» »

Kako, kje dobiti free mp3 posnetke muzike

Kako, kje dobiti free mp3 posnetke muzike

alese ::

Poznamo zvočnike, tudi tiste bluetooth, ki imajo eni tudi režo za sd kartico, tf kartico s katere lahko poslušaš muziko, ki si jo naložil na kartico. Kej pa lahko najdeš to muziko, da jo brezplačno potegneš z neta in daš na sd kartico. Malo gledam pa ni nikjer nič, sploh ne slovenske kot je od saše lendero. Vse je samo na yu tube. Kako pa lahko poslušaš to, če pa tam ni mobi signala , povezave.

Tody ::

Uporabis googl in napises YouTube to mp3 in voila lahko kateri koli video

socialec ::

yt-dlp, če si bolj avtomatizirajoči tipson ali pa vsaj skriptno dete, kar je na slo-tech.com redkost v teh časih :D

bm1973 ::

Travniki...

BotHurek ::

socialec je izjavil:

yt-dlp, če si bolj avtomatizirajoči tipson ali pa vsaj skriptno dete, kar je na slo-tech.com redkost v teh časih :D

ti časi so nepreklicno mimo, zdaj smo v postapp internet/tech obdobju. folk downloada namenski app na telefon, klika po vmesniku in to je zdaj pismenost za genz/alpha. zdaj količina bloata ki jo vmes tak uporabnik vmes nabere, trackinga, itd itd nobenga več ne zanima, najmanj pa genz/alpha
Preveri koliko mtoseva si na najbolj priljubjenem slo-tech kvizu :)
mojkviz.neocities.org

dope1337 ::

Soulseek
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

pi pawr ::

pa je to legalno da snameš dol iz yt al moraš uporabit proxy oz vpn

Vpn je spletni sinekvanon, ne zapusčaj domačega omrežja brez, nastavi si kar na routerju za ključne kliente, če je le kolikor tolikor zmogljiv :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Nazz ::

Najboljse, da .mp3 preneses v lokalni knjiznici na njihov racunalnik, naj se pol oni ubadajo s policijo.

mtošev ::

Vidite da je nek tehnološki in pravni analfabet, potem se pa še norčujete z njega...

Alese, instaliraj si vpn asap, sploh, če si ali boš multimedialno, travniško, potočniško dejaven, boš delal kakšne arhive ali ocenjeval sproti, pride prav tudi v mnogih drugih primerih, ti so pač ključni.

Ali pa če boš nekje v Namibiji ležal v stari bani in s flaško viskija in boš hotel potrolati iz svojega facebooka, da si doma, da ti ne bodo vdrli v odsotnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

bambam20 ::

alese je izjavil:

Poznamo zvočnike, tudi tiste bluetooth, ki imajo eni tudi režo za sd kartico, tf kartico s katere lahko poslušaš muziko, ki si jo naložil na kartico. Kej pa lahko najdeš to muziko, da jo brezplačno potegneš z neta in daš na sd kartico. Malo gledam pa ni nikjer nič, sploh ne slovenske kot je od saše lendero. Vse je samo na yu tube. Kako pa lahko poslušaš to, če pa tam ni mobi signala , povezave.

uporabiš tole.

https://ytmp3.cc/j135/

temni_princ ::

Jaz uporabljam Pinchflat (moras sam gostiti nekje).
https://github.com/kieraneglin/pinchflat

V vmesniku lahko dodaš svoje youtube playliste, in ti zdownloada vse v mp3 z vsemi metapodatki. Potem pa ti še sproti samodejno zdownloada vse kar naknadno dodaš v playlisto.

Takih projektov je kar veliko zdaj, večina pa spodaj uporablja yt-dlp, kot je že nekdo omenil.

MaTr1x ::

1. torrent (privat tracker je 100x bolje)
2. DC++ (spet, privat tracker je 100x bolje)
3. konvertiraš iz Youtube, ko sem nazadnje probaval 2020, je bil najboljši ClipGrab, za video pa 4K Video Downloader

Drugače sem pa najprej mislil, da je trol tema.

residual ::

Za osnovno rabo vpiši "Youtube mp3" v google..

klikni na enega izmed linkov (če imaš adblock) toliko bolje.
Vnesi (copy & paste) link (URL) od željenega videa na youtube in daj convert...
Nekateri omogočajo različne velikosti mp3 ali mp4... izbereš in downloadaš..

