Forum » Loža » Vrbsko jezero (worthersee) - katero kopališča
Vrbsko jezero (worthersee) - katero kopališča

JohnyQ_ ::
Tisti ki ste bili že tam, katero kopališče je ok?
Pa da je še kak tobogan za mularijo.
Jaz sem bil sicer pred leti na tem pri Celovcu (mestno kopališče?), sam se nič kaj dosti ne spomnim kako je.
Jaz sem bil sicer pred leti na tem pri Celovcu (mestno kopališče?), sam se nič kaj dosti ne spomnim kako je.

blink ::
Enkrat sem sel okoli jezera s kolesom, pa je bil povsod znak PRIVAT in prepovedan dostop do obale. Razen mestna plaza v Celovcu in plaza v Veldnu. Ogromen tobogan je na mestni plazi v Celovcu. Evo fotka:
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Strandb...
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Strandb...

iso2000 ::
14 dni nazaj smo bili ravno na kopališču pri Celovcu. Vzameš družinsko karto, je malo ceneje. Doplača se SUP. Na voljo je kar veliko sence pod drevje na travi. Na voljo je zavit tobogan in 2 skakalni deski. Pa manjša igrišča za mularijo in igrišče za odbojko. Če se kje še kaj skriva, se pa v tisti vročini nisem spravil gledat. Če se da, priporočam obisk ob delavniku dopoldne. Popoldne se še dodatno napolni. Pa že dopoldan ni bilo ravno prazno. So vseeno počitnice in je veliko mladine. Voda je bila zame že pretopla, sem se hodil hladit pod tuš.

Grimnir3 ::
Ne vem kaj folk vidi na tem jezeru da bi se šel kopat tja iz Slovenije.
So že boljše opcije.
So že boljše opcije.

Avenger ::
Kok je pa kej komarjev na teh jezerih?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Grimnir3 ::

Vice ::
Tisti ki ste bili že tam, katero kopališče je ok?
Faaker je boljše manj gužve veliko več urejenih plaž, ki so brezplačne, parkirnina par EUR cel dan. Proti notrajnosti npr. okolica Linza je vse brezplačno, jezera, parkingi, top urejena okolica, če te ne moti, da se med folkom kakšna družina račk sprehodi.. Po urejenosti Bled, Bohinj nimajo za burek... Če rabiš bar, smučanje ipd. na vodi je plačljiv npr. Ausee daš cca 4EUR na osebo, vključuje parking v senci, top urejena okolica... poceni drinka. Največkrat če sem službeno gremo tja ker je mal več zabave, druga kopališča so malo bolj umirjena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plaže v SlovenijiOddelek: Loža | 13150 (10596) | hr_natakar |
» | Ideje za družinske izlete in druge aktivnosti z malčkiOddelek: Loža | 3061 (2738) | Unknown_001 |
» | IzletOddelek: Loža | 3655 (2035) | ToniT |
» | Katero slovensko kopališče je primerno za otroke tam 10-12let ? čimveč toboganov itd.Oddelek: Loža | 8496 (8038) | Mesar |
» | Javno dobro, kopanje in "upravljalci" plažOddelek: Problemi človeštva | 4928 (3192) | ahac |