Forum » Pomoč in nasveti » Word
Word
darh ::
mislm da je dost da sam un file skopiras z ene slo verzije v anglesko. jest mam file "costum.dic" v direktoriju "C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Proof", mal poglej... sj bos najdu.. aja se kje se v wordu to nastima: tools(menu)->options->spelling & grammar(zavihek)->costum didict....(knof)
vsaj pr XP je tko, drgje pa ne vem kje se to dobi....
vsaj pr XP je tko, drgje pa ne vem kje se to dobi....
Excuses are useless! Results are priceless!
ja ... teoretično bi mogl bit... nism še probou... slovenski slovar bi pa mogu bit na isti lokaciji kot eng...
andrej ::
z neta ne vem, drugace pa se mi zdi, da tudi prodajajo module za druge jezike.. slovenski word je izjema, ker ima tako slo kot eng...
matevzm ::
Slovarji in ostalo je spreavljeno pod \Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Proof
Potem imas poddirektorije glede na LCID (jezik). Kar nekaj datotek je pa kar tu.
Vsaj taka je struktura v 2000, pa tudi v XP je kot kaze isto. Sem prejle tudi stestiral in je mirno vzel slovenske slovarje.
Potem imas poddirektorije glede na LCID (jezik). Kar nekaj datotek je pa kar tu.
Vsaj taka je struktura v 2000, pa tudi v XP je kot kaze isto. Sem prejle tudi stestiral in je mirno vzel slovenske slovarje.
white: tel proofing tollsi so sam za office 2k... v XP ne delajo ( oz hocjo da istaliras 2k )... kaka alternativa ?
Stripy ::
White, hvala za link. Sedaj imam 70M zipov za zapeci. Ce se bom slucajno kdaj dopisoval s kako Arabko.
matevzm ::
Proofingi so isti, mogoce instalacija ni narejena tako. Jaz sem rocno Proofe iz 2000 vrgel v XP, pa je delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2003-angleški-podčrtovanje besedOddelek: Programska oprema | 1647 (1523) | dunda |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7735 (5180) | nikec88 |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6495 (5951) | zvau |
» | [MS Office] namestitev MS Proofing Tools 2003 v Office 2007Oddelek: Programska oprema | 5346 (4840) | bluefish |
» | Kako hudica spremeniti jezik crkovanja v Open OfficuOddelek: Programska oprema | 2240 (2069) | Macketina |