DamijanD ::

alese je izjavil:

Nič od tega ni legalno. Tudi VPN ne bo spremenil tega.

Legalno lahko potegneš dol glasbo iz portalov, kjer je glasba posebej označena da je free: soundcloud, bandcamp, ipd... Verjetno pa tam ne boš našel glasbe, ki jo iščeš.

Drugače pa, če je edini problem, da bi rad poslušal, kjer ni signala. Na spotifyju si recimo lahko označiš katere pesmi ti shrani lokalno in potem boš lahko to predvajal tudi tam, kjer ni signala. (to pa je legalno)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DamijanD ()

Magic1 ::

Jao, saj ne "downloadaš" muzike, kot da jo piratiziraš iz youtuba. Ti jo normalno "poslušaš", zraven se pa snema. Taga pa načeloma niti ne morejo vedet, kaj tvoj PC počne s komadom ki ga streama. Nelegalno je to, da jo imaš potem shranjeno in ga naknadno poslušaš. To bi ti dokazovali lahko tako, da preverijo kaj imaš na diskih. Bolj težko. Pri torrentih je to drugače, ker tam je že sam vir piratska roba in je dosti lažje dokazljivo čez promet. Imaš lahko VPN, vendar...
Najbolje da vzameš Tidal za kak mesec in si posnameš vso glasbo, ki ti ustreza. Tako dobiš max kvaliteto.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Miki N ::

Noro, maldež še gusariti ne zna več. Res so nesposobni. :|

hvala za vse odgovore, bom tole preštudiral zvečer ali jutri, vglavnem leta 1994 ko je net prišel ven, je bilo vse dosti bolj preprtosto, resda smo se matrali z modemi 28800 pa 3600 po možnosti us robotics, pa tudi skoraj ničesar ni bilo na naetu, ampak bilo je pa fino. Danes pa, 90 tega kar ste napisali nimam pojma kaj to sploh je.

alese je izjavil:

hvala za vse odgovore, bom tole preštudiral zvečer ali jutri, vglavnem leta 1994 ko je net prišel ven, je bilo vse dosti bolj preprtosto, resda smo se matrali z modemi 28800 pa 33600 po možnosti us robotics, pa tudi skoraj ničesar ni bilo na naetu, ampak bilo je pa fino. Danes pa, 90 procent tega kar ste napisali nimam pojma kaj to sploh je.

residual je izjavil:

Za osnovno rabo vpiši "Youtube mp3" v google..

klikni na enega izmed linkov (če imaš adblock) toliko bolje.
Vnesi (copy & paste) link (URL) od željenega videa na youtube in daj convert...
Nekateri omogočajo različne velikosti mp3 ali mp4... izbereš in downloadaš..
ja seveda, saj to znam, ampak to ni legalno, če pa grem na tor brovserja pa napiše proxy detected block

Zgodovina sprememb…

• spremenil: alese ()

ni tako strašno komplicirano - tvoje vprašanje je sicer zelo na mestu, palec gor za začetek super teme, kar tako naprej, pogumno vprašati. če bodo troli trolali, se boš navadil preskočiti...

DamijanD je izjavil:

alese je izjavil:

Nič od tega ni legalno. Tudi VPN ne bo spremenil tega.

Legalno lahko potegneš dol glasbo iz portalov, kjer je glasba posebej označena da je free: soundcloud, bandcamp, ipd... Verjetno pa tam ne boš našel glasbe, ki jo iščeš.

Drugače pa, če je edini problem, da bi rad poslušal, kjer ni signala. Na spotifyju si recimo lahko označiš katere pesmi ti shrani lokalno in potem boš lahko to predvajal tudi tam, kjer ni signala. (to pa je legalno)
to je opcija, samo to ni tf sd kartica pol, to je preko telefona

bom še tole vprašal, zdej to je pravite nelegalno in kakšna je kazen če snameš dol iz yt pa daš v mp3 in si shraniš na sd kartico. da si predstavljam, a to te zaprejo al plačaš komu kaj 100 evrov kazni al en milijon.a je že kdo bil v slo kaznovan. na pamet mi pade tudi una spletna stran alter kjer nalimajte nage slovenske punce, ja saj to je tud nelegalno in zadeva kar lavfa

mislim, saj jaz bi plačal sam kako kam, da si to dol posnamem sja jaz nisme pristaš piratstva niti ene zadeve v 35 letih nisem dol vlekel na črno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: alese ()

alese je izjavil:

35 letih nisem dol vlekel na črno

Lepo - zelo lepo, mogoče ni varčno nasploh, ker je vse drago kot pes, lepo pa je.

