Forum » Pomoč in nasveti » Pixresizer in Autocad
Pixresizer in Autocad

beni ::
Pozdravljeni,
uporabljam licenčni Autocad 2021 in free Pixresizer na Win 11 pro.
Po več kot letu in pol od instalacije sistema s programi, se je začelo dogajati naslednje - ko zaženem Pixresizer, se zažene tudi Autocad.
Deinstalacija in ponovna instalacija obeh ne pomaga.
Kje iskati rešitev?
uporabljam licenčni Autocad 2021 in free Pixresizer na Win 11 pro.
Po več kot letu in pol od instalacije sistema s programi, se je začelo dogajati naslednje - ko zaženem Pixresizer, se zažene tudi Autocad.
Deinstalacija in ponovna instalacija obeh ne pomaga.
Kje iskati rešitev?
Pojma nimam ...

c23po ::
Kako zaženeš Pixeresizer, ko računalnik obenem zažene AutoCAD?
Računalniki nimajo spominov.

Igor0 ::
Ko poklika ikono Pixresizer se zažene le-ta, istočasno pa se zažene tudi Autocad.
Tako vsaj jaz razumem.
Tako vsaj jaz razumem.
LP Igor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Igor0 ()

mirator ::
Mogoče je v določeni situaciji sam pomotoma dal ukaz v Pixresizorju, da se slika vkomponira v Autocad. Običajno se da ukaz za uvoz slike iz kjerkoli v Autocadu.

Pixresizer je samo za pomanjšanje velike količine nepomembnih slik za služben arhiv, uporablja se 1x mesečno, zato ta pojav ni pretirano moteč.
Po zadnji reinstalaciji obeh, se ne zaženeta več oba. Ko poklikam Pixresizer, se pojavi okno ki pove, da AutoCAD išče neke sistemske fajle. Ko to prekličem, potrebno je ene 4-5 krat zapored, se čez čas pojavi Pixresizer in deluje BP.
Pri zagonu AutoCAD sedeluje vse BP, brez zatikanja ob odpiranju.
Vseeno pa me firbec matra ...
Po zadnji reinstalaciji obeh, se ne zaženeta več oba. Ko poklikam Pixresizer, se pojavi okno ki pove, da AutoCAD išče neke sistemske fajle. Ko to prekličem, potrebno je ene 4-5 krat zapored, se čez čas pojavi Pixresizer in deluje BP.
Pri zagonu AutoCAD sedeluje vse BP, brez zatikanja ob odpiranju.
Vseeno pa me firbec matra ...
Pojma nimam ...

Urejeno, če bo kdo rabil ...
Pop-upi so pokazali na manjkajoče fajle:
acad.task,
deuo2Placeholder.dct in
env.js
Sem jih pobral na drugi mašini in jih postavil v ustrezne mape in težava je izginila.
Zanimivo, da se niso pojavili ob novi instalaciji in zakaj zagon Pixresizer-ja sproži iskanje omenjenih?
AutoCAD se je zagnal in deloval tudi brez njih.
Pop-upi so pokazali na manjkajoče fajle:
acad.task,
deuo2Placeholder.dct in
env.js
Sem jih pobral na drugi mašini in jih postavil v ustrezne mape in težava je izginila.
Zanimivo, da se niso pojavili ob novi instalaciji in zakaj zagon Pixresizer-ja sproži iskanje omenjenih?
AutoCAD se je zagnal in deloval tudi brez njih.
Pojma nimam ...

Zimonem ::
Glede na to , da ta rogram nima niti urejene spletne strani bi se ga začel izogibati, saj so alternative.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18181 (16521) | strojix |
» | Izšel DraftSight CAD program za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8377 (6977) | gruntfürmich |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15982 (12309) | Company |
» | Autocad ali Pro/Engineer, kaj izbrati za začetnika?Oddelek: Programska oprema | 4948 (4632) | Loki |
» | autocadOddelek: Programska oprema | 2239 (2085) | AnWar |