Forum » Pomoč in nasveti » 5.1 surround dela povsod, samo prek WinAMPa ne ...
5.1 surround dela povsod, samo prek WinAMPa ne ...

TwiggyX ::
Živjo vsem.
Full čuden problem. Imam AC97 5.1 sistem že kar na plati in vse instalirane driverje itd. Povsod se sliši zvok preko vseh 5ih zvočnikov (4+1), ampak v WiAMPu pa ne ... pa ni važno, katera verzija. Dela pri vseh filmih, celo pri MP3jih, če jih playam z npr. Windows Media Playerjem.
Poskusil sem že na drugo particijo instalirat winXP (drgač sem na win2k) , vse postavm gor, instaliram driverje, probam MP3je v media playerju, sourround dela, vse OK. Dam gor WInAMP, ne dela. Pa izberem v winampu za Output pravilen plugin, ki uporablja pravilen Audio izhod (pač izberem AC97) , pa nič. Povsod drugje pa špila kul.
A je imel že kdo tak problem? Kakšna ideja?
AJa, pa učas je vse delal, kr na1x pa ne. Sem mislil, da je to posledica kakšnih codecov, ki sem jih instaliral zarad divxov, no pa to ni blo to.Čist frišna instalacija winsov, z instalirianimi original driverji za zvočno, pa winamp, pa nč .. :(
Tudi test zvočnikov dela pravilno.
Če ima kdo kakšen nasvet, bi bil hvaležen.
Hvala in LP
Primož
Full čuden problem. Imam AC97 5.1 sistem že kar na plati in vse instalirane driverje itd. Povsod se sliši zvok preko vseh 5ih zvočnikov (4+1), ampak v WiAMPu pa ne ... pa ni važno, katera verzija. Dela pri vseh filmih, celo pri MP3jih, če jih playam z npr. Windows Media Playerjem.
Poskusil sem že na drugo particijo instalirat winXP (drgač sem na win2k) , vse postavm gor, instaliram driverje, probam MP3je v media playerju, sourround dela, vse OK. Dam gor WInAMP, ne dela. Pa izberem v winampu za Output pravilen plugin, ki uporablja pravilen Audio izhod (pač izberem AC97) , pa nič. Povsod drugje pa špila kul.
A je imel že kdo tak problem? Kakšna ideja?
AJa, pa učas je vse delal, kr na1x pa ne. Sem mislil, da je to posledica kakšnih codecov, ki sem jih instaliral zarad divxov, no pa to ni blo to.Čist frišna instalacija winsov, z instalirianimi original driverji za zvočno, pa winamp, pa nč .. :(
Tudi test zvočnikov dela pravilno.
Če ima kdo kakšen nasvet, bi bil hvaležen.
Hvala in LP
Primož

Lith ::
pod Winamp preferences poglej pod Output in izberi Directsound output (ne pa nek winamp) in poskusi
poročaj.... :-))
poročaj.... :-))
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista in 5.1 zvokOddelek: Operacijski sistemi | 1004 (952) | simimedi |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11386 (5194) | Sarimner |
» | 5.1 Genius SW-5.1-delata samo 2 zvočnikaOddelek: Zvok in slika | 1545 (1485) | OldSkul |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2343 (2016) | mamamia |
» | Winamp in 5.1 zvok:(Oddelek: Zvok in slika | 1843 (1647) | Duke Nukem |