Forum » Loža » Še obstaja kakšna spletna stran, ki omogoča nakup glasbe in prenos MP3 datoteke?
Še obstaja kakšna spletna stran, ki omogoča nakup glasbe in prenos MP3 datoteke?
Rok40 ::
Pozdravljeni,
Trenutno sem malo začuden ali pa sem prestar, da bi razumel. Hotel sem si nakupiti par komadov na Deezer ter Youtube music platformi, da bi si potem prenesel komade na pc kot MP3 in jih dal na ključek za predvajanje v avtomobilu (vem, da je bilo to en čas možno)
Nobena od teh platform tega ne omogoča. Ponujajo le nek fake prenos, če plačaš premium. Te komade dejansko lahko poslušaš offline na njihovih aplikaciji vendar še zmeraj ne moreš prenesti MP3. Vem da bi lahko mobitel povezal brezžično z avtoradiem vendar to ni to.
Torej ali obstaja kakšna možnost za nakup dobrih starih MP3-jev. Mogoče tudi FLAC-ev? Oziroma ali si lahko kako drugače pomagam da pridem do MP3-jev.
Trenutno sem malo začuden ali pa sem prestar, da bi razumel. Hotel sem si nakupiti par komadov na Deezer ter Youtube music platformi, da bi si potem prenesel komade na pc kot MP3 in jih dal na ključek za predvajanje v avtomobilu (vem, da je bilo to en čas možno)
Nobena od teh platform tega ne omogoča. Ponujajo le nek fake prenos, če plačaš premium. Te komade dejansko lahko poslušaš offline na njihovih aplikaciji vendar še zmeraj ne moreš prenesti MP3. Vem da bi lahko mobitel povezal brezžično z avtoradiem vendar to ni to.
Torej ali obstaja kakšna možnost za nakup dobrih starih MP3-jev. Mogoče tudi FLAC-ev? Oziroma ali si lahko kako drugače pomagam da pridem do MP3-jev.
bojsi ::
Apple iTunes, Amazon Music, Google Play Music, Bandcamp… Mislim, da imajo vsi še vedno tudi možnost nakupa.
bambam20 ::
Pozdravljeni,
Naložiš si youtubedownloader in potegneš glasbo direkt iz youtuba v MP3 formatu.
Scaramouche ::
Danes ne obstaja glasba brez reklame, če ne naložiš zastonj, te konkurenca prehiti in v poplavi glasbenikov se zgubiš!
Tako da je smešno čutiti krivdo ko pa na youtube glasbeniki hitijo objavljati na svoj kanal glasbo v upanju da čimveč ljudi zve za njih in potem pride na njihov koncert kjer zaslužijo....
Tako da je smešno čutiti krivdo ko pa na youtube glasbeniki hitijo objavljati na svoj kanal glasbo v upanju da čimveč ljudi zve za njih in potem pride na njihov koncert kjer zaslužijo....
mtosev ::
Jaz imam dva albuma, ki sem jih kupil na amazonu pred leti in si lahko dl mp3je.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
jukoz ::
bandcamp:
npr:
https://zars.bandcamp.com/album/klubski...
Streaming + Download
Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
npr:
https://zars.bandcamp.com/album/klubski...
Streaming + Download
Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jukoz ()
hyuga ::
Pozdravljeni,
underground scena: bandcamp
za vse ostalo: beatport, whatpeopleplay, boomkat, junodigital
zastonj: soulseek program - http://www.soulseekqt.net/news/node/1 - dobiš skoraj VSO glasbo na svetu, tudi v najvišji kvaliteti. V bistvu ti niti ni treba nič sherat in dobiš skoraj vse - če primerjamo z emule in starim dc++ je to top of the top. hitrejše, boljše, več vsega, ni treba vpisovat nobenih serverjev.
Scaramouche ::
Rias Gremory ::
Za Youtube imaš youtube-dl. Sicer ga osebno ne bi uporabljal za dolpoteg glasbe saj je kvaliteta obupna.
Za Soundcloud je SoundScrape vendar trenutno NE DELA. glej: https://github.com/Miserlou/SoundScrape...
Verjetno obstaja še kakšen programčič za dolpoteg iz kakšne platforme.
