Forum » Loža » Nekovencionalne seks destinacije
Nekovencionalne seks destinacije

asda ::

Zimonem ::
Pri tvojih letih smo 5krat na dan.
Ajde moj neizpolnjene cilj je kip Borisa Kidriča pri predsedniški palači.

d4vid ::
Na razgovoru za službo ne, v službi pa

Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()

Zimonem ::
Večji del sem zaposljeval. Potem pa to ni več hec. Pa na šihtu nisem nikoli. Preveč problemov.

Buggy ::

Telbanc ::
Na razgovoru za službo ne, v službi pa![]()
To bi tud jaz, sam pri men je open office pa zvecer je vedno kaksen geek prisoten, ma pa ona svojo pisarno sam kurec, ko je vse pod kameram![]()
Ni lepšega ko te na šihtu ona boža po tamalmu. Občutek je tud super, ker te je skoz strah, da kdo pride...super. Tko da sigurno je kak plac, kjer ni kamer.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Buggy ::

dronyx ::
Jaz sem zadnjič videl dva sta seksala kar v bazenu v savni. Samo potem ju je ven zabrisal. Ju je vprašal, če sta ušla iz prevzgojnega doma. Kruto, samo pravila so pravila. Imam pa občutek, da se po naših savnah dogaja vse živo. Na finskem sem bil v savni, kjer so moški in ženske ločeni, pa kopalke obvezne. Pri nas so večinoma prepovedane.

starfotr ::
Na Finskem kopalke niso obvezne. Ne zavajaj.
So pa kopalke obvezne v nekaterih savnah kakih gorečih verskih držav, kot je na primer Hrvaška ali US.
So pa kopalke obvezne v nekaterih savnah kakih gorečih verskih držav, kot je na primer Hrvaška ali US.

Alfa Dog ::

Na Finskem kopalke niso obvezne. Ne zavajaj.
Sigurno niso povsod. V savni na sliki tik ob pristanišču pa so obvezne. Voda v enem bazenu pa je imela 6 stopinj. To je pa vsaj zame boleče mrzlo. Kot bi padel iz Titanika v vodo.
To pa ne razumem. Kaj bi počel ti s kipom Borisa Kidriča?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Randomness je izjavil:
To pa ne razumem. Kaj bi počel ti s kipom Borisa Kidriča?Naskočil bi ga.
Lahko se malo podrgne ob njegove noge, kot kašen kužek.

Miki N ::

V savni na sliki tik ob pristanišču pa so obvezne. Voda v enem bazenu pa je imela 6 stopinj. To je pa vsaj zame boleče mrzlo. Kot bi padel iz Titanika v vodo.
Kako mamljivo kopališče .... NOT!!!
Zadeva je popularna, saj je v samem centru Helsinkov. Plavalni bazen ima toplo vodo. Potem je zraven še en bazen, ki so ga prenavljali in pa bazen, ki ima vodo 6 stopinj. V sklopu kompleksa je še par finskih saven. Zgoraj je pa lokal.

Eduardo ::
To pa imate neke ohlapne bejbe, da je fino v vodi. In pa take z omrtvenimi genitalijami, če jim je fino celo v slani. Ali pa imate morda fantazijo s tehničnim problemom na katerega niste pomislili?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kdo ve za kakšno slovenko na only fan (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26935 (23005) | Meiniken |
» | Amazon kupuje iRobotOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8461 (5895) | Gregor P |
» | Olimia Welness OrhideliaOddelek: Loža | 11304 (10512) | Neon87 |
⊘ | Obletnice OŠ, SŠ...Oddelek: Loža | 3071 (1809) | kingsix |
» | SOVRAŽIM poletje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 28066 (20954) | branimirII |