Forum » Pomoč in nasveti » Nakup preko Alibabe
Nakup preko Alibabe

SergioWaffle ::
Pozdravljeni, odpiram na novo to temo ker odgovore katere sem iskal se že vsi precej zastareli.
V kratkem bi imeli za naročit preko Alibaba eno srednje veliko naročilo sveč (in seveda redno dobavljali za naprej). Certifikati in skladnosr za EU naj bi vse štimalo. Ker pa nimamo izkušen s tem, bi rad našel kakšno dobro dušo ki se še dandanes ukvarja s tem, namreč bi rad vedel kako poteka proces shippinga. Prijazna gospa s katero sem se menil mi je priporočila naj si najdem agenta ki mi bo pomagal pri uvizu robe in pri tem naj bi tudi prišparal pri poštnini. Naj bi obstajale tudi spletne strani ki bi ponujale enake storitve. Vsak info bi mi prišel prav. Hvala vam.
V kratkem bi imeli za naročit preko Alibaba eno srednje veliko naročilo sveč (in seveda redno dobavljali za naprej). Certifikati in skladnosr za EU naj bi vse štimalo. Ker pa nimamo izkušen s tem, bi rad našel kakšno dobro dušo ki se še dandanes ukvarja s tem, namreč bi rad vedel kako poteka proces shippinga. Prijazna gospa s katero sem se menil mi je priporočila naj si najdem agenta ki mi bo pomagal pri uvizu robe in pri tem naj bi tudi prišparal pri poštnini. Naj bi obstajale tudi spletne strani ki bi ponujale enake storitve. Vsak info bi mi prišel prav. Hvala vam.

SergioWaffle ::
To že ampak za 10kg zračunajo 240 eu. Za to sprašujem tukaj če ima že iskušnje s kitajski agenti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Na cesti | 255504 (4681) | delavec44 |
» | Moja domaca mrezaOddelek: Omrežja in internet | 8185 (6033) | mahoni |
» | Privacy, privacy, privacyOddelek: Problemi človeštva | 2276 (1648) | Jupito |
» | NSA v prostem času prisluškuje za zabavo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 12410 (8486) | poweroff |
» | PHP sessionsOddelek: Izdelava spletišč | 1543 (1326) | rokpok |