» »

Spor Nika Zorjan - duo Maraaya

Spor Nika Zorjan - duo Maraaya

««
9 / 15
»»

vasquez ::

Nika ima svoj bend (kjer igra njen oče in sestra poje). Če je tako kot pri Basiju jih mora sama plačati.

socialec ::

ja ne vem, pa že, ajpes.si kljub temu ne kaže nobenih fin poročil ali pa jih jaz ne vidim, kar sploh ni nmogoče.

fur80 ::

vasquez je izjavil:

Nika ima svoj bend (kjer igra njen oče in sestra poje). Če je tako kot pri Basiju jih mora sama plačati.

In potem se gredo petlat z enim Raayem, namesto, da bi igrali na porokah in roj. dnevih in si sami polnili žepe!

socialec je izjavil:

ja ne vem, pa že, ajpes.si kljub temu ne kaže nobenih fin poročil ali pa jih jaz ne vidim, kar sploh ni nmogoče.

Imaš tam plačilno sposobnost in dolgove, samo imam jaz zvezdice. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

pingme ::

vasquez je izjavil:

Se da kje videti ali je Zorjanova normiranec? Verjetno je padla v višjo obdavčitev.

Ni, ker ni niti zavezanka za ddv, torej je v 2024 imela manj kot 50k prihodkov.

normiranec in ddv zavezanec nista sinonima. lahko imaš manj kot 50k prihodkov v sloveniji v obdobju, pa si vseeno (prostovoljni) ddv zavezanec, tudi javnih finančnih poročil nima kot vsak stroškovni sp

Poglejte, punca živi v tipičnem slovenskem vaškem kraju:

Gasilski dom, zraven gostilna, avti spredaj, cesta luknjasta, tole zokroži celoto, tole bi bilo treba zaščititi, mogoče manjka samo še cerkev (ali so tu že protestanti?), nisem potem sukal okoli. To je to. In potem nasedeju Raayu, ki jim prodaja zgodbo o miljonih in podpišejo svašta, verjetno v tej lokalni gostilni. Jao... fotru verjetno ni bil všeč žabar, samo ga je njegova mala punca prepričala in evo si 100 000EUR v minusu.

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

normiranec in ddv zavezanec nista sinonima. lahko imaš manj kot 50k prihodkov v sloveniji v obdobju, pa si vseeno (prostovoljni) ddv zavezanec, tudi javnih finančnih poročil nima kot vsak stroškovni sp

Nisem napisal, da sta sinonima, ampak vprašanje je bilo ali je “prešla” v višjo obdavčitev oz. verjetno je bilo mišljeno, če je presegla mejo, ampak to, da ni zavezanka za ddv pač potrjuje, da je v 2024 imela manj kot 50k prometa. Ali je nekdo normiranec ali ne, se vidi pa na ajpesu, ker normiranci ne oddajajo letnih poročil

NuMaN ::

fur80 je izjavil:

Gasilski dom, zraven gostilna, avti spredaj, cesta luknjasta, tole zokroži celoto, tole bi bilo treba zaščititi, mogoče manjka samo še cerkev, nisem potem sukal okoli. To je to. In potem nasedeju Raayu, ki jim prodaja zgodbo o miljonih in podpišejo svašta, verjetno v tej lokalni gostilni. Jao... fotru verjetno ni bil všeč žabar, samo ga je njegova mala punca prepričala in evo si 100 000EUR v minusu.

Pretiravaš.
Pridi malce v Prekmurje, da spoznaš eksotične ljudi.
Spotoma obišči še Matota na Ptuju.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

ok, mislim, da se ponavljamo z zamikom, prav to sem napisal jaz - da nima objavljenih finančnih poročil - kot glavni indikator normiranstva (ali pa jih jaz ne vidim). sicer še vedno ne vidim povezave z ddv, ne višjih, ne nižjih, ne ekscesnih prihodkov v katerokoli smer. kot rečeno, v ddv sistem lahko prostovoljno vstopiš tudi z 0 prihodkov, ne samo obvezno pri prehodu ddv-thresholda v sloveniji, ne pa izven

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Mato989 ::