Ganon ::

Pretočni servisi za glasbo so zlata vredni. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se še ukvarjal z urejanjem zbirk mp3-jev. Karkoli si zaželiš, je na voljo v trenutku.

socialec je izjavil:

alese je izjavil:

Lepo - zelo lepo, mogoče ni varčno nasploh, ker je vse drago kot pes, lepo pa je.

Tidal stane 6,5€ mesečno. Drago, kot pes?

Potrebno je postaviti v pravo perspektivo, racimo - na 50 let in primerjati s trenutnimi stroški gre za neskončnokratnik, pa še socialec biti zahteva žrtve in če slučajno kdaj kaj linkam, je očitno iz časa pred Feničani in njihovimi izumi :D

bemfa ::

Kupiš album na cd-ju in si ga zripaš v mp3 ter shraniš na usb/sd card, enako kot 1999.

Vinski Kamen ::

Sam iz principa ne plačam nobenega streaming servisa. Bolj ljudje plačujejo, dražje je in bolj se servisi drobijo. Poglejte Netflix. Raje dam denar za star prenosnik in zunanji disk, da laufata 24/7 kot seedbox. Gor teče torrent in e-mule. Robe je toliko, da prek teče, in to kvalitetne.

Kolikor vem, pri nas tega še ne preganjajo. Ko bodo začeli, bom imel že lepo zbirko in bom nehal seedat.

Karen ::

>Še vedno ne preganjajo :D in tudi nikoli ne bodo. Bi moral imeti res izjemno smolo da bi se kdo ob tebe spotaknil.

mr_chai ::

Ganon je izjavil:

Pretočni servisi za glasbo so zlata vredni. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se še ukvarjal z urejanjem zbirk mp3-jev. Karkoli si zaželiš, je na voljo v trenutku.

socialec je izjavil:

alese je izjavil:

Tidal stane 6,5€ mesečno. Drago, kot pes?

A za hlače pa čevlje, ki si jih kupil tudi mesečno plačuješ par eur ?
Jaz bi rad stvari imel pr seb doma, tudi tiste, ki sem jih ukradel s spleta. Tudi tisto imam rad lepo na disku, da ko pridejo hudi časi, ko bo nuclear fallout , bom lahko nekje 50 metrov pod zemljo na laptopu z ročnim generatorjem elektrike poslušal Metulja od Šank Rocka

alese: v Sloveniji pozabi na kakšno kazen ali kaj podobnega - je to zgolj moralno/etično dejstvo, da pač ni legalno

ganon: na žalost pretočni servisi nimajo vedno povsem vsega. Je tudi že iz spotifyja kakšen komad izginil, če pa rabiš kakšno eksotiko, je pa sploh problem...

Btw, veliko omenjate neke travnike, zanima me za kero interno foro gre. Za neko torrent tracker ?

Ja, shit je, da se nabere čez čas in znesek ni malenkosten, saj songi niso edina tovrstna vsebina, imaš tudi licence ipd.

Samo nekaj nam politika dopoveduje, da original še tam vedno ostane, torej ne pride do kraje. Nam razjasniš vremena?

Miki N ::

Žerjalova nona je rekla, da ni treba plačati za muziko. Jaz ji verjamem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Oberyn ::

socialec je izjavil:

Samo nekaj nam politika dopoveduje, da original še tam vedno ostane, torej ne pride do kraje. Nam razjasniš vremena?

To je bilo že 100x predelano tule. Ni kraja, ampak je kršenje avtorskih in sorodnih pravic. Dve povsem ločeni postavki v Kazenskem zakoniku, obravnavata se ločeno, kaznujeta se ločeno, nista povezani.

Čeprav, če kdo mene vpraša, ne vem točno kaj bi si mislil. Danes sistematično iztrebljamo cele narode, pri čemer se koncentriramo na civilno prebivalstvo in še posebej na otroke. Zgleda kar tako, da bo prostor za mediteransko riviero. Razstreljujemo mednarodno energetsko infrastrukturo, kar tako, da bo več profita za drugo stran. Pobijamo milijone, kar tako, da se ve da smo glavni. Ni več zakona. Ni več ničesar. Samo še bombe. Kaj v tem vesolju nasilja in smrti sploh pomeni speljat par ur glasbe? A ma sploh smisel gledati na karkoli? Samo moja mala lamentacija, sori.

