Forum » Mobilne tehnologije » s23 problem pri polnjenju
s23 problem pri polnjenju

forplan ::
Imam Samsung s23 star 2 leti. Do pred 1 meseca je bilo glede polnjenja vse OK.
Sedaj pa se mi polni samo izključno na originalnem polnilcu. Fast charging brez problema.
Pred tem sem ga lahko polnil na powerbankih, prenosniku, ostalih polnilcih.
Sem sedaj probal na vseh teh z vsemi možnimi kombinacijami kablov (katere sem prej uporabljal OK) pa nič niti začne ne, ne da bi mogoče polnil počasneje.
Ima kdo kaj podobnega? Je port mogoče "na pol" uničen? Da bi kakšna posodobitev to naredila?
Sedaj pa se mi polni samo izključno na originalnem polnilcu. Fast charging brez problema.
Pred tem sem ga lahko polnil na powerbankih, prenosniku, ostalih polnilcih.
Sem sedaj probal na vseh teh z vsemi možnimi kombinacijami kablov (katere sem prej uporabljal OK) pa nič niti začne ne, ne da bi mogoče polnil počasneje.
Ima kdo kaj podobnega? Je port mogoče "na pol" uničen? Da bi kakšna posodobitev to naredila?
da se strinjam

kixs ::
Enako tezavo imam na Samsung tablici S2. Vcasih polni na vseh polnilcih. Vcasih pa samo na originalnem. Pri tej tablici je verjetno ze problem starost in dotrajanost. Pri S23 je kak drug razlog.

starfotr ::
Verjetno so s kakim updateom onemogočili neoriginalne polnilce in kable. Kot apple. Nesi nazaj in uveljavljaj stvarno napako.

siniša ::
Največkrat je težava v tem da se nabaše smeti v portu za polnjenje, probi očistiti z kako nekovinsko zadevo.

Machete ::
Zobotrebec ali sponka, igla itd.. in pa izopropanol sprej še provaj prej.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Magic1 ::
Verjetno so s kakim updateom onemogočili neoriginalne polnilce in kable. Kot apple. Nesi nazaj in uveljavljaj stvarno napako.
Po dveh letih boš težko uveljavljal stvarno napako...
Imaš še opcijo polnenja preko Qi chargerja, če je problem v konektorju.
Zna bit da je kakšna linija v šortu in gre vedno v samsung fast charge, kar pa se ne izvede pravilno na x polnilcih. Pokliči na razne mobi servese, koliko stane zamenjava konektorja, oziroma kaj bi lahko bilo. Samsungi so zelo razširjeni, tako da bi morali imet izkušnje. Še prej pa probi spucat in pogledat ali je kaj očitnega na konektorju.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

forplan ::
Hvala za odgovore
Spucal sem konektor takoj ko se mi je to začelo...
Čudno se mi zdi da na original dela OK
Na spletu pa ne najdem da bi folk to javljal. Če bi update to naredil bi več ljudi to pisalo...
Spucal sem konektor takoj ko se mi je to začelo...
Čudno se mi zdi da na original dela OK
Na spletu pa ne najdem da bi folk to javljal. Če bi update to naredil bi več ljudi to pisalo...
da se strinjam

Han ::
Z originalnim Samsung polnilcem je nasplošno priporočljivo polnit, saj tako baterija kasneje degradira.
Ko sem polnil S10e z drugimi polnilci, se je baterija polnila nenavadno dolgo, v določenih primerih se sploh ni napolnila do konca... Tudi praznila se je drugače kot če je bila napolnjena prek originalnega polnilca.
Ko sem polnil S10e z drugimi polnilci, se je baterija polnila nenavadno dolgo, v določenih primerih se sploh ni napolnila do konca... Tudi praznila se je drugače kot če je bila napolnjena prek originalnega polnilca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit tako baterijo?Oddelek: Loža | 2898 (1631) | Leko |
» | (Ne)originalen polnilecOddelek: Mobilne tehnologije | 3808 (3213) | Lonsarg |
» | Počasno polnjenje (Galaxy S5)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4816 (4470) | gusto |
» | Servis HTC - Al' sem nor, ali je to banalnost na vrhuncu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 38519 (32604) | shadeX |
» | V EU enotni polnilci mobilnih telefonov čedalje bliže (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 39130 (29913) | tonylee5566 |