Forum » Loža » Taco Bell v Sloveniji
Taco Bell v Sloveniji

Hec ::
Kar naj imajo svoje diareje pri sebi, v ZDA. Tega sranja ne mislim niti probat.
Seveda, bodo slovenceljni, vajeni dunajcev v prezganem olju in pomfrija (tudi v prezganem olju, kjer cvrejo tudi dunajce in piscance in sir in... in ga po tedne ne zamenjajo) trdili, da je to najboljsa zadeva ever.
Seveda, bodo slovenceljni, vajeni dunajcev v prezganem olju in pomfrija (tudi v prezganem olju, kjer cvrejo tudi dunajce in piscance in sir in... in ga po tedne ne zamenjajo) trdili, da je to najboljsa zadeva ever.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Ganon ()

bm1973 ::
Zvezdica27 je izjavil:
najbolj smešno je v velemestih... vsa kulinarika, a folk visi v fast foodih...
Zato ker je cena v restavraciji 50 EUR/osebo s pijačo...
Če ne greš ravno na seri/žderi zadeve...

Zvezdica27 je izjavil:
najbolj smešno je v velemestih... vsa kulinarika, a folk visi v fast foodih...
Zato ker je cena v restavraciji 50 EUR/osebo s pijačo...
Če ne greš ravno na seri/žderi zadeve...
Ja, pac velemesta niso narejena za reveze. Saj enako se krizajo stajerci, ko pridejo v vas, kot je Ljubljana. Pac, ostani tam, kjer zmores, ce si pa privoscis, se ne pritozuj.
Pac evropejca, je lahko sram, ce gre zreti amerisko svinjarijo, od McDonalds, do, ajde, Taco Bell.
Imamo toliko boljse hrane, od kebabov, burekov, pic, albancev, wokov,... da je prav pateticno videti zrtve mode, ko zrejo tisti svinjarijo v ameriskih fransizah.
Od kar je McDonalds v Ljubljani, sem sel enkrat na pomfri in enkrat na wrap (zaradi bejbe, se razume - edini dober izgovor, da se zre sranje). Se ne dotaknem vec, niti s 5m dolgo palico.
Fucking albanec zna v EU narediti boljso hrano, k sreci imamo vsaj EU regulative, da ne boste na veliko viseli na sekretu z epicno drisko. Ce greste v ZDA, ne tega jest.
Se malo o "Taco Bell":
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hec ()

Ganon ::
"Imamo Evropejci toliko boljše hrane."
"Albance, bureke, kebabe."
Našteje pa največjo greznico, ki jo planet premore.
Našteje pa največjo greznico, ki jo planet premore.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

bm1973 ::
Imamo toliko boljse hrane, od kebabov, burekov, pic, albancev, wokov,... da je prav pateticno videti zrtve mode, ko zrejo tisti svinjarijo v ameriskih fransizah.
Niso vse ameriške franšize zanič...
Burger King, recimo, vsaj tam, kjer sem jaz jedel, bi lahko rekel, da je meso res meso

V VB so imeli pa še Guinessa tam...

Likalnik ::
Zvezdica27 je izjavil:
Ja, pac velemesta niso narejena za reveze. Saj enako se krizajo stajerci, ko pridejo v vas, kot je Ljubljana. Pac, ostani tam, kjer zmores, ce si pa privoscis, se ne pritozuj.
kakšna velemesta...že "pajzl" Bled ni za reveze...pridejo stajerci na kremšnito za 6€ pa cel čas jamra kako je drago.
Zadnjič kolega jokal...kako so bili na Bledu in je dal 5€ za kavo...sicer to, da se je usedel tik ob jezer v najdražji kafič na Bledu to malenkost je izpustil...ampak glej, take so cene v turističnih krajih...so Benetke ali ostala turistična mesta kaj cenej?
kako je šele domačinom, ko mora vsak dan take cene plačevati...plača pa na Bledu ni nič višja kot pa v Trbovlah...

socialec ::
Domačin ne hodi jest/pit v turistične pasti, če ni potrebno zaradi obiskov - sicer pa tako verjetno pomaga pri lupljenju turistov :D
Včasih moraš biti tam še po socialski, če ne službeni, dolžnosti.
Včasih moraš biti tam še po socialski, če ne službeni, dolžnosti.

