Forum » Loža » Pred-novoleto 2026
Pred-novoleto 2026

HotBurek ::
Evo.
Sedajle sem bil v trgovini in sem si nekako zaželel, da bi zavrteli komad "džingl bens", ter da bi bil kje kak plakat, ki bi oznanjal prihajajoče novo leto.
Kako in kje ste vi kaj glede tega?
Sedajle sem bil v trgovini in sem si nekako zaželel, da bi zavrteli komad "džingl bens", ter da bi bil kje kak plakat, ki bi oznanjal prihajajoče novo leto.
Kako in kje ste vi kaj glede tega?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
- spremenilo: HotBurek ()

NuMaN ::
Sam sem se pred kakim tednom pomislil na novoletne zaobljube.
Pa ne zato, ker bi pogrešal bebasti veseli december, ampak da bi si končno uredil arhiv (direktoriji, datoteke pa to, vse lepo urejeno, kot moje stvari v predalih, omarah).
Pa ne zato, ker bi pogrešal bebasti veseli december, ampak da bi si končno uredil arhiv (direktoriji, datoteke pa to, vse lepo urejeno, kot moje stvari v predalih, omarah).
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()

Saj bi šlo, če ne bi bilo prevelikega zvočnega onesnaženja.
Kot otroka me ni motilo, zadnjih četrt stoletja pa sem kar vesel, ko pride januar ...
Lahko je tudi vpliv tega, da se dnevi začnejo daljšat, in sem zato boljše volje.
Kot otroka me ni motilo, zadnjih četrt stoletja pa sem kar vesel, ko pride januar ...
Lahko je tudi vpliv tega, da se dnevi začnejo daljšat, in sem zato boljše volje.
Zgodovina sprememb…

Zimonem ::
Dolge in lepe noči. Še Marija je rojevala odrešenika.
Bog ve kdaj so se modreci odpravili na pot da ga obdarujejo.
Bog ve kdaj so se modreci odpravili na pot da ga obdarujejo.

Ena možna obrazložitev za znamenje na nebu, ki je angažiralo modrece:
(Dolgo je že tega, ko sem gledal film. Upam, da nisem kronološko zamešal kaj in se ta scena odvija okrog leta 0).
(Dolgo je že tega, ko sem gledal film. Upam, da nisem kronološko zamešal kaj in se ta scena odvija okrog leta 0).
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako iz 2. stebra pokojnineOddelek: Loža | 7415 (4314) | svecka |
» | Bo zaradi pomanjkanja sezonskih delavcev primanjkovalo hrane? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6490 (5112) | vilicarist |
⊘ | glasni sosedje - kaj narediti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27330 (24061) | BigWhale |
» | Prometni prekršek in denarna kazen...? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21046 (18453) | BlueRunner |