Kar je tudi tu bistveno je, da ne vemo če Raay ali kdorkoli pač Niki nakaže vse pa mora ona naprej ali že prej razdelijo da ne nabijajo normiranega praga... veliko spremenljivk je tule...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Slopek ::

fur80 je izjavil:

Gasilski dom, zraven gostilna, avti spredaj, cesta luknjasta, tole zokroži celoto, tole bi bilo treba zaščititi, mogoče manjka samo še cerkev (ali so tu že protestanti?), nisem potem sukal okoli. To je to. In potem nasedeju Raayu, ki jim prodaja zgodbo o miljonih in podpišejo svašta, verjetno v tej lokalni gostilni. Jao... fotru verjetno ni bil všeč žabar, samo ga je njegova mala punca prepričala in evo si 100 000EUR v minusu.

Hehe, mogoče je pa vse to res. Edino Vovk, ni žabar.

NuMaN je izjavil:

fur80 je izjavil:

Gasilski dom, zraven gostilna, avti spredaj, cesta luknjasta, tole zokroži celoto, tole bi bilo treba zaščititi, mogoče manjka samo še cerkev, nisem potem sukal okoli. To je to. In potem nasedeju Raayu, ki jim prodaja zgodbo o miljonih in podpišejo svašta, verjetno v tej lokalni gostilni. Jao... fotru verjetno ni bil všeč žabar, samo ga je njegova mala punca prepričala in evo si 100 000EUR v minusu.

Pretiravaš.
Pridi malce v Prekmurje, da spoznaš eksotične ljudi.
Spotoma obišči še Matota na Ptuju.

Sem imel ene punkerje v srednji šoli za sošolce. Super ljudje, malo nori sicer, ampak super! :D

Slopek je izjavil:

fur80 je izjavil:

Hehe, mogoče je pa vse to res. Edino Vovk, ni žabar.

Verjentno ne veš, da so na vaseh vsi, ki hočejo lepo govoriti in ne govorijo narečno, ali imajo celo avto z LJ tablico žabarji! :D Lahko si primorec na štajerskem, pa če ne boš povedal na vasi, da si primorec 3X potem si žabar, sploh če hočeš nekaj lepo govoriti brez narečja! :D

Zgodovina sprememb…

Baja ::

ok, torej zadnja 3 leta katera se omenja ni zaslužla več kot 50k/leto. od kje torej 135k prispevkov?

Baja je izjavil:

ok, torej zadnja 3 leta katera se omenja ni zaslužla več kot 50k/leto. od kje torej 135k prispevkov?

Enostavno - če se prepozna delovno razmerje, se prihodke smatra kot NETO plača.
Za 50k neto je strošek delodajalca čez 100k.
Če je imela Nika v treh letih recimo 125k prihodkov in se to smatra kot neto plačilo, mora delodajalec plačati še 135k prispevkov in davkov.

delavec44 ::

Samo moraš računati le razliko med prispevki in davki, ki jih je že plačala kot sp.

delavec44 je izjavil:

Samo moraš računati le razliko med prispevki in davki, ki jih je že plačala kot sp.

Ja, ampak te je plačala Nika in bi jih dobila vrnjene.

Baja ::

pingme je izjavil:

Baja je izjavil:

Če je imela Nika v treh letih recimo 125k prihodkov in se to smatra kot neto plačilo, mora delodajalec plačati še 135k prispevkov in davkov.

hmm, ja, maš prav, my bad. torej so moji čajni listi na pravi poti, ko pravijo da jih je furs povoho (delo prek s.p. za eno firmo) pa so se spičli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

Ni mi sicer jasno zakaj bi Nika tožila. Ona bi lahko kvečjemu podala prijavo na delovno inšpekcijo, ki ugotovi znake delovnega razmerja, potem pa furs odredi plačilo.
Da pa oseba A (Nika) toži subjekt B (Maraaya), da mora C-ju (državi) plačati ...

delavec44 ::

pingme je izjavil:

Ni mi sicer jasno zakaj bi Nika tožila. Ona bi lahko kvečjemu podala prijavo na delovno inšpekcijo, ki ugotovi znake delovnega razmerja, potem pa furs odredi plačilo.
Da pa oseba A (Nika) toži subjekt B (Maraaya), da mora C-ju (državi) plačati ...

