» »

signal messanger - ne dobim SMSa

signal messanger - ne dobim SMSa

slovencl ::

Za prijavo v Signal aplikacijo (na androidu) moraš vnesti telefonsko in potrdit kodo, ki ti jo pošljejo na SMS. Jaz nikakor ne dobim nobenega SMSa. Poskušam že 2 dni in ni nič.

Ali ima kdo idejo, v čem bi lahko bil problem - ali lahko operater blokira SMSe (imam bob), ali kaj drugega?

EjTi ::

Kakšen teden še počakaj in poizkusi ponovno. Z SMS-i iz tujine so pri nas občasno težave - recimo pri PayPalu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EjTi ()

Furbo ::

Vsi na vseh platformah (gmail, signal,...) imajo probleme s pošiljanjem v Slovenijo, nekaj glede naših operaterjev.

Več sreče je s pošiljanjem SMS na whatsapp, če to platforma podpira seveda.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

slovencl ::

Se pravi, če grem v tujino bo pa šlo - ali gredo ti smsi tudi v tujini do mene preko našega operaterja :)

Cr00k ::

Nima veze z našimi operaterji... twilio zadnje čase precej šteka za verify SMS-e... kot je bilo rečeno, večkrat je treba poskusit. Včasih je takoj, včasih, čez en teden.

status

Ales78 ::

slovencl je izjavil:

Za prijavo v Signal aplikacijo (na androidu) moraš vnesti telefonsko in potrdit kodo, ki ti jo pošljejo na SMS. Jaz nikakor ne dobim nobenega SMSa. Poskušam že 2 dni in ni nič.

Ali ima kdo idejo, v čem bi lahko bil problem - ali lahko operater blokira SMSe (imam bob), ali kaj drugega?

Naloži Molly, dejansko vsaj zame, deluje bolje. Če nočeš, imaš dve verziji signala, ena je modernejša, preko tiste boš dobil SMS, sem imel enake težave

Ne se zanašat, da je Signal varen, registracija preko SMSa, ni nekaj, kar bi pričakoval od varne aplikacije.
Zakaj SDS profitira, če ne greste volit, oddate neveljaven glas ali
volite stranko, ki ne pride v parlament. Razloženo:
https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google SMS 2fa

Oddelek: Pomoč in nasveti
201883 (371) klasicni
»

Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4111 112 113 114 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
56681466023 (24216) fikus_
»

PayPal ne pošilja SMS kode

Oddelek: Programska oprema
436084 (2888) OutOfTheBox
»

willhaben

Oddelek: Loža
363034 (929) Furbo

Več podobnih tem