"Imamo Evropejci toliko boljše hrane."
Našteje pa največjo greznico, ki jo planet premore.![]()
Ja, zate. Ideolosko. Dejansko je pa to manj skodljivo kot kakrsenkoli ameriski fast food.
Sicer sam tega ne zrem, ker je ogabno, ste pa sami manj kriticni do hrane.
Niso vse ameriške franšize zanič...
Burger King, recimo, vsaj tam, kjer sem jaz jedel, bi lahko rekel, da je meso res meso.
V VB so imeli pa še Guinessa tam...
Ja, od Taco Bella se pa cela ZDA dela norce, da dobis drisko po njihovi hrani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hec ()

Pogrešam kak fast food s kranjsko klobaso.
Pa štruklji.
Glede kranjske klobase, imas: https://www.klobasarna.si/

mtosev ::
Upam, da ko pride taco bell v Slovenijo hitro odprejo restavracijo v Mariboru.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

endelin ::

Upam, da jo odprejo samo tam. Se bo promet v Ljubljano precej zmanjsal, ko bodo uporabniki po WCjih in grmovjih ob AC trosili energijo.

Savdijci za Trumpa pripeljali mobilni tovornjak mcdonalds.
da bo lahko jedel omiljene Bigmace.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Grimnir3 ::
Sicer pa glavno vprašanje tu, zakaj evropska banka za razvoj sofinancira projekt vstopa Ameriške fast food verige v Evropo???
Neumnost na kvadrat.
Neumnost na kvadrat.

Razmišljam da se odpeljem do Loma do burger kinga
samo drek je ker moraš it vse do Unca da potem prideš do burger kinga
Rabim še 8 eur za bencin :p za take poti je idealka EV

Rabim še 8 eur za bencin :p za take poti je idealka EV
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Zvezdica27 ::
cena kave v benetkah s pogledom na Grand canal: 1.3 evra. Cena kave s pogledom na Duomo v Milanu: 1.3 evra. Machiato. Pica (napoletana) v enetkah mislim da 11e, na Elbi v strogem centru 8e (rezanci s hobotnico 16e, sam so bli res res top). Cena kave v vukojebini, vasici sredi nič v padski nižoni (res sredi nič): 1.3 evra...
a veš...
Burek, če je dober, je top, niso pa vsi na rej ravni, je treba vedeti, kje je res pravi in kje glupani samo pečejo industrijo...
No, v Budimpešti v centru mesta (velemesto) je obrok med 10-15e na osebo, v restavracijah. Berlin podobno.Torej boš dal za osebo cca 15-20e in lepo jedel. Če greš v McD boš dal pa 10e in jedel shit... tudi v USA so bile dobre menze, recimo Korejske, presenetljivo ugodne. Nismo 1x jedli burgerjev, fuj.
Prvič ko sem šel sem pa navalil na burgerje, a po treh dneh nisem več sral... rešili so me azijci, brez njih ne vem kaj bi bilo... rezanci, riži, curryji... samo to jem, ko sem v USA. V teksasu mehiško, ker to kar dobiš v NY nima veze z mehiško, je že predaleč stran. Ampak - pač poišči kitajce, japonc e in korejce. Tam se dobro je za ugodno ceno
zz
a veš...
Burek, če je dober, je top, niso pa vsi na rej ravni, je treba vedeti, kje je res pravi in kje glupani samo pečejo industrijo...
No, v Budimpešti v centru mesta (velemesto) je obrok med 10-15e na osebo, v restavracijah. Berlin podobno.Torej boš dal za osebo cca 15-20e in lepo jedel. Če greš v McD boš dal pa 10e in jedel shit... tudi v USA so bile dobre menze, recimo Korejske, presenetljivo ugodne. Nismo 1x jedli burgerjev, fuj.
Prvič ko sem šel sem pa navalil na burgerje, a po treh dneh nisem več sral... rešili so me azijci, brez njih ne vem kaj bi bilo... rezanci, riži, curryji... samo to jem, ko sem v USA. V teksasu mehiško, ker to kar dobiš v NY nima veze z mehiško, je že predaleč stran. Ampak - pač poišči kitajce, japonc e in korejce. Tam se dobro je za ugodno ceno
zz

c3p0 ::

