» »

Word

Word

T-minator ::

Če maš ti ang. office(word), kako pol naštimaš slovenske samopopravke???8-)

darh ::

mislm da je dost da sam un file skopiras z ene slo verzije v anglesko. jest mam file "costum.dic" v direktoriju "C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Proof", mal poglej... sj bos najdu.. aja se kje se v wordu to nastima: tools(menu)->options->spelling & grammar(zavihek)->costum didict....(knof)

vsaj pr XP je tko, drgje pa ne vem kje se to dobi....
Excuses are useless! Results are priceless!

Koci ::

x bite. a misliš, d aje dovolj. Kje pa je slovenski slovar...

ja ... teoretično bi mogl bit... nism še probou... slovenski slovar bi pa mogu bit na isti lokaciji kot eng...

T-minator ::

a se da iz neta potegnt za druge jezike?

andrej ::

z neta ne vem, drugace pa se mi zdi, da tudi prodajajo module za druge jezike.. slovenski word je izjema, ker ima tako slo kot eng...

White ::

matevzm ::

Slovarji in ostalo je spreavljeno pod \Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Proof
Potem imas poddirektorije glede na LCID (jezik). Kar nekaj datotek je pa kar tu.
Vsaj taka je struktura v 2000, pa tudi v XP je kot kaze isto. Sem prejle tudi stestiral in je mirno vzel slovenske slovarje.

white: tel proofing tollsi so sam za office 2k... v XP ne delajo ( oz hocjo da istaliras 2k )... kaka alternativa ?

Stripy ::

White, hvala za link. Sedaj imam 70M zipov za zapeci. Ce se bom slucajno kdaj dopisoval s kako Arabko. :D

matevzm ::

Proofingi so isti, mogoce instalacija ni narejena tako. Jaz sem rocno Proofe iz 2000 vrgel v XP, pa je delalo.

White ::

žal za XP ne bi vedel. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Office 2003-angleški-podčrtovanje besed

Oddelek: Programska oprema
101647 (1523) dunda
»

Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema