Forum » Loža » Smučarske karte
Smučarske karte
FiReFTW ::
Sem zasledil malo da so cene za smučarske karte blizu 50€ letos.
Jaz ne smučam že kar nekaj časa ampak se spomnem da pred kakimi 10 leti ko sem še hodil smučat so bile dnevne karte tam okoli 27-32€, torej v 10 letih se je podražilo za 2x, sepravi čez 10 let bo že 100€?
Mislim glede na to da ne smučam me ne briga ravno preveč, ampak se mi zdi malo noro, sploh glede na to da tu pri nas so smučišča dokaj slaba v večini.
Pol pa imaš recimo golte kjer je pa karta 20€? Totalna anomalija, zakaj je pa tam skoraj 3 krat ceneje?
Jaz ne smučam že kar nekaj časa ampak se spomnem da pred kakimi 10 leti ko sem še hodil smučat so bile dnevne karte tam okoli 27-32€, torej v 10 letih se je podražilo za 2x, sepravi čez 10 let bo že 100€?
Mislim glede na to da ne smučam me ne briga ravno preveč, ampak se mi zdi malo noro, sploh glede na to da tu pri nas so smučišča dokaj slaba v večini.
Pol pa imaš recimo golte kjer je pa karta 20€? Totalna anomalija, zakaj je pa tam skoraj 3 krat ceneje?
Magic1 ::
Vse je šlo 100% gor v zadnjih petih letih, le plače ne.
Sploh hrana je šla na Krvavcu nehumano gor, kvaliteta pa dol. Tako da prinesite si sendviče!
Magic
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | 80 EUR dnevna smučarska vozovnicaOddelek: Loža | 2465 (433) | kriptobog |
| » | Smučarski čevlji - velikost (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 3836 (1447) | bm1973 |
| » | Kaj je tako zabavnega pri smučanju? (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 6924 (4710) | ginekk |
| » | Smučanje Avstrija - KamOddelek: Šport | 6425 (3572) | krefi |
| » | Kolko kaj overlockarji smucamo :)Oddelek: Loža | 3130 (1998) | noraguta |