Forum » Pomoč in nasveti » Ultimativna aplikacija za trgovinske kartice
Ultimativna aplikacija za trgovinske kartice

noob96 ::
...ima kdo odgovor? V poplavi trgovinskih "obveznih" aplikacij s karticami za popuste, kuponi, ni da ni..mercator pika celo poteče vsake 2 min, da si je ja ne bi shranil...obstaja ultimativna rešitev kot nek "one-app to rule them all"?

DamijanD ::
A nima Spar zdaj tudi, da za razne popuste tudi rabiš kodo iz Appa (ali letaka) in da ne gre več samo z osnovno kartico (kar nadomeščajo splošni appi za kartice) ?

woman ::
Prosim za pomoč.
Do sedaj sem za trgovinske kartice imela Stocard, ki je zadoščala za moje potrebe.
Zdaj Stocard zahteva prenos kartic v aplikacijo neke švedske banke, če se prav spomnim in zahteva številko telefona, mail pa najbrž še kaj. Tega jim seveda ne dam.
Poskusila sem Moje kartice, zgleda v redu, a pravijo, da v redu deluje le do Androida 12,kar žal ne pride v poštev.
Prosim za mnenje in izkušnje za kakšno drugo aplikacijo, ki ne zahteva osebnih podatkov.
Hvala za konkreten odgovor.
(pa lepo prosim fantje, ne se kregat, samo za nasvet prosim!)
Do sedaj sem za trgovinske kartice imela Stocard, ki je zadoščala za moje potrebe.
Zdaj Stocard zahteva prenos kartic v aplikacijo neke švedske banke, če se prav spomnim in zahteva številko telefona, mail pa najbrž še kaj. Tega jim seveda ne dam.
Poskusila sem Moje kartice, zgleda v redu, a pravijo, da v redu deluje le do Androida 12,kar žal ne pride v poštev.
Prosim za mnenje in izkušnje za kakšno drugo aplikacijo, ki ne zahteva osebnih podatkov.
Hvala za konkreten odgovor.
(pa lepo prosim fantje, ne se kregat, samo za nasvet prosim!)

Hec ::
Ne. Pika je (lahko) plačilna, zato dodatna zaščita.
Ne, ampak zato, da te prisiljo njihovo aplikacijo instalirat, ta ti pa na veliko krade podatke.
Razen Merkatorja imam vse ostalo lepo v "Stocard" aplikaciji.
Ne bo vec dolgo, pocasi bodo vsi zamenjali. Ni v interesu trgovin, da ne namescas njihove aplikacije, ki ti krade podatke iz telefona.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hec ()

Günther ::
Katere konkretne podatke iz telefona ti krade app? Od trgovin uporabljam samo lidl https://apps.apple.com/si/app/lidl-plus... app.
Nimam vnešenih svojih osebnih podatkov v njihovem appu, uporabljam pa proxy
server.
Nimam vnešenih svojih osebnih podatkov v njihovem appu, uporabljam pa proxy
server.
Data Used to Track You
The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:
Identifiers
Usage Data
Diagnostics
Data Linked to You
The following data may be collected and linked to your identity:
Purchases
Financial Info
Contact Info
Search History
Identifiers
Usage Data
Diagnostics

finkec ::
Supercards je nekaka neuradna zamenjava za stocard. Vse kartice screenshotas in jih uvozis v supercards.

socialec ::
Večkaj podpira vnos kartic, osebno uporabljam moje-kartice, še public kupone menda naloži - glede podatkov pač pazi, kaj vnašaš in 'osvežuj identiteto' vsake toliko časa, če ti je bistveno. Od socialcev nimajo kaj veliko pobrati, samo mogoče to, da kupujemo velike količine najbolj poceni čipsa z največ maščobami in podobno nezdravo hrano, česar se vsak spodoben UHNWI slo-tech forumaš izogiba ali-in skriva s plačevanjem z gotovino. Če ugotoviš, da trgovina /poleg reguliranega finančnega podjetja, ki izvaja kartične transakcije, recimo bankart.si/ beleži ali uparja osebne podrobnosti finančnih transakcij z nakupi v smislu izven konteksta GDPR, pa čimprej objavi, da se takšne subjekte upravičeno iz/u-niči in izžene, če demokratično bojkotiranje ni dovolj svobodno. FIXED!

OutOfTheBox ::
Močno dvomim. Imaš pravi app nameščen?

cebelar123 ::
Jaz imam že leta tole: Moje Kartice app
https://play.google.com/store/apps/deta...
Kako leto ti tudi pri določenih trgovcih Tuš, Spar javlja zraven vse popuste.
Pri vseh pa mislim da imaš še dostop do aktualnega kataloga

finkec ::
OutOfTheBox je izjavil:
Močno dvomim. Imaš pravi app nameščen?
Klarna ima čez stocard sedaj tako, da je res.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: finkec ()

jeremenen ::
Kdo slučajno ve kaj je poslovni model za temi karticami? Analitika po posamičnem kupcu?

energetik ::
cebelar123 je izjavil:
Jaz imam že leta tole: Moje Kartice appEnako tudi jaz, zaenkrat deluje. Čeprav ne vem, koliko imam kaj od tega, ker na random kupujem v ~5 različnih štacunah.
vires in numeris

Arey ::
Kdo slučajno ve kaj je poslovni model za temi karticami? Analitika po posamičnem kupcu?
Analitika in to da konstantno gledaš akcije in razmišljaš o trgovcu. Aplikacije omogočajo še push notificatione, kar je še dodaten razlog da te spomnijo da obstajajo. Večkrat kot pomisliš na njih bolj verjetno je da boš ob "kupit moram x" avtomatsko zavil proti njihovi poslovalnici.