Na voljo so še javni trackerji in privat trackerji (povezav se žal ne sme deliti na Slo-techu).
Za Soundcloud je SoundScrape vendar trenutno NE DELA. glej: https://github.com/Miserlou/SoundScrape...
Verjetno obstaja še kakšen programčič za dolpoteg iz kakšne platforme.
Na voljo so še javni trackerji in privat trackerji (povezav se žal ne sme deliti na Slo-techu).
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Likalnik ::
obstajajo razne aplikacije...za PC recimo....sam imam Spotify...in sem si zaželel enako kot OP...., da nekaj de muske spravim na sd kartico, da jo imam v avtomobili.
programi katere lahko najdeš na spletu ti omogočajo, da si preneseš glasbo iz spotify (v mojem primeru sem iskal samo Spotify) na računalnik v mp3 in potem vse skupaj preneseš na SD kartico
programi katere lahko najdeš na spletu ti omogočajo, da si preneseš glasbo iz spotify (v mojem primeru sem iskal samo Spotify) na računalnik v mp3 in potem vse skupaj preneseš na SD kartico
kow ::
Moznosti sta:
- bandcamp ipd.
- kupis rabljen CD (lahko ga zripas sam, se lazje je sneti flac ali mp3 s torrentom)
- bandcamp ipd.
- kupis rabljen CD (lahko ga zripas sam, se lazje je sneti flac ali mp3 s torrentom)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
one-half ::
Pozdravljeni,
Ja, smrkavce so navlekli na dozivljensko odvisnost od platform (in kekci se pocutijo se cool zaradi tega), tako, da je najbolje, da se posluzis alternativnih virov. Ce te seveda kdo povabi in si sposoben tudi sam prispevati kaj bandwidtha, ti ne bo zmanjkalo izbire (se razne zimzelene slovenske popevke imajo, kot recimo originalne Niet albume):
https://redacted.ch
(InviteHawk watermarke ignoriraj, ker bos samo placal, zato, da te bojo slej ko prej bannali. Uporabil njihove slike, ker se mi ne da screenshotov uploadat.)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
_Denny_ ::
Svojčas, ko sem še bil DJ in sem zaradi inšpekcij rabil originale z računi, sem uporabljal Juno Download in Beatport.
Prenosa z Youtuba ne priporočam, če nisi ravno nek mazohist, ki uživa v sto krat prekodirani 128kbps oz. celo 64kbps "kvaliteti" pri starejših videih...fuj.
Prenosa z Youtuba ne priporočam, če nisi ravno nek mazohist, ki uživa v sto krat prekodirani 128kbps oz. celo 64kbps "kvaliteti" pri starejših videih...fuj.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
Rok40 ::
Sedaj sem našel eno opcijo, ki sicer ni zastonj, ampak se je obnesla.
Registriral sem se na spotify ter prenesel komade v playlisto. Potem sem pa naložil program Sidify Music Converter Professional. Odkartal sem sicer 17 eur za en mesec, ampak moram reči, da je odličen converter. Samo drag and dropaš playlisto iz spotify v ta converter. Ta ti pa potem pretvori v MP3. Obdrži tudi ID komada z slikam ter podatki. Kvaliteta se mi ne zdi nič slabša po pretvorbi.
Mal več dela je, ampak saj do MP3jev sem prišel.
Registriral sem se na spotify ter prenesel komade v playlisto. Potem sem pa naložil program Sidify Music Converter Professional. Odkartal sem sicer 17 eur za en mesec, ampak moram reči, da je odličen converter. Samo drag and dropaš playlisto iz spotify v ta converter. Ta ti pa potem pretvori v MP3. Obdrži tudi ID komada z slikam ter podatki. Kvaliteta se mi ne zdi nič slabša po pretvorbi.
Mal več dela je, ampak saj do MP3jev sem prišel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spotify prispel v Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15489 (7897) | AmokRun |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24392 (6687) | zavajon |
» | glasba - prenosOddelek: Zvok in slika | 1792 (1212) | Machete |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Kaj kupiti | 1697 (1567) | Machete |
» | YouTube škoduje prodaji glasbenih albumov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 43655 (37781) | [D]emon |