» »

Predplačniški eon prenos iz enega na drug tv

Predplačniški eon prenos iz enega na drug tv

Laki_laik ::

Imel bi eno kratko vprašanje. Nekje pred dvema letoma sem kupil predplačniški eon in ga aktiviral na tv-ju ki sedaj začne nagajat ( počasna slabo odzivna,...). Ta predplačniški paket je aktiven tri mesece potem pa je konec in je treba kupit drugega. Pri meni in še nekaterih po nekem čudežu po dveh letih še deluje čeprav bi moral po preteku treh mesecev prenehat delovat. Sedaj pa bi rad nekako "prenesel" ta paket na novo tv da bi tam naprej delovalo. A se da to kako izvesti ali pa ni nobene metode da se to naredi?
Hvala
Lp

Dennis88 ::

Se ne da. Poveži PC na tv ali pa glej na starem tv-ju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dennis88 ()

Tiger ::

Laki_laik je izjavil:

Imel bi eno kratko vprašanje. Nekje pred dvema letoma sem kupil predplačniški eon in ga aktiviral na tv-ju ki sedaj začne nagajat ( počasna slabo odzivna,...). Ta predplačniški paket je aktiven tri mesece potem pa je konec in je treba kupit drugega. Pri meni in še nekaterih po nekem čudežu po dveh letih še deluje čeprav bi moral po preteku treh mesecev prenehat delovat. Sedaj pa bi rad nekako "prenesel" ta paket na novo tv da bi tam naprej delovalo. A se da to kako izvesti ali pa ni nobene metode da se to naredi?
Hvala
Lp

Če imaš dostop do e-naslova, s katerim si registriral omenjeni paket, lahko poskusiš tole:

• Greš na Telemach prijavo, vnesi e-naslov kot uporabniško ime in gumb "Naprej". Če uporabnik obstaja v sistemu boš dobil možnost vpisa gesla (oz. klikneš na Pozabljeno geslo in slediš navodilo za spremembo gesla).

• Če ti prijava uspe, imaš v začetnem meniju na sredi možnost "Pregled in upravljanje" -> "Pametni televizor EON", kjer lahko odstraniš trenutni TV ter nato dodaš kodo iz aplikacije EON TV na novem TV.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
17862452 (366) tin01
»

Se da kje gledati Sport klub kanale? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
13851628 (6768) zuz3k
»

Kako gledat slo programe brez naročnine na slo operaterje (strani: 1 2 )

6721583 (7372) ales74
»

Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32972682 (14567) Ulixes

Več podobnih tem