» »

Resident Evil 9

Resident Evil 9

1
2
»

dronyx ::

Še ena meni zanimiva zadeva v RE9. Nekje v drugem delu naletiš na prizor, kjer zombiji stojijo na stekleni površini. Prvo kar ti pade na pamet je, da ustreliš v steklo, steklo se razbije in zombi pade v globino. Ampak igra te mora še opozoriti, da lahko ustreliš v steklo! Očitno je bila to ena najbolj kreativnih idej razvijalcev in se jim je zdelo škoda, da bi kdo to spregledal. :D

Ob tem sem se spomnil na Crisol: Theater of Idols (nekakšna španska verzija RE4). Ta igra ima kar nekaj precej zahtevnih puzzel, ki zahtevajo razmišljanje za rešitev. Takih Capcom že dolgo nima več. Ampak kljub temu, da igra od igralca pričakuje razmišljanje v igri dobiš opozorilo, da je kombinacija vode in elektrike nevarna in da je potrebno najprej izklopit elektriko, da te ne ubije. :)

endelin ::

RE4 je bil eden od vrhov singleplayer špilov nasploh.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Moram pa pohvalit Capcomov RE Engine, ker je očitno dobro optimiziran. RE9 sem igral na mojem starem PC iz davnega leta 2012 (12 GB ram, kasneje zamenjana grafična z 1060, HDD) in nobenih resnih težav. Marsikatera igra, ki je izdelana z UE5 grafičnim pogonom, je praktično na takem PC neigralna.

Predsednik11 ::

dronyx je izjavil:

Moram pa pohvalit Capcomov RE Engine, ker je očitno dobro optimiziran. RE9 sem igral na mojem starem PC iz davnega leta 2012 (12 GB ram, kasneje zamenjana grafična z 1060, HDD) in nobenih resnih težav. Marsikatera igra, ki je izdelana z UE5 grafičnim pogonom, je praktično na takem PC neigralna.

Kater GPU pa imaš ?

Predsednik11 je izjavil:

dronyx je izjavil:

Kater GPU pa imaš ?

GTX 1060 6 GB. Samo procesor je pa i5-3570K in na SSD je samo OS, ostalo na HDD.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?

Oddelek: Igre
251791 (806) Mato989
»

Resident evil 4 pc (strani: 1 2 )

679798 (5197) oo7
»

Resident Evil 7 Biohazard (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38757682 (24929) scipascapa
»

Resident Evil Village [Resident Evil 8] (strani: 1 2 )

7011566 (5751) dronyx
»

Resident Evil: The Final Chapter (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5517363 (10268) bambam20

Več podobnih tem