» »

Vrbsko jezero (worthersee) - katero kopališča

Vrbsko jezero (worthersee) - katero kopališča

JohnyQ_ ::

Tisti ki ste bili že tam, katero kopališče je ok?
Pa da je še kak tobogan za mularijo.

Jaz sem bil sicer pred leti na tem pri Celovcu (mestno kopališče?), sam se nič kaj dosti ne spomnim kako je.

Bostjan_321 ::

Bled ali Bohinj ni dovolj blizu?

blink ::

Enkrat sem sel okoli jezera s kolesom, pa je bil povsod znak PRIVAT in prepovedan dostop do obale. Razen mestna plaza v Celovcu in plaza v Veldnu. Ogromen tobogan je na mestni plazi v Celovcu. Evo fotka:
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Strandb...

iso2000 ::

14 dni nazaj smo bili ravno na kopališču pri Celovcu. Vzameš družinsko karto, je malo ceneje. Doplača se SUP. Na voljo je kar veliko sence pod drevje na travi. Na voljo je zavit tobogan in 2 skakalni deski. Pa manjša igrišča za mularijo in igrišče za odbojko. Če se kje še kaj skriva, se pa v tisti vročini nisem spravil gledat. Če se da, priporočam obisk ob delavniku dopoldne. Popoldne se še dodatno napolni. Pa že dopoldan ni bilo ravno prazno. So vseeno počitnice in je veliko mladine. Voda je bila zame že pretopla, sem se hodil hladit pod tuš.

Grimnir3 ::

Ne vem kaj folk vidi na tem jezeru da bi se šel kopat tja iz Slovenije.

So že boljše opcije.

bm1973 ::

Greš pač 1x pogledat, zakaj pa ne...

JohnyQ_ ::

Kaj pa Baško jezero ali pa hodiško jezero?

Avenger ::

Kok je pa kej komarjev na teh jezerih?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Grimnir3 ::

bm1973 je izjavil:

Greš pač 1x pogledat, zakaj pa ne...

OK, ajde.
Greš da rečeš da si bil, drugače pa res ni nič posebnega.

Pri nas se vsi pritožujejo zaradi plačila parkinga, Avstrijci ti pa računajo še plažo :))

Kar se mene tiče, je vroče in nagužvano in kot rečeno mi gre na kurac računanje plaže.

socialec ::

Če si ravno službeno v Lakeside, greš pač še rektum tja namočit.

Vice ::

JohnyQ_ je izjavil:

Tisti ki ste bili že tam, katero kopališče je ok?
Pa da je še kak tobogan za mularijo.

Jaz sem bil sicer pred leti na tem pri Celovcu (mestno kopališče?), sam se nič kaj dosti ne spomnim kako je.

Faaker je boljše manj gužve veliko več urejenih plaž, ki so brezplačne, parkirnina par EUR cel dan. Proti notrajnosti npr. okolica Linza je vse brezplačno, jezera, parkingi, top urejena okolica, če te ne moti, da se med folkom kakšna družina račk sprehodi.. Po urejenosti Bled, Bohinj nimajo za burek... Če rabiš bar, smučanje ipd. na vodi je plačljiv npr. Ausee daš cca 4EUR na osebo, vključuje parking v senci, top urejena okolica... poceni drinka. Največkrat če sem službeno gremo tja ker je mal več zabave, druga kopališča so malo bolj umirjena.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plaže v Sloveniji

Oddelek: Loža
4313150 (10596) hr_natakar
»

Ideje za družinske izlete in druge aktivnosti z malčki

173061 (2738) Unknown_001
»

Izlet

213655 (2035) ToniT
»

Katero slovensko kopališče je primerno za otroke tam 10-12let ? čimveč toboganov itd.

428496 (8038) Mesar
»

Javno dobro, kopanje in "upravljalci" plaž

Oddelek: Problemi človeštva
434928 (3192) ahac

Več podobnih tem