Če hočeš samo eno besedo bold, to žal ni isto kot pravi bold, ker FB tega ne podpira.

Jaz sem za to uporabljal tudi eno stran letras bonitas, kjer lahko hitro vidiš različne stile in samo kopiraš kar rabiš.

Za pravi bold (kot v Wordu) pa rabiš platformo, ki to dejansko podpira, ne generatorja.
 null

null

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: gregyk ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298377359 (36496) sunniegoldie
»

Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )

1219072 (6533) gepard69
»

izboljšava spletne strani

211578 (1356) Microsoft
»

Dreaweaver in čšž

161458 (1249) ferjan
»

Stran: Save As