Forum » Loža » nov nateg preko bolhe
nov nateg preko bolhe

d3spirit ::
ali so se spomnili neko novo foro? prodajaš en izdelek na BOLHI, pa ti pišejo na viber, da bi ga kupili preko sistema BREZ SKRBI, a ga sploh nimaš aktiviranega ter pišejo, da potrebujejo email. vem, da je nateg, samo zanima me, ali so vam isto pisali.

c3p0 ::
Ni ravno nova, probajo vse. Debata gre nato v smeri, da ti nekaj kao nakažejo in pride fake potrdilo, ti pa pošlji. Ali pa ti moraš poslat nekaj za garancijo. Ali bodo poslali kurirja po zadevo in plačali še nekaj več. Smeh.

gruntfürmich ::
Ne.
Zakaj imas pa telefonsko objavljeno?
če te kdo po navadnem telefonu pokliče, točno veš da gre za resnega kupca. navaden sms tudi.
vse ostalo je fake in nateg; to še posebej opozarjajo za viber, whatsup...
samo zanima me, ali so vam isto pisali.da. mogče 1× ali 2×.
zdaj to telefonsko vedno prijavljam viberju da gre za prevarante.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

NuMaN ::
Ne spomnim se, če je bilo tudi preko bolhe, m i je pisal Antonio Silas z domene gmail.com, da bi vlagal v naši deželici in da išče zaupanja vredno in pošteno osebo ...
Na sporočila tipa "Is still for sale" pa sem enkrat odgovoril "Yes, but not via PP or some guys from Austria" ...
Na sporočila tipa "Is still for sale" pa sem enkrat odgovoril "Yes, but not via PP or some guys from Austria" ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Slopek ::
Sem imel tak primer že par let nazaj. Prodajal sem otroške rolerje. Sitne pare. Oglasi se mi ženska, ki je pisala polomljeno slovenščino. Sprva sem mislil, da je pač enan mogih iz bivše skupne . Nakar mi napiše, da nima prevoza in kraj svojega bivanja. Se je zajebala, ker je bilo to 10km stran od mene. Sem ji v igri ponudil celo dostavo, pa se je izmikala in da bi vseeno prek nekoga prevoznika....potem se mi ni več dalo in sem jo seveda ugasnil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

borut_p ::
sem dobil na whatsupp od enega hrvata, da naj mu gume ki jih prodajam (s feltnami) pošljem po pošti :):)
pa se je po dveh sms levo desno hitro ugotovilo, da je fake account, prevedeno z AI
tak da ... misilm, da sem se izognil nategu :) je pa zečel s to varianto brez skrbi ja
pa se je po dveh sms levo desno hitro ugotovilo, da je fake account, prevedeno z AI
tak da ... misilm, da sem se izognil nategu :) je pa zečel s to varianto brez skrbi ja

matobeli ::
Jz sem eumu štajercu v resnic poslal rabljene gume (brez feltn) po pošti, s feltnami bi blo ravno ene 20eur dražja poštnina, tko da ni obvezno da je nateg, sploh če je cena dobra. Je pa zelo možno, sploh če je prek vibra.
Nikol ne imet številke, s katero imate viber povezan objavljene, razen če hočte da ste kolegi s polovico exYu.
Bob 4c je super za bolha&co.
Nikol ne imet številke, s katero imate viber povezan objavljene, razen če hočte da ste kolegi s polovico exYu.
Bob 4c je super za bolha&co.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()

delavec44 ::
Saj si ni težko prebrati navodila za Brez Skrbi. Kupec NE RABI prodajalčevega telefona in maila, vsa komunikacija poteka preko Bolhe.
Meni je zaenkrat kul, ker imajo še vedno promocijsko obdobje z zastonj poštnino in pride GLS iskat na dom. Plačaš le 1EUR zavarovanja.
Meni je zaenkrat kul, ker imajo še vedno promocijsko obdobje z zastonj poštnino in pride GLS iskat na dom. Plačaš le 1EUR zavarovanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

velikBrokoli ::
Nič novega, se zgodi vsakič, pač nateguni... ignoriraš.
Jaz telefonsko objavim, ker hitreje prodam zadeve, veliko ljudi nima bolha računa ali pa ne želi tipkati in te pokličejo.
Jaz telefonsko objavim, ker hitreje prodam zadeve, veliko ljudi nima bolha računa ali pa ne želi tipkati in te pokličejo.

