Forum » Loža » steklo, ki je v eno smer zatemnjeno
steklo, ki je v eno smer zatemnjeno

digitalcek ::
Ima kdo za prodati steklo, ki je v eno smer zatemnjeno, v drugo pa prozorno? Potrebujem košček dimenzij 6 x 6 cm, ali malo večje.
Ali pa uporaben info, kje tako steklo dobiti v Sloveniji? Sem iskal po spletu, pa nisem našel nič uporabnega. Najbrž ne znam iskati…
Hvala za pomoč.
Ali pa uporaben info, kje tako steklo dobiti v Sloveniji? Sem iskal po spletu, pa nisem našel nič uporabnega. Najbrž ne znam iskati…
Hvala za pomoč.

delavec44 ::
Ne vem. Vem pa da za avto prodajajo folije, ki naredijo točno to. Mogoče nalimaš na navadno steklo. Odvisno kakšno stopnjo zatemnitve rabiš.

V-i-p ::
Samolepilno zatemnitveno folijo kupi, pa si jo odreži po želji. Tega je kolikor hočeš: https://share.temu.com/3u6Qk9al4EA
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

M@73Y ::
Najbližji steklar ima to. Jaz sem isto steklo uporabil za infinity mirror.
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S24 serija (S24, S24+, S24 ULTRA) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27298 (598) | LeQuack |
» | katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 63066 (3511) | yayo |
» | Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20339 (9724) | slon |
» | Brušenje procesorjev, hladilnikov, nb čipovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1833 (1471) | dolenc |
» | Namesto MONITORJA kar TVOddelek: Strojna oprema | 2933 (2372) | schurda |