Forum » Zvok in slika » Stenski nosilec za TV
Stenski nosilec za TV

hotig ::
Kupuje se nosilec za tv. Zaradi kratkega roka (dostava v roku 1 tedna) bo nakup v slo trgovini (pač tako so se odločili). Kratek čas bo gor 32in TV (VESA 20x20cm), potem pa nekaj med 43 in 50in. Pogoj je da ima preklop na 2 roki/kraka (ne vem kako bi se strokovno izrazil, je pa vidno v linkih). Imam nekaj podobnega sam in so od tod dobili idejo za vrsto stojala.
Niso se še odločili ali bo stojalo z fiksnim priklopom (verzija A) ali pa takšno, kjer se lahko premika levo/desno (verzija B). Zanima me, ali so tudi cenejše verzije ok (začnejo se okoli 20€) ali pa se splača dati tudi 2x toliko (do 40€) za približno enako zadevo od druge firme?
Cenejši:
Primer A
Primer B
Dražji:
Primer A
Primer B
Pri meni je mojster, ki je vrtal luknje potem vstavil nekakšne kovinske (sidrne) čepke za šraufe v steno. Je to standard za težo tv od približno 5-10kg ali so dovolj tudi navadni plastični čepki za šraufe (ki so priloženi v paketu s stojalom)?
Hvala za info in LP
Niso se še odločili ali bo stojalo z fiksnim priklopom (verzija A) ali pa takšno, kjer se lahko premika levo/desno (verzija B). Zanima me, ali so tudi cenejše verzije ok (začnejo se okoli 20€) ali pa se splača dati tudi 2x toliko (do 40€) za približno enako zadevo od druge firme?
Cenejši:
Primer A
Primer B
Dražji:
Primer A
Primer B
Pri meni je mojster, ki je vrtal luknje potem vstavil nekakšne kovinske (sidrne) čepke za šraufe v steno. Je to standard za težo tv od približno 5-10kg ali so dovolj tudi navadni plastični čepki za šraufe (ki so priloženi v paketu s stojalom)?
Hvala za info in LP

kixs ::
Imam nekaj takega. Kupljen pred 10+ leti. Mocen in se nic ne povesa.
https://www.techtrade.si/sbox-stenski-n...
Za montazo uporabi vijake in vlozke glede na material zida.
https://www.techtrade.si/sbox-stenski-n...
Za montazo uporabi vijake in vlozke glede na material zida.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()

IL_DIAVOLO ::
Lepo drzi, s plasticnimi vložki tako v siporeksu kot navadnem ceglu.
Ti samo pazi na dimenzije da bo pasalo na razmerje med luknjami na tv-ju.
Ti samo pazi na dimenzije da bo pasalo na razmerje med luknjami na tv-ju.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

hotig ::
Da dodam, jst mam nekaj takega kot je primer B. Je Vonhaus firma pa tudi že 5+ let star in je vse BP. Takega pač od njih ne najdem več, zato bo druga firma. Trenutni tv ima vesa 20x20cm, izbran bo pa takšen nosilec, ki bo imel tudi druge opcije oz. prilagodljivost. Pri meni in pri osebi za katero iščem bo vrtano v betonsko steno v stanovanju. Ko je meni mojster takrat vrtal, je prinesel svoje šraufe in rekel, da so taki boljši. Pač nisem strokovnjak, ampak menim, da bojo verjetno tudi priloženi v paketu zdržali. Ker gre pa za starejšo osebo, ki me je prosila za pomoč, bom raje sam kupil tiste kovinske, da bo potem mir. Raje tako kot pa da ji pade TV dol pa da mam jst cirkus potem. Vrtal ji bojo pa mojstri, ki bojo rihtal stanovanje, tako da mene nebo zraven (bom poklican samo če bo kaj narobe
).
Hvala za info

Hvala za info

Furbo ::
Jaz sem vzel tako zadevo, ker mam TV sredi sobe, imajo pa tudi nižje za na tv regale.
Nič vrtanja in (pre)prosto prestavljanje, kamor mi paše.
Nič vrtanja in (pre)prosto prestavljanje, kamor mi paše.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | knauf stena + TV nosilec 65"Oddelek: Loža | 10420 (1620) | Vball |
» | Kateri univerzalni stenski nosilec za zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 3016 (1134) | RutS |
» | Z čim zakrpati luknje v steni? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21496 (17147) | energetik |
» | Vibracijski vrtalnik ali udarni vrtalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30971 (15252) | Silici |
» | Kakšne so vaše izkušnje z obrtniki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7107 (6026) | nokia6310 |