WizzardOfOZ ::
ali so se spomnili neko novo foro? prodajaš en izdelek na BOLHI, pa ti pišejo na viber, da bi ga kupili preko sistema BREZ SKRBI, a ga sploh nimaš aktiviranega ter pišejo, da potrebujejo email. vem, da je nateg, samo zanima me, ali so vam isto pisali.
Jap. Na Viber in to da kao dečva in da je iz Slovenj Gradca. Odgovor je bil, da je od SG do LJ tisto slabo urco vožnje in naj se pripelje pogledat. Pa potem ni bilo več sporočil.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

mr_chai ::
Za te namene se kupi nek burner sim. In zadnje čase opažam, da bi rabil en burner SIM za praktično vse kar je v povezavi s spletom.
Dobivam vsak dan en klic od raznih scammerjev iz Srbije/Bangladeša/Singapurja..
Dobivam vsak dan en klic od raznih scammerjev iz Srbije/Bangladeša/Singapurja..

Koraaz ::
Nakar mi napiše, da nima prevoza in kraj svojega bivanja. Se je zajebala, ker je bilo to 10km stran od mene.
Ne podcenjuj lenobe ljudi. Poznam primere, ko se ljudje nočejo zapeljat iz enega konca LJ na drugega. Še huje, samo en izvoz naprej po obvoznici je za nekatere preveč.
Si predstavljate, da bi se morali vozili kam dlje po SLO? Konec sveta!

delavec44 ::
velikBrokoli je izjavil:
Nič novega, se zgodi vsakič, pač nateguni... ignoriraš.
Saj jo lahko. Samo jasno mora biti ljudjem, da Brez Skrbi pač ne gre preko telefonske in ne bi bilo nobenega natega.

DeeJay ::
Ne vem kaj je sicer fora, sam ja, me je en kontaktiral na whatsapp iz hrvaške cifre, da je zainteresiran za nakup mojih računalniških komponent, k jih prodajam skupi z ohišjem kot celoto. Bolj k sm mu govoril, da se tega zarad teže ne splača pošiljat in prodajam samo za osebni prevzem, bolj me je prepričeval, da ni problema z BREZ SKRBI in da bo vse plačal, tko da sm zlo hitr blokiral telefonsko, ker sem takoj vedel, da gre za eno vrsto natega.
Prosim pa, če kdo res ve, če lahko razloži kako ta nateg dejansko poteka, ker me res zanima.
Don't f with me.

krneki ::
Dobiš en fake GLS link, kjer te naprej obdelujejo.
Ma saj takoj vidiš da je neka nategancija, ko ti na Viber prileti sporočilo 10 sekund po tistem, ko si oddal oglas. Pol pa teženje s tem brez skrbi, čeprav nimaš oglas tega tipa. Pol pa konec komunikacije, ko rečeš da boš brezplačno pripeljal robo na njihov naslov
Ma saj takoj vidiš da je neka nategancija, ko ti na Viber prileti sporočilo 10 sekund po tistem, ko si oddal oglas. Pol pa teženje s tem brez skrbi, čeprav nimaš oglas tega tipa. Pol pa konec komunikacije, ko rečeš da boš brezplačno pripeljal robo na njihov naslov

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha BREZ SKRBI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14168 (2229) | matobeli |
» | Signal bo končno omogočil skrivanje številkeOddelek: Novice / Zasebnost | 8457 (1035) | nejc_nejc |
» | Viber , stara sporocila dobiti nazajOddelek: Mobilne tehnologije | 7560 (6461) | GupeM |
» | Viber ali SkypeOddelek: Omrežja in internet | 5173 (3428) | Lonsarg |
» | Viber "scam"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 14835 (4302) | mat xxl |