Forum » Loža » Krizarjenje Costa Deliziosa
Krizarjenje Costa Deliziosa
psychoshorty ::
Pozdravljeni! Cez kaksen dober mesec gremo na omenjeno krizarjenje po sredozemlju s Costo Delizioso. Me zanima, ce ima kdo od vas ze izkusnje, sploh s planiranjem izletov na postankih - nekateri od coste so predragi in bi si jih zeleli urediti v lastni reziji, pa nas zanima kaj se dejansko splaca iti kje pogledati.
In pa seveda same izkusnje na ladji. Smo v suitah, tako da smo tukaj ze kar na dobrem, vkljucno s paketom pijac, kjer je vse neomejeno.
Hvala za vase deljenje izkusenj!
In pa seveda same izkusnje na ladji. Smo v suitah, tako da smo tukaj ze kar na dobrem, vkljucno s paketom pijac, kjer je vse neomejeno.
Hvala za vase deljenje izkusenj!
floyd1 ::
Kje vse točno pristanete? Brez tega boš težko dobil kaj uporabnih informacij...
Je pa zelo različno, recimo v Barceloni pristaneš praktično "v centru" in komot greš peš kaj pogledat, npr. Rim pa je od pristanišča Civitavecchie kako uro vožnje.
Je pa zelo različno, recimo v Barceloni pristaneš praktično "v centru" in komot greš peš kaj pogledat, npr. Rim pa je od pristanišča Civitavecchie kako uro vožnje.
Šimpanz ::
Mi smo imeli podobno turo prešnje leto in smo vse sami organizirali. Ponavadi Taxi, bus ali peš, samo v Rimu smo vzeli shuttle bus v pristanišču od enga modela ki nas je peljal v Rim in nazaj. To je bil najboljši izlet.
zodiak ::
Taxista naplatiš kot je treba in nebo problemov. Tako sem jaz počel na križarjenju.... greš kamorkoli želiš...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kaj je point turističnih agencij? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24646 (3845) | Okapi |
| » | Ljubljana-Benetke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12624 (2340) | FrRoSt |
| » | Kako se odpraviti na križarjenje rabim hitroOddelek: Loža | 6684 (6128) | floyd1 |
| » | agencija - nepopolne informacijeOddelek: Loža | 2306 (1796) | kocba |
| » | imuniteta ameriških vojakov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 8636 (6971) | Thomas |