Forum » Loža » Prenova stanovanja
Prenova stanovanja

miha711 ::
Pozdravljeni,
v roku meseca in pol / dveh mesecov bom začel z prenovo stanovanja. Potrebna bo celotna prenova, saj je stanovanje malo da ne v prvotnem stanju. Zanima me, če lahko kdo predlaga kakšnega dobrega parketarja, mizarja, karkoli s čimer ste bili zadovoljni. Stanovanje je v Kranju. Če je kakšna podobna tema že odprta pa prosim link :)
Hvala in lp
v roku meseca in pol / dveh mesecov bom začel z prenovo stanovanja. Potrebna bo celotna prenova, saj je stanovanje malo da ne v prvotnem stanju. Zanima me, če lahko kdo predlaga kakšnega dobrega parketarja, mizarja, karkoli s čimer ste bili zadovoljni. Stanovanje je v Kranju. Če je kakšna podobna tema že odprta pa prosim link :)
Hvala in lp

velikBrokoli ::
Nam je celotno hišo opremil Alič (mizarstvo Alič), zelo zadovoljni. Fabrko imajo v Kranju, pri bivši Planiki ("pisarna" pa v Škofji Loki).
Hitro, kvalitetno in natančno narejeno, odzivni v fazi pridobivanja ponudbe. Monterji so bili super, sem se vse lahko z njimi zmenil, zelo so pazili na hišo in vse pospravili za sabo.
Hitro, kvalitetno in natančno narejeno, odzivni v fazi pridobivanja ponudbe. Monterji so bili super, sem se vse lahko z njimi zmenil, zelo so pazili na hišo in vse pospravili za sabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko € bi dali za parcelo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15880 (11782) | trancer01 |
» | Nakup nepremičnine v praksi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15236 (9571) | MrNighthawk |
» | ZAKAJ se stanovanja več ne oddajajo v najem, ampak še samo za turiste?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30683 (19363) | vostok_1 |
» | Kam vložiti 1.000 - 1.500 EUR mesečno naslednjih 10 let (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18689 (11991) | d0rK |
» | Katero stavbo bi najraje podrli (SLO)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6816 (4891) | Kilgore T |