Zgoraj pišeš, da bi dobila svoje prispevke in davke vrnjene (kar sicer ne vem če drži). Že to je dovolj velik razlog. Drug pomemben razlog je, da jo mora potem zaposliti za nedoločen čas. Malica, potni stroški, regres, božičnica, odpravnina...

"Poleg tega lahko tudi delavec sam na pristojnem delovnem sodišču vloži tožbo proti delodajalcu in na podlagi obstoja elementov delovnega razmerja iztoži zaposlitev za nedoločen čas in plačilo davkov in prispevkov za nazaj."

Zgodovina sprememb…

Legon ::

Zato ker meni, da so ji krsene pravice in zeli zascitit svoj interes. Bolj ociten razlog za tozbo je tezko najt.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Utk ::

Haha, oglasili so se gasilci, da jim niso plačali računa za 800 evrov za požarno stražo. Ker itak niso nič delali. Morda bi Raay bil bolj zadovoljen če bi imeli kaj delat...

To se ne more dobro končat zanj. Ne glede kaj je res, ves dirt bo prišel ven, ta pa obstaja o vsakem.

DamijanD ::

johnnyyy je izjavil:

Ni nujno. Jaz sem imel v službi podoben primer. Programiral v službi in še doma in enkrat smo rabili za en demo samo proof of concept in jaz sem pač uporabil svojo kodo (to kar sem pisal doma - moj projekt) - samo da nekaj pokažemo. No in potem je stvar zaživela, še en koncept, pa nek prototip in potem smo dobili potencialno stranko in je treba je bilo licence nekako spraviti v red ... in potem ti pride šef in zahteva, da je to last podjetja. No zdaj mu pa dokazuj, da si 3/4 tega ti spisal 2 leti pred tem. In ker ti služba nekako leži, se nočeš kregat pač pristaneš na to. Brez plačila, brez kar koli da bi dobil v zameno.

Če se ne motim, je en bolj znanih primerov neko zelo popularno orodje za DOS. Človek ga je naredil v svojem prostem času, a je potem podjetje v katerem je bil zaposlen trdilo da je stvar od podjetja. Ne spomnim pa se imena produkta.

A je drugače ta maaraya v vlogi založbe ali kaj točno?

https://e-maribor.si/kako-naj-bi-raay-i...

Pocasi bodo tudi pogodba po ksih prisla v javnost.

Bo pa zanimivo videt kako bo zagovarjat visino odskodnine za prekinitev pogodbe v razmerju z dejanskimi prihodki.

Drugave pa na youtube zgleda nazaj prihajajo posamezni videospoti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Legon je izjavil:

https://e-maribor.si/kako-naj-bi-raay-i...

Pocasi bodo tudi pogodba po ksih prisla v javnost.

Bo pa zanimivo videt kako bo zagovarjat visino odskodnine za prekinitev pogodbe v razmerju z dejanskimi prihodki.

Drugave pa na youtube zgleda nazaj prihajajo posamezni videospoti.

Preberi tole:
Nika Zorjan je pri 18 letih, mogoče precej naivno, podpisala pogodbo, ki je Raayu omogočila nadzor nad večino njenih prihodkov. Prav tako je omogočila popolno odločanje o njenem glasbenem ustvarjanju in javnih nastopih. Za nastop naj bi prejela le 260EUR honorarja. Brez njegovega dovoljenja ni smela nastopati ali ustvarjati. Če pa bi želela pogodbo predčasno prekiniti, bi morala plačati pogodbeno kazen 100.000 evrov letno do izteka pogodbe, kar je bilo ob honorarju 260 evrov bruto na nastop praktično nemogoče. Piše portal Zanima.me.