Gregor P ::
Supercards je nekaka neuradna zamenjava za stocard. Vse kartice screenshotas in jih uvozis v supercards.
Da, večinoma se omenja ta kot alternativa.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Supercards sem namestila in zadnjič v Leclercu na blagajni terminal ni prepoznal kartice. Preverila sem številko kartice, ki sem jo skenirala, presledki med številkami kartice niso bili enaki kot na kartici. Bom poskusila še enkrat.
Hvala!
Še kakšna alternativa?
Hvala!
Še kakšna alternativa?

socialec ::
"Moje kartice" android app , saj imaš nekajkrat napisano. Preverjeno dela tudi v ELeclercu, do zastoja inu zapleta ne pride zaradi neprebranja trgovinske kartice ampak kvečjemu zaradi prenizkega stanja na plačilni kartici ali denarnici.

Ales ::
Predlagam odprtokodno aplikacijo "Catima, A Loyalty Card & Ticket Manager for Android".
Povezava na F-Droid, povezava na Google Play.
Ne deli nobenih podatkov, ne potrebuje povezave na splet. V sami aplikaciji nič ne pogrešam.
Povezava na F-Droid, povezava na Google Play.
Ne deli nobenih podatkov, ne potrebuje povezave na splet. V sami aplikaciji nič ne pogrešam.

Glugy ::
To bi mogl met vsi tko narejen kot Hofer. Če je ugodno je ugodno za vse, če ne pač za nobenega. Da je lepo črno na belem. Da ima tud k babica pride tja enako ugodno kot nek mlajši moški ki ima vse naštudiran da najcenejš skoz pride z raznimi kupončki, pikami, pametnimi telefoni in podobnimi bedarijami. Ne rabš tega balasta res ga ne rabš. To je poneumljanje ljudi.
A ni zanimivo da ravno v državah kjer morajo bogati otroci hodit v javne šole so javne šole najbolj zrihtane, tam kjer se pa razpasejo razne privat šole so pa javne bolj ena žalost. Podobno je tle: če si reven imaš isto ceno kot če si bogat. Ne da če kupiš nevem za kok evrov izdelkov da imaš potem neke popuste al pa eno malenkost zravne, to je mešanje megle. Ker reven ne bo praga dosegel za te super dodatne bonbončke v obliki kuponov in "zastonj" izdelkov. Da smo vsi na istem. To je to.
( čist mimogrede ..zato nam zdravstvo zdej razpada ker se je zasebno zdravstvo razbohotilo, ker bogatim ni treba javnega zdravstva uporabljat in imajo dodatno zavarovanje; ki ni nič drugega kot lista prioritiziranih osebkov, na škodo vseh ostalih. Zdravniki ki bi bili zaposleni v javnem so tako zaposleni v zasebnem )
Ampak ja bistveno je da mora bit za vse enak ničen prag dostopnosti do najbolj ugodnih ponudb. Tako bo za potrošnika najboljše. Nič pogojevanja.
A ni zanimivo da ravno v državah kjer morajo bogati otroci hodit v javne šole so javne šole najbolj zrihtane, tam kjer se pa razpasejo razne privat šole so pa javne bolj ena žalost. Podobno je tle: če si reven imaš isto ceno kot če si bogat. Ne da če kupiš nevem za kok evrov izdelkov da imaš potem neke popuste al pa eno malenkost zravne, to je mešanje megle. Ker reven ne bo praga dosegel za te super dodatne bonbončke v obliki kuponov in "zastonj" izdelkov. Da smo vsi na istem. To je to.
( čist mimogrede ..zato nam zdravstvo zdej razpada ker se je zasebno zdravstvo razbohotilo, ker bogatim ni treba javnega zdravstva uporabljat in imajo dodatno zavarovanje; ki ni nič drugega kot lista prioritiziranih osebkov, na škodo vseh ostalih. Zdravniki ki bi bili zaposleni v javnem so tako zaposleni v zasebnem )
Ampak ja bistveno je da mora bit za vse enak ničen prag dostopnosti do najbolj ugodnih ponudb. Tako bo za potrošnika najboljše. Nič pogojevanja.

"Moje kartice" android app , saj imaš nekajkrat napisano. Preverjeno dela tudi v ELeclercu, do zastoja inu zapleta ne pride zaradi neprebranja trgovinske kartice ampak kvečjemu zaradi prenizkega stanja na plačilni kartici ali denarnici.
Zdaj sem na Moje kartice poskusila s posnetkom zaslona kartice iz stare aplikacije, tako je v redu.
Drugače, kot sem napisala, če skeniram kartico ali napišem številke, presledke postavi na napačna mesta in skener v trgovini kartice ne prepozna!
Sicer imam pa v denarnici in na plačilni kartici, če grem v trgovino po nakupih, dovolj denarja! Res neumesne pripombe! 🙄
Hvala vsem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: woman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 926614 (10609) | DJ Beat |
» | Posiljevanje s trgovinskimi aplikacijami (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 59352 (4518) | LeQuack |
» | Vaši top appiOddelek: Mobilne tehnologije | 4248 (1465) | Kiitos |
» | Nova mobilna aplikacija Listek (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 31116 (17748) | skidoo600 |
» | Kako se znebiti kartic brez čipovOddelek: Loža | 3630 (2499) | St235 |