» »

Kje v Slovenije kupiti posebne peresaste zidne vložke?

Kje v Slovenije kupiti posebne peresaste zidne vložke?

Mitja358 ::

Pred kratkim sem kupil stenski nosilec za LCD monitor, vendar je moja stena "votla" (iz gips plošče al kaj že je, zelo lahko gre not žebelj)in bi se ti priloženi stenski-zidni podložki ven potegnili. Oče mi je rekel, da je pred leti v Avstriji kupil neke posebne zidne vkložke, ki imajo nekšna peresa ki se zelo razprejo in se ne potegnejo ven. Zdaj pa me zanima kje jih dobiti v Sloveniji? Ali naj dam original noter?
  • spremenil: Mitja358 ()

Icematxyz ::

Merkur.

Brane2 ::

"Najdi.si"-- "zidni vložek za gips"

Rezultati:

KLIK

KLAK
On the journey of life, I chose the psycho path.

tlozej ::

V vsaki trgovini, kjer imajo vijake in vložke...
Merkur, Mercator tehnika, Bau..., ...

nobodyelse ::

Kovinski vložek za votle materiale aluminijast - to kupis! dobis povsod ja...

cukl ::

raje iz stropa z zajlo obesi, bo bolj ziher. :P

krneki0001 ::

Ti vložki, ki si ti dal slikco, so zanič, ne kupuj takih. Kupi "reca Multi-vložek RMU", ker so veliko boljši in tudi držijo bolje. To je drugi na prvem linku, ki ga je podal brane.

nastyboy ::

Za kaj konkretnega kot je monitor vzemi tiste šrafue, ki se potem za gips ploščo razprejo. Zadeva je pa takšna... V gips ploščo narediš luknjo, vstaviš vložek "Kovinski vložek za votle materiale" iz prvega linka, potem pa vijak do konca zašraufaš. S tem se ti tisti del vložka na sredini razpre za gips ploščo. Potem šrauf vzameš ven in šele nato delaš s tem karkoli hočeš - vendar pa se tega vstavka ne da več na lahek način ven vzeti, pa še kar dragi so.

LP

Mitja358 ::

Danes em kupil v lokalni trgovini 4 nekšne bolj dolge rumene vložke, ki se razprejo na 4 straneh in imajo zelo ostre zobce. 4 pa so stali le 10 centov :D LOL.

nobodyelse ::

Jah če maš res knauf steno iz ene knauf plate in bos prsraufov z kakrsnim kol klasicnim vlozkom za beton (pa ni vazn kaksne zobce imajo) je velika sansa da ti bo vse skp sam dol padl... tko kt je nastyboy napisov!!!

Mitja358 ::

Zdaj je oče našel dva tista plastična, ki se v gips plošči razpreta. Vsaj zgoraj bosta tista dva če ne bodim v trgovini še dva.

Mitja358 ::

Monitor je uspešno na steni. V steni pa so tanke gips plošče pootem pa se mi zdi da votla stena. Brez teh vložkov, ki se razprejo bi padlo ven že prvo sekundo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mavčne (gips) plošče - orodje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12324760 (8277) Twixz
»

Stenski nosilec za TV za gips plošče?

Oddelek: Pomoč in nasveti
133333 (2871) icko
»

Gugalnica - montaža na strop

Oddelek: Loža
153395 (2860) SaXsIm
»

Votle stene

Oddelek: Loža
216900 (6091) negotiator
»

Gips-plosca & Cep

Oddelek: Loža
82364 (2265) Ejsi_Disi

Več podobnih tem