Forum » Pomoč in nasveti » VIRUSI
VIRUSI
No0ne ::
No kot prvo upam da mi teme nebote zaklenli ..kr nimam nobenih slabih namenov..
Vprasal pa bi ce mogoce pozna gdo kako stran kjer lahko downloadas viruse, trojance(servere), itd.. in ce mogoce pozna gdo stran na kateri lahko downloadas kak slicn program LabView-u kr bi zlo rad naredu kao en funy program ki bi ti naprimem obrnil ekran ali pa izklopil miško in kaj podobnega... Ce gdo pozna kaj od nastetega ..ali celo program ki bi imel ze taksne komande in z katerim bi lahko ustvarjal exe file z malo muke naj prosim pise
--
LP
--
Vprasal pa bi ce mogoce pozna gdo kako stran kjer lahko downloadas viruse, trojance(servere), itd.. in ce mogoce pozna gdo stran na kateri lahko downloadas kak slicn program LabView-u kr bi zlo rad naredu kao en funy program ki bi ti naprimem obrnil ekran ali pa izklopil miško in kaj podobnega... Ce gdo pozna kaj od nastetega ..ali celo program ki bi imel ze taksne komande in z katerim bi lahko ustvarjal exe file z malo muke naj prosim pise
--
LP
--
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
- zaklenil: Gandalfar ()
OmegaBlue ::
Mnja skript kiddy
Nekaj napotkov lahko dobiš kle, samo tu so večinoma orodja [navodila v txt formatu da ne bo pomote] za trojance, kar pomeni da bo moj odgovor verjetno brisan... Če ne si pa lahko malo pomagaš s How To-ji na strani.
Have fun pa ne preveč.
Nekaj napotkov lahko dobiš kle, samo tu so večinoma orodja [navodila v txt formatu da ne bo pomote] za trojance, kar pomeni da bo moj odgovor verjetno brisan... Če ne si pa lahko malo pomagaš s How To-ji na strani.
Have fun pa ne preveč.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
No0ne ::
sej men ne gre tolk za trojance in viruse in vse skup... sam jaz ne znam dobenga programskega jezika da bi lahko kaj sam nardil ..in zato bi rad ..en virus nekje dobil da bi ga mel za osnovo
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
Gandalfar ::
Vseeno, ustvarjanje programske opreme, ki sluzi destrukciji je v sloveniji z zakonom prepovedana.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojanec - kdo je odgovorenOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1166) | Seljak |
» | Neznana naprava [Windows Vista]Oddelek: Operacijski sistemi | 1915 (1591) | solatko |
» | Težave s internetno zalegoOddelek: Informacijska varnost | 1964 (1685) | imagodei |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Kaj kupiti | 1375 (1124) | joker16_7 |
» | Vrhovno sodišče sprejelo odločitev v primeru GroksterOddelek: Novice / Tožbe | 4539 (3643) | Paramedic |