BuDi79 ::
Odprli bodo spet nov Olimpija burek
.... ok...
- Beograjski ČeWapi majo že 16 poslovalnic
.... prav...
- veriga Baščaršija tud kar odpira poslovalnice
.... mkay, boli me...
- Avdićev Walter spet odpira nov lokal
.... naj...
- Kitajski Lucky Cat/BiteMe je pa zdaj že kar veriga ratal
.... zarad mene...
- Odprli bodo Taco Bell
.... ena ameriška korporacija bo lahko prodajala svoje industrijske odpadke kot hrano... bebci za bebce rojeni za bebce rejeni he he he lol...
.... ok...
.... prav...
.... mkay, boli me...
.... naj...
.... zarad mene...
- Odprli bodo Taco Bell
.... ena ameriška korporacija bo lahko prodajala svoje industrijske odpadke kot hrano... bebci za bebce rojeni za bebce rejeni he he he lol...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()

PovemVfaco ::
Upravičeno se pržgejo alarmi. Bosanci, Albanci, Srbi, Kitajci pač niso povprečn debeluhi, ko slišm z neko ameriško verigo, mam tkoj pred očmi 300 kilskega ameriškga kita na elektro skutrju z AR + turbokapitalizem sestavine, to nima pr ns kej delat. To ja nš samoohranitveni nagon skozi stoletja evolucije v naših genih se zasidral, amerške debelinko invazije ne morš ravnodušno gledat, brez previdnosti nismo narod

starfotr ::
.... ok...
.... prav...
.... mkay, boli me...
.... naj...
.... zarad mene...
- Odprli bodo Taco Bell
Ves denar od teh obratov ostane doma. Medtem ko multinacionalke preko Luxa, Irske, Cipra, Malte denar prenesejo neobdavčen v davčne oaze.

Scaramouche3 ::
.... ok...
.... prav...
.... mkay, boli me...
.... naj...
.... zarad mene...
- Odprli bodo Taco Bell
Ves denar od teh obratov ostane doma. Medtem ko multinacionalke preko Luxa, Irske, Cipra, Malte denar prenesejo neobdavčen v davčne oaze.
Evropa ima nek kulturni odpor do hitre hrane, medtem jo pa uživa..
Morali bi imeti svoj verzije, če pač ljudje to iščejo!

socialec ::
Dobro si to rekel, do marsičesa ima EU kulturni odpor - tudi do, da sosed ne sme videt čez plot, da je pri nas trava slabše negovana. Pač, urejenost, popolnost, čudovitost, lepota, navidezna prijaznost in manipulativnost... Značilnost... koga že?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

BuDi79 ::
Seveda, denar od srbskih, bosanskih in albanskih verig ostane doma, samo njihov "doma" ni moj "doma", moj je v Sloveniji.

Da ne omenjamo kdo izda več resničnih računov in več DDVja plača (davkov za nas vse).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()

PacificBlue ::
Kaj ti tavče gravče nea gre v rt?
I’m out.
:3
:3

starfotr ::
Seveda, denar od srbskih, bosanskih in albanskih verig ostane doma, samo njihov "doma" ni moj "doma", moj je v Sloveniji.
Da ne omenjamo kdo izda več resničnih računov in več DDVja plača (davkov za nas vse).
Prijavi tistega, ki ti ne izda računa. Aja ne bi? Potem si isti, kot naključno izbran šipac s pekaro.
https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/drz...

mtosev ::
PacificBlue je izjavil:
Kaj ti tavče gravče nea gre v rt?
Nisem ljubitelj.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

tony1 ::
Prijavi tistega, ki ti ne izda računa. Aja ne bi? Potem si isti, kot naključno izbran šipac s pekaro.
https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/drz...
Nekoč, pred zadnjo Janševo vlado, ki je ukinila nagradna žrebanja za skeniranje računov, sem večkrat kar prek aplikacije prijavil oštarijo Gastro na Dunajski, ki služi z malicami in namesto računov veselo printa "blagajniška naročila". Ni bilo efekta.
Nato sem popizdil in FURSu poslal kilometrski mail, z linkom oštarije na Pohorskem smučišču, ki jo je takrat FURS celo zapečatil. Niti slučajno ni bilo odziva, niti se ni spremenilo stanje na terenu. No, potem je pa Janša ukinil žrebanje za slikanje QR kod na računih. Jebe se tudi meni. :-D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mc'Donalds (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Loža | 236777 (4304) | endelin |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 214271 (15927) | 2dark |
» | Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 66591 (49295) | D3m |
» | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20789 (16149) | Gremio |
» | Supersize Me!Oddelek: Sedem umetnosti | 3388 (2047) | Tear_DR0P |