Forum » Zvok in slika » ni zvoka - Audigy
ni zvoka - Audigy
cash1970 ::
Imam problem z imenovano zvočno kartico.Ko prižgem računalnik mi zvok ne dela,ne morem pa odpreti tudi mixerja,ker izgine neznano.Enkrat sem že zbrisal program in ponovno naložil,pa je delovalo,ampak se je spet ponovilo.Prosim za pomoč.
Konf. abit nf7 nforce2.amd athlon 2400,ati radeon 9500,maxtor 120gb,dvd-cdrw teac,sb creative audigy,logitech z-640
Konf. abit nf7 nforce2.amd athlon 2400,ati radeon 9500,maxtor 120gb,dvd-cdrw teac,sb creative audigy,logitech z-640
- spremenil: CaqKa ()
poga ::
ce se ne motim ima tvoja plata on-board audio... A si zadevo disable-al v BIOSu? Mozno da prihaja do konfliktov med zvocno na plati in pa Audigy kartico...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: poga ()
boych ::
da se še jaz malo vmešam!
meni pa zazna sound blaster 16, čeprav ga nimam v računalniku, pa tudi mamaplata nima sound karte onboard. potem instaliram še tisto sound karto, ki je res v računalniku in stvar deluje. problem pa se pojavi na TV tunerju kjer ne morem nastavljati glasnosti in drsnik za glasnost kar sam skače gor in dol.(tv tuner je od hauppagea)
?????????
meni pa zazna sound blaster 16, čeprav ga nimam v računalniku, pa tudi mamaplata nima sound karte onboard. potem instaliram še tisto sound karto, ki je res v računalniku in stvar deluje. problem pa se pojavi na TV tunerju kjer ne morem nastavljati glasnosti in drsnik za glasnost kar sam skače gor in dol.(tv tuner je od hauppagea)
?????????
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
cash1970 ::
Ja plata ma svoj zvok vendar ga še nikoli nisem uporabil,imam vedno nastavljeno na creativa pa ni bilo problemov.Za šarjenje po biosu pa sem še malce prezelen....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18740 (11076) | sash69 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16679 (10618) | FlamE#7 |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8230 (7025) | matjash |
» | Namesto igre stand by!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 778 (694) | YuGo |
» | šumenje v zvočnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1210) | Flash |