Forum » Mobilne tehnologije » android kako zablokirat wifi in podatke?
android kako zablokirat wifi in podatke?

teckow ::
Torej zanima me kako na androidu zablokirat oz da ni možno vklopiti podatke ali wifi?
To potrebujem za sina da bo imel telefon toda brez interneta in da ga on ne more vklopiti,
Naprimer da je do teh nastavitev geslo.
Hvala
To potrebujem za sina da bo imel telefon toda brez interneta in da ga on ne more vklopiti,
Naprimer da je do teh nastavitev geslo.
Hvala

Legon ::
Preko namenskih otroskih profilov (ce telefon podpira) ali pa namenskega software. Imas tgea nebroj na Play store.

Nikonja ::
Ja glih to, zakaj potem sploh rabi smratfon? Imaš cel kup poceni dumb mobitelov če ne rabiš internet.
Opcija je seveda Family Link, kje sicer ne moreš izklopit data in wifi ampak lahko omejiš katere aplikacije lahko koristi in kolk časa.... pa še velik drugega. To imajo moje punce doma, ker brez dnevnega limita bi imele mobi v rokah 10 ur na dan, tko pa imajo 3 ure na dan.
Opcija je seveda Family Link, kje sicer ne moreš izklopit data in wifi ampak lahko omejiš katere aplikacije lahko koristi in kolk časa.... pa še velik drugega. To imajo moje punce doma, ker brez dnevnega limita bi imele mobi v rokah 10 ur na dan, tko pa imajo 3 ure na dan.

Motion ::
Ja glih to, zakaj potem sploh rabi smratfon? Imaš cel kup poceni dumb mobitelov če ne rabiš internet.
Še vedno 3x preveč ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()

toro69 ::
Family link ne dela brez INTERNETA ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako otroku kontrolirati screen time?Oddelek: Programska oprema | 4494 (1786) | buttcrack |
» | Windows dobiva ukaz 'sudo' iz LinuxaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5992 (2966) | WhiteAngel |
» | Ameriški psihologi izdali priporočila za sobivanje z družbenimi omrežjiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5874 (4464) | Karamelo |
» | Starševski nadzor - android internetOddelek: Pomoč in nasveti | 4666 (4086) | Argonavt |
» | Android 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19516 (14319) | pirlo |