Forum » Programska oprema » Kako nastavit v M$ Powerpointu relativne poti do slik ?
Kako nastavit v M$ Powerpointu relativne poti do slik ?
Lith ::
Imam eno predstavitev ene 150MB, ki pa ima slike povezane v njo, potem pa hoče tiste slike iskat v tistem direktoriju kjer so bile originalno narejena predstavitev. Npr.:
v direktoriju "c:\documents and settings\username\my documents\predstavitev\slike" so noter slike, dokument pa v ".....\predstavitev\predstavitev.pps"
Zdaj moram kompletno poddirektorij strukturo "\documents.....\" kopirat tudi na drug računalnik če hočem da tam tudi dela, drugače dela samo tekst ...
Kako bi torej nastavil, da bi upošteval (M$ Off 2k) npr. samo poddirektorij "\slike" in ne celotne poti?
me kdo prosim reši....
ed.: tisto opcijo 'pack & go' sem probal, pa ne naredi .
v direktoriju "c:\documents and settings\username\my documents\predstavitev\slike" so noter slike, dokument pa v ".....\predstavitev\predstavitev.pps"
Zdaj moram kompletno poddirektorij strukturo "\documents.....\" kopirat tudi na drug računalnik če hočem da tam tudi dela, drugače dela samo tekst ...
Kako bi torej nastavil, da bi upošteval (M$ Off 2k) npr. samo poddirektorij "\slike" in ne celotne poti?
me kdo prosim reši....
ed.: tisto opcijo 'pack & go' sem probal, pa ne naredi .
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
- spremenil: Lith ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preprosta *.bat skriptaOddelek: Programiranje | 1212 (994) | lopov |
» | velikost diska za XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (876) | kixs |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1189) | ToniT |
» | Win2k problem???Oddelek: Operacijski sistemi | 1419 (1278) | Mr.B |
» | WordOddelek: Pomoč in nasveti | 2099 (1967) | White |