» »

Blokada neznaznin stevilk xiaomi mi 11 lite 5g ne

Blokada neznaznin stevilk xiaomi mi 11 lite 5g ne

freaky_h2o ::

Do pred kratkim sem se uporabljal predpotopni Huawei Mate 10 PRO (ne uporabljam nobenih smeti in navlake v stilu TT,IG,FB,...telefon potrebujem zgolj za brskanje po internetu preko Brave in FTP client,nic drugega in vec od tega). Slednjega sem prenehal uporabljati,ker je napihnjena baterija in jo vec ne bom menjal,pocena zadnja steklena stranica,pocen diagonalno touch,telefon drugace se vedno funkcijonalen,in ce drugace ne bo slo,ga bom zrihtal in pricel ponovno uporabljati zaradi spodaj navedenih razlogov. Doticni, slednji telefon je imel zame nujno potrebno funkcijo v sistemskem programu "optimizer" blokada dohodnih stevilk,ki jih nimas shranjene v imeniku in loceno nastavitev v istem oknu se za blokado skritih stevilk (ne razumem tega,navadna Nokia E65 je imela le to funkcijo z dodqtno nalozenim programom). Sedaj imam na sveze v uporabi nekaj let star Xiaomi Mi 11 lite 5g NE, ki ne premore teh dveh funkcij, razen funkcije blokade skritih stevilk, jaz pa potrebujem blokado vseh stevilk,katerih nimam shranjenih v imeniku,torej,ce te nimam,me pac ne mores dobiti in rece "ta stevilka ne obstaja". Ce doticne fukncije ni implementirane ze v operacijskem sistemu,prosim za predlog katera aplikacijq je vredna,ne rabim drugih funkcij kot samo teh dveh omenjenih,da si jo nalozim,cetudi bi jo rabil placati,jo pac bom in mi to ni ovira. Drugace pa mi doticnega Huawei optimizerja ne rata naloziti na trenutni Xiaomi,ker mi vedno po koncu instalacije jamra,da program ni nalozen,ker se krega ze z nalozenim optimizerjem. Vsi predlogi in vsa pomoc so dobrodosli.
ZX-Spectrum je zakon:-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
592656650 (2524) fikus_
»

Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5018660 (17788) zmaugy
»

Skrita številka

Oddelek: Mobilne tehnologije
2615935 (5524) bambam20
»

Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6414715 (13075) amigo_no1
»

Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6712575 (10822) V-i-p

Več podobnih tem