Oberyn je izjavil:

socialec je izjavil:

To je bilo že 100x predelano tule. Ni kraja, ampak je kršenje avtorskih in sorodnih pravic. Dve povsem ločeni postavki v Kazenskem zakoniku, obravnavata se ločeno, kaznujeta se ločeno, nista povezani.

Ok, kakor kje, še vedno pa svetujem uporabo vpn tudi pri čisto običajnih aktivnostih. Filozofski nadgradnji pa ne morem ničesar posebnega dodati.

bf4ed ::

bemfa je izjavil:

Kupiš album na cd-ju in si ga zripaš v mp3 ter shraniš na usb/sd card, enako kot 1999.

Točno tako. Ni druge.

Če se ne motim, se je dalo na amazonu tudi mp3je kupit. 100% so bili skupaj v paketu s fizičnim nosilcem, ne vem pa, če se je dalo samo mp3je nabavit.

mene vse te kazni ki bi jih eventuelno dodelilo sodišče ne skrbijo nič. če si nekaznovan in upoštevajoč olajševalne okoliščine in ko poveš po pravici ti sodišče najbrž da kak opomin, slovenska sodišča so poštena in mila zapomnite si to. bolj poštenih sodišč po mojem mnenju za navadne ljudi ni nikjer drugje na svetu. problem so licence ODŠKODNINE, ki bi jih lahko zahetval ali avtor gazbe ali licence ali yt, češ da si kršil to pa to in zdej hočem 10 milijonov odškodnine, razumete.

avtor glaSbe ne more kar tako ugotoviti, kdo si ti. Ker do podatka o tebi lahko pride samo preko uradnih kanalov v Sloveniji, ki se pa s tem ne ukvarjajo...

bambam20 ::

alese je izjavil:

mene vse te kazni ki bi jih eventuelno dodelilo sodišče ne skrbijo nič. če si nekaznovan in upoštevajoč olajševalne okoliščine in ko poveš po pravici ti sodišče najbrž da kak opomin, slovenska sodišča so poštena in mila zapomnite si to. bolj poštenih sodišč po mojem mnenju za navadne ljudi ni nikjer drugje na svetu. problem so licence ODŠKODNINE, ki bi jih lahko zahetval ali avtor gazbe ali licence ali yt, češ da si kršil to pa to in zdej hočem 10 milijonov odškodnine, razumete.

Kaj točno bi ti rad? Program s katerim siboš prenesel pesmi ali filozofiranje? Ker vse nakazuje, da nočeš nobenega programa, ker drugače bi uporabil moj link in imel sedaj na usb ključku ogromno število pesmi.

Horas ::

kakšno preseravanje. greš na travnike potegneš kolker mp3 je gor. če ne pa youtube. pa potem google-->youtube converter mp3. in ekola, že vleče dol.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Horas je izjavil:

kakšno preseravanje. greš na travnike potegneš kolker mp3 je gor. če ne pa youtube. pa potem google-->youtube converter mp3. in ekola, že vleče dol.

kakšne travnike ? A mi lahko kdo razloži kateri tracker / torrent sajt so travniki ?

denabiker ::

mr_chai je izjavil:

Horas je izjavil:

kakšne travnike ? A mi lahko kdo razloži kateri tracker / torrent sajt so travniki ?

Pašni travniki so najboljši.

denabiker je izjavil:

mr_chai je izjavil:

Horas je izjavil:

Pašni travniki so najboljši.

Sem skapiral debilno foro. Ampak drugače ne, pasje vasi so boljše kot pašni travniki. Se pa ne bi branil enih dobrih pašnih trav.

Hvala vseeno retkoti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še obstaja kakšna spletna stran, ki omogoča nakup glasbe in prenos MP3 datoteke?

Oddelek: Loža
162077 (1618) Rok40
»

Francoska policija zaprla What.cd (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9027098 (22759) [D]emon
»

Odpustki po 20 dolarjev na skladbo (strani: 1 2 )

6425696 (22625) M.B.
»

YouTube škoduje prodaji glasbenih albumov (strani: 1 2 3 4 )

17646905 (41031) [D]emon
»

352 evrov za prenos treh skladb (strani: 1 2 )

7619011 (15593) zmaugy

Več podobnih tem