Pa realno ti to verjameš da je punca podpisala? Mogoče je pa malo "posebna" pa se naj zgovarja na to! Stari je nek glasbenik baje, da ne bi imela pojma je skoraj nemogoče, razen... Pa na lokalni poroki, če poješ dobiš več kot 280EUR bruto!!!! :D Naš harmonikar, ki je pel ob mlaju za 40 let je dobil 100EUR za tri pesmi! :D

Zgodovina sprememb…

pingme je izjavil:

Baja je izjavil:

A lahko podaš neke dokaze za tako trditev, ker kolikor sem jaz seznanjen se smatra potem teh 50k kot bruto plača in si ti dolžn razliko plačat kot sp oz fizična oseba, delodajalec pa bruto 2.... od kje ti podatek da je potem 50k letno = NETO in ne bruto plača?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: pingme ()

Obstajata dva rqzloga da to podpises. Ker si mlad in naiven in te prepricajo da je to industry standard ter da drugace ne gre, ce hoces v show business. Ali pa ker ves, da je taksen clen prakticno nemogoce zagovarjat, ce zadeva pride na sodisce.

Legon je izjavil:

Obstajata dva rqzloga da to podpises. Ker si mlad in naiven in te prepricajo da je to industry standard ter da drugace ne gre, ce hoces v show business. Ali pa ker ves, da je taksen clen prakticno nemogoce zagovarjat, ce zadeva pride na sodisce.

Skoraj zagotovo ona ni tako pametna da je vedela da je to drugo...

Pogodbe še zdaj ni lansirala v javnost, naj jo vidimo.

Utk ::

Glede na to kolk "vemo" je za to najbrž predpisana pogodbena kazen v višini zilijon evrov.

Mato989 je izjavil:

Legon je izjavil:

Skoraj zagotovo ona ni tako pametna da je vedela da je to drugo...

Se bi kar strinjal z Legon, ne pozabit, da je foter glasbenik, prav tako sestra! In skoraj edini, ki so šli v javnost! Tule ali so totalno naivni, ampak hišo imajo lepo, ali pa vedo nekaj več.

Zgodovina sprememb…

Ce je pametna je tudi ne bo, vsaj ne dokler se zadeva ne odvije na sodiscu.

Kot bi poslišal butale, pa imata ženski sploh isto številko?! :D Se mi zdi, da je Nika malo večja in jača, ali se da to potem prikrojiti?

Marjetka je zase zahtevala polovico oblačil, ki so bila namenjena Niki za promocijsko snemanje. Zaradi tega je imela Nika na voljo manj garderobe, kot jo je odobril sponzor. Sponzor o tem ni bil obveščen.

Ampak ok, sem se že jaz tudi bolj neumne stvari delal in razmišljal! :D

Mislim, da na koncu spet ne bodo razprodali Križank!

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Se vsak glasbenik je rekel, da se od glasbe v Sloveniji ne da preživeti.

Sorodnica je v zadnjem letu postala relativno prepoznavna v svoji glasbeni niši (sicer daleč od splošne slovenske prepoznavnosti, čeprav počasi gre v to smer), se ukvarja z nastopanjem, snemanjem videospotov ipd.. in ne živi slabo.

Dela pa praktično skoz. To ni za tiste ki hočejo delat 8 ur in it domov. Ona je 18 ur na dan v temu.

Zgodovina sprememb…

260EUR bruto je smešnica brez primere. Pri hiši trije glasbeniki, pa da to podpišeš, so pri hiši tudi najmanj trije butalci. 20 let nazaj sem na špil kasiral tako cifro in več, pa smo bili skorajda lokalci. Blo nas je pa pet, torej dobri špili so bili tisti od jurja do dva, navadni pa 500EUR. Vse NETO! Igrali vse petke in sobote in bil je super dodatek k plači.
260 bruto za srednje odre?:))
Edino, če je bil ta znesek za en komad, da se je mal predstavla folku, ker to je bil pač začetek.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Ja tole z 280 BRUTO je kr nategancija... MOGOČE je toliko dobila za prvi špil pred 13 leti, pa še to skoraj težko verjamem ja...

Moj sorodnik igra kitaro in špilajo 4je kot skupina po veselicah in dobijo na noč 1000 EUR... pa so dejansko štartali lani.... kdo bo verjel da Nika Zorjan dobi 30 EUR več ????????????

Mato989 je izjavil:

Ja tole z 280 BRUTO je kr nategancija... MOGOČE je toliko dobila za prvi špil pred 13 leti, pa še to skoraj težko verjamem ja...

Moj sorodnik igra kitaro in špilajo 4je kot skupina po veselicah in dobijo na noč 1000 EUR... pa so dejansko štartali lani.... kdo bo verjel da Nika Zorjan dobi 30 EUR več ????????????

Pa sej to no. Ne morem verjet. Res ne. Pa a nej ne bi se tem morala plačat še band?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Slopek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pa sej to no. Ne morem verjet. Res ne.

Kolegica je imela 40 let, pa smo enega lokalnega harmonikarja povabili, da je zašpilal 3 komade brez petja, peli smo mi. Dobil je 100EUR neto v harnomiko! ;) oz. tako je blo najprej je dobil 50 za 3, potem pa še 50 za 2, da ne lažem, potem smo šli pa jesti in piti! :D

Zgodovina sprememb…

Mogoče je to po tem ko je band plačala >:D

Malo še pa bo Nika Zorjan tak revež kot ljudje na robu deložacije brez doma :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

Mogoče je to po tem ko je band plačala >:D

Malo še pa bo Nika Zorjan tak revež kot ljudje na robu deložacije brez doma :))

Mogoče je zato pela na matrico. Zdej vem zakaj:))
Ne, resno. Upam, da se zadeva razreši in naj bo kaznovan tisti, ki si to zasluži. Kazen je pa že, saj je škoda že storjena. Kakorkoli, mene se zadeva ne dotakne prav nič.

Glede oblek bi moglo kar držati, sta približno iste velikosti, tako da lahko nosita iste obleke, če kaj ženske sovražijo je to, da je obleka prevelika ali premajhna, bolj mislim na premajhna, za tule pri košarici, pa imamo premalo podatkov, pomoje več piše v pogodbi ;) :

Zgodovina sprememb…

MasterKiD ::

Nika Zorjan ni "tak slabo znano ime" da bi dobila samo 260 evrov bruto po nastopu. 13 let nazaj mogoče.

Zadnja leta sem prepričan, da je dobila vsaj 1300 bruto na nastop. Od tega je potem še plačala bandu.

Da se niso ženske skregale kaj glede Raaya, fant je le v najlepših letih.

kriptobog ::

bm1973 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Pogodba mora imeti neke pogoje pod katerimi se lahko predčasno prekine, od obeh strani. Če je izrazito naklonjena eni strani (nesorazmerje, zavajanje...), sploh če je ta stran močnejša (kar nek uveljavljen manager proti mlajši fizični osebi vsekakor je), lahko pogodba hitro pade na sodišču.

Jap, recipročnost pogodbe...

Je pa vprašanje, če je v interesu odvetnikov to hitro rešiti. Tarife tečejo...

kriptobog je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Tudi Severina si odnese tam 25k po "špilu".

Se vedno izjemno nizke cifre proti globalnim zvezdam :D

Špilaš lokalno, dobiš lokalne tarife.

Isto kot v ITju...

Res? Elvis je spilal lokalno pa so bli visje cifre. Ne pozabimo... Elvis je nastopal samo v ZDA in nikjer drugje. Pa dejansko je bil v precej podobni zgodbi, razen da je dobil visje zneske, ker je menedzer tudi vec kasiral za njega. Ampak dejansko je nastopal le, kjer mu je menedzer dovolil in pocel je kar mu je menedzer rekel. In ko je hotel stran je dobil racun, ki ga ni mogel placati in je ostal pri tem menedzerju in ostal pri nastopanju po ZDA ;)

kriptobog je izjavil:

bm1973 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Pogodba mora imeti neke pogoje pod katerimi se lahko predčasno prekine, od obeh strani. Če je izrazito naklonjena eni strani (nesorazmerje, zavajanje...), sploh če je ta stran močnejša (kar nek uveljavljen manager proti mlajši fizični osebi vsekakor je), lahko pogodba hitro pade na sodišču.

Jap, recipročnost pogodbe...

Je pa vprašanje, če je v interesu odvetnikov to hitro rešiti. Tarife tečejo...

kriptobog je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Tudi Severina si odnese tam 25k po "špilu".

Se vedno izjemno nizke cifre proti globalnim zvezdam :D

Špilaš lokalno, dobiš lokalne tarife.

Isto kot v ITju...

Res? Elvis je spilal lokalno pa so bli visje cifre. Ne pozabimo... Elvis je nastopal samo v ZDA in nikjer drugje. Pa dejansko je bil v precej podobni zgodbi, razen da je dobil visje zneske, ker je menedzer tudi vec kasiral za njega. Ampak dejansko je nastopal le, kjer mu je menedzer dovolil in pocel je kar mu je menedzer rekel. In ko je hotel stran je dobil racun, ki ga ni mogel placati in je ostal pri tem menedzerju in ostal pri nastopanju po ZDA ;)

Se pravi, da bi moralo naše sodišče vzeti sodno prakso, kot v primeru Elvisa!? A misliš Presley-a?

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

pingme je izjavil:

Baja je izjavil:

A lahko podaš neke dokaze za tako trditev, ker kolikor sem jaz seznanjen se smatra potem teh 50k kot bruto plača in si ti dolžn razliko plačat kot sp oz fizična oseba, delodajalec pa bruto 2.... od kje ti podatek da je potem 50k letno = NETO in ne bruto plača?

Seveda nimam dokazov, tako kot vsi, ki tu ugibamo. Kako pa lahko sicer prideš iz max. 150k prihodka na sp na dodatnih 135k prispevkov in davkov državi? Če predpostavim, da so vsaj trditve o treh letih in 135k resnične. Takšno razmerje je zgolj med neto in stroškom delodajalca.

pingme je izjavil:

Mato989 je izjavil:

pingme je izjavil:

Baja je izjavil:

Seveda nimam dokazov, tako kot vsi, ki tu ugibamo. Kako pa lahko sicer prideš iz max. 150k prihodka na sp na dodatnih 135k prispevkov in davkov državi? Če predpostavim, da so vsaj trditve o treh letih in 135k resnične. Takšno razmerje je zgolj med neto in stroškom delodajalca.

Ne saj morda imaš prav, ampak meni je bilo nekje rečeno da FURS v takem primeru smatra da je nakazilo na SP = tvoj BRUTO in pol si ti dolžn razliko med bruto in neto, delodajalec pa razliko med bruto in bruto 2... + kazen...

Zato sprašujem

Ampak kazen da FURS in ne Nika. ;) Čudno je Furs tiho, sedaj bi se že lahko kaj oglasili, kot pri OnlyFans.

M4t4d0r ::

Kolko pa misliš, da dobi Basi na špil na enem malo večjem koncertu? Jaz bi rekel, da okoli 5000EUR na špil. 2500EUR da njima, ker sta mu špil porihtala in za naprej ali nazaj, vidospoti, muzika, aranžmaje, pesmi, ne vem kaj vse živo mu rihtalata, je pa rekel nekje, da vse.... 2500 mu ostane za bend in potne stroške. Kdo sedaj komu kaj plača? Basi si pomoje prispevke plača sam. Koliko pa ima špilov? 10 do 20 na mesec? Je to slabo? Ne vem, zaslužiš ti več?

Basi ima izhodiščno komercialno ceno po mojih podatkih 14.000EUR.

Koliko pa ima špilov? 10 do 20 na mesec?

Dosti manj, v zadnjih letih maksimalno kakšni trije koncerti mesečno. Edit: Če seveda izvzamemo razna presenečenja ter privat zabave, tam se itak najbolj namrkajo. Na takih eventih tudi v 99.9% primerih ni benda zraven, kvečjemu ozvočevalec, mogoče kitara. Ostalo vse playback.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: M4t4d0r ()

MasterKiD ::

@M4t4d0r koliko je pa mela Nika nastopov v 2024? Enega na mesec al še to ne?

M4t4d0r ::

So vsi tam tam. Basi ima največ koncertov ampak v zadnjih letih so tudi njemu močno upadli. Svoj čas je imel po dva koncerta na vikend pa še kak med tednom.
««
9 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S.P. Normirani - Nova Obdavčitev 2023. Odprtje Podjetja V Tujini (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
35749337 (28299) nekikr
»

s.p., zakon o delovnih razmerjih in tujina

61591 (1335) Invictus

Iz redne zaposlitve na s.p. (strani: 1 2 3 )

14426871 (23113) Mavrik
»

Osebno dopolnilno delo (strani: 1 2 3 )

10624670 (21677) Okapi

